SkønhedKosmetik

Makeup for blondiner med brune øjne

Blondes have en blændende udseende, der garanterer dem den opmærksomhed af det modsatte køn. For yderligere at understrege hendes gyldne hår piger har brug for den rigtige makeup. Desværre er det ikke alle er i stand til at understrege værdighed på den person og delikat skjule fejl, uden at ty til hjælp udefra. Blondiner makeup har sine egne karakteristika, og den centrale rolle spiller her ved skyggen af hår.

Blonde har en flerhed af farver og farveovergange. Bright platin, bronze kold, varm hvede champagne nuance af brændt sukker ... art hårfarve er mangesidet, og kun ved at forstå dens funktioner, kan du lave en succesfuld make-up. Dette bør huskes den blonde med brune øjne.

Meget ofte dette er ledsaget af øjenfarve askegrå krøller. Det ser lidt billede af den eksotiske, og derfor meget effektiv. Hvis du vælger den perfekte makeup for blondiner med brune øjne, er de entusiastiske mænds synspunkter garanteret. Gør det ikke så let. Efter alt, pigen er nødvendigt at fokusere på kontrasten "blond hår - mørk øjne" og samtidig undgå vulgaritet og fordringsfuldhed i makeup.

Makeup artister anbefaler "kareglazkam" bruge følgende tricks:

- Prøv at lægge make-up i retrostil. Du skal bruge paly tone, saftig rød læbestift og sort eyeliner. I kombination med korrekt valgte tøj og tilbehør, som billedet præcist adskiller dig fra mængden.

- Brun øjenfarve perfekt fremhæve brune nuancer af skygger, blush, mascara og læbestift. Du kan bruge alle farver - fra guld til chokolade farve.

- En modregne farve og krøller samtidig fokus på øjnene for at hjælpe lyse farver i makeup. Denne løsning er ideel til en romantisk date.

- En imponerende én for den blonde med brune øjne vil være brugen af skygger og mascara blå. En grå makeup tilføjer mystik og dybde af dit look.

- Generelt til enhver lejlighed og enhver hårfarve vil være alsidige dagligdags make-up med fokus på øjnene, en tynd linje eyeliner blyant eller sort eller brun farve, den samme nuance af mascara til øjenvipper, sand øjenskygge og lip gloss neutral nuance.

- Festlig version af billedet for pigen med brune øjne - makeup i orientalsk stil. Shadow det skal vælges på grundlag af hudfarve. Porcelæn ansigt skraveret med grønne og blå nuancer med et glimt i øjet. En mørklødede pige mere passende oliven og brune farver. Komplet billede af sensuelle læber og en tynd pil med fængslende bøje.

Generelt eksperter mener, at den blonde med brune øjne ville være optimalt palet af beige, fersken, gyldne, brune nuancer. De kan varieres til din smag og bruge i enhver make-up produkter. Piger med bleg hud fit pulver gullig-lyserød eller bronze, at understrege kindben. En chokolade tan held fremhæve læbestift eller lip gloss koral farve. Og vær ikke bange for at bruge farver nuancer af mascara. Brown - din win-win-situation for alle lejligheder!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.