Mad og drikkevarerOpskrifter

Bagt fisk med mayonnaise i ovnen.

Bagning fisk marineret eller nogen sauce perfekt bevarer sin smag og aroma. Det er meget vigtigt ikke at overdrive det med kosttilskud eller smag af fisk, du kan bare ignorere. Det kan bages i form af en helhed, og skåret i stykker a la carte. For at gøre dette, bør fiskene være salt og peber, om ønsket Svits og bages i ovnen ved dyb bagning i folie eller særlige føden ærmer. Fisk bliver saftig, udbud og meget smagfuld. Vælg opskriften og prøv at tilberede det til din familie.

Fisk med mayonnaise i ovnen

Fisk med mayonnaise i ovnen er ganske let og enkel skål til at forberede. Udarbejdelsen af produkter og bagning i ovnen, skal du kun en halv time. Bedre at tage en lille fisk med huden.

Så vi har brug for: et pund fileter af fisk, to små løg, skive ost, mayonnaise og en smule salt.

Fremstilling: Fiskene omhyggeligt vasket, tørret, skåret i skiver, salt og peber. Fedt med vegetabilsk olie varmebestandigt fad, hvis ikke, kan du tage en dyb pande og sprede produkt.
Tynde halvringe shinkuem løg og spredt over fisken.
Top rigeligt hæld mayonnaise og drys med fint revet ost.
Forvarm ovnen til 180 grader og sætte det i hans retter.
Fisk med mayonnaise i ovnen i ca 25 minutter forbereder.

Fisk med mayonnaise i ovnen med hvidløg

Nødvendige ingredienser: et halvt kilo af fiskefileter, en krukke med mayonnaise, en halv citron, løg, to fed hvidløg, krydderier til fisk, peber og salt.

Forberedelse: Fisken vaskes grundigt under rindende vand, skåret i stykker a la carte, at smage tilføje peber, salt, klemme citronen og bland godt. Vi forlader i køleskabet i en time.
Klemme hvidløg og bland med mayonnaise.
Tag en stor gryde, smøres det lidt hvidløg-mayonnaise sauce, sprede de hakkede løg halvringene og fisk på toppen af det. Den resterende sauce smører den. Drej ovnen til 180 grader og sat til at bage i 40 minutter.
Servér fisken og kan serveres varm eller kold.

Fisk under en pels i ovnen

Vi har brug for fire fileter af havaborre, fire kartofler, polpuchka grønne løg, 25 gram smør, to teskefulde revet peberrod, fire teskefulde sennep, halv kop vegetabilsk bouillon eller tage en hvidvin, peber, salt.

Forberedelse: Rengør kartoflerne, vask, groft rist, en god presse saften og spredes på en serviet. Varm panden, satte smør, spredt kartoffel, finthakket greens og steger nogle minutter. Alle salt og lidt peber. Tag gryden fra varmen og tilsæt peberrod og sennep og bland godt. Filet salt, peber drys og spredes på en bageplade, som tidligere er blevet smurt. På hvert stykke sætte potato zazharku og hæld i bunden af gryden af vegetabilsk bouillon. Vi inkluderer ovn ved 200 grader og sat til at bage i 20 minutter. Servér fisken bedre med stuvet kål og rødbeder salat.

Fiskesauce i ovnen

Nødvendige ingredienser: frisk laksefilet, to glas creme, tørrede urter, salt til din smag.

Forberedelse: Fiskefilet skåret i store stykker og sat i en dyb pande, men ikke tæt på hinanden. Dernæst forberede fløde sauce. I en kop hæld fløde, hæld urter og smag til med salt. Med corolla alt bland godt. Fyld fisken med fløde sauce, så han dækkede hende næsten fuldstændigt. Hvis saucen ikke var nok, kan du fortynde det med kogt vand.
Sæt panden i en forvarmet ovn på 170 grader i en halv time. Saftig og flavorful fisk under saucen er klar.

Nyd dit måltid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.