ComputereNotebooks

Bærbar Asus N750J: Specifikationer, fotos og anmeldelser

Virksomheden "Asus" aldrig ophører med at behage deres fans nyheder. Om seks måneder siden, har mærket udgivet en ny 750-th linie, som med rette kan henføres til multimedie-serien. Alle modeller fås med en diagonal på 17,3 inches og samlet på grundlag af processorer "Intel" med godt bevist Haswell arkitektur.

Betragt den mest geniale repræsentant for linjen - notebook Asus N750J: Specifikationer, design, ergonomi og autonomi. Beregningen vil blive taget, og udtalelser fra eksperter anmeldelser ejerne af simpel anordning.

fuldstændighed

Den bærbare computer leveres i den originale emballage og relativt besværlig at håndtere, hvilket er tradition for "Asus", og N-serien design. Og besværlig på grund af den store mængde ledig plads - i de tomme kasser, indsætter luft og alt. Ejerne af Asus N750J har udtrykt overraskelse på dette tidspunkt i deres anmeldelser.

Selve enheden er pakket i en stof kuvert, og ved siden af det du kan se opladeren på 120 W (6,32 A) og en dejlig ekstern subwoofer. Der er også et garantibevis, pudseklud til aftørring af skærmen, til en kort manual komme i gang, velcro til at vride kabler og detaljerede instruktioner i russisk til Asus N750J (gendanne fabriksindstillingerne, årsager, konsekvenser og fjernelse af fejl, detaljerede specifikationer etc.) .

konfiguration

Fyldet kan varieres sammen med den prisseddel på den bærbare computer: varierer kun processorer, hukommelse og harddisk. I vores tilfælde vil det blive betragtet som den mest optimale model, hvad angår pris / afkast - Asus N750J i7-4700HQ (MQ) i kombination med en chip "Intel" NM86 clocket ved 2,4 GHz (i "Turbobust" mode kan øges til 3, 4 GHz).

tredje niveau cache størrelse 6 megabyte på TDP processor 47 watt. For video-streams reagerer relativt kraftfulde indbyggede map "Intel» HD Graphics 4600 med en base frekvens på 400 MHz med evnen til at overclocke til 1,2 GHz, som ifølge brugerfeedback, en meget god mulighed for en bærbar computer.

Ud over den indbyggede GPU, den bærbare computer Asus N750J udstyret med et diskret kort fra Nvidia i GeForce GT 750 serie med 4 GB hukommelse. Nogle brugere har klaget i deres anmeldelser af GDDR3-hukommelse, som ikke fuldt ud afslører muligheden for processoren, men ikke desto mindre dette kort vedrører gaming løsninger.

RAM

Til installation af RAM , der er to pladser til rådighed. Lidt uklart, hvad automatiseret fabrikanten under samling, men næsten alle modeller i7 modtaget i en slids bar 8 GB og den anden er 4 GB, med forskellige leverandører (Hynix og Kingston). Følgelig strimlerne virker muligvis ikke i tokanalstilstand men forskellen i resultater i dette tilfælde minimal og ikke synlig for det menneskelige øje.

HDD

Hvad glædede mange ejere Asus N750J - harddisk karakteristika, nemlig to harddisk kapacitet af terabytes. Denne nye 2,5 tommers prøver fra Seagate 9,5 mm tyk grænseflade SATA 2 (3 Gb / s). Det eneste lidt ked af, fordi det er manglen på tekniske muligheder for at konfigurere BIOS drev i RAID-array, så du er nødt til at bruge drevene som to separate enheder.

design

Housing Asus N750J helt metallisk, og dækslet er lavet af høj kvalitet aluminium. Laptop selv er grå med en bronze nuance. Matte overflade vil ikke nævne, fingeraftryk og endda forblive, men næsten usynlige, og ganske enkelt fjernet, så smække enheden vil ikke se på nogen (fornuftig) måde. I midten af låget kan man se firmaets logo "Asus", som er smukt belyst, hvis den bærbare computer er tændt.

Den nederste del af Asus N750J malet i sort farve og ser godt fast. Der er udluftning grill og monteringsskruer. Det er værd at bemærke, at fabrikanten har gjort alt, at ejeren ikke selvstændigt kunne åbne devaysa, udstyre det med skruerne under Torx skruetrækker mærke som i øvrigt ikke er så let at finde. Mange ejere af enheden i deres anmeldelser hayut designere for sådan en "sikkerhedsforanstaltning", men alt er besluttet efter at have købt den førnævnte skruetrækker.

Arbejdsflade er lavet i en elegant sølvfarvet, kombineret med selve taster og skærmen rammen er fremstillet af en temmelig attraktiv sort plast med et webcam i toppen. Mat finish, så fingeraftryk orlov svært. Oven i arbejdsområdet, kan du se kun to knapper: tænd / sluk og programmerbare taster til hurtigt at starte programmer. Alle indikatorer (5 stykker), som afspejler den aktuelle tilstand for Asus N750J, placeret på forsiden (lige under touchpad), og derfor let synlig, selv når låget er lukket.

Skærmen er fastgjort til arbejdsoverfladen af den lange hængseløje, som strækker sig næsten over hele kroppen. Dette gør det muligt at afvise skærmen i forhold til kroppen op til 150 grader. Løkken har en forholdsvis stram tur, så brugeren kan reparere skærmen i en hvilken som helst behagelig stilling for ham.

grænseflader

På venstre side af den bærbare computer, kan du se to USB-porte, såsom 3,0, HDMI-stikket, en port til Internet standard RJ-45-stik mini-display, memory card slot og en udgang til tilslutning af opladeren. Det er værd at bemærke? den specifikke Internet RJ-45-stik er skjult dæksel, så designere til at gøre kroppen af den bærbare computer er endnu mere subtil.

På højre side devaysa afgjort et par USB-stik på den tredje version, de to lydudgange (MINI) for hovedtelefoner med en mikrofon, et interface til tilslutning af en subwoofer, et optisk drev og Kensington-lås. Nogle brugere har klaget i deres bemærkninger til fraværet af et bestemt blå markeringer på USB-porten på den tredje serie, forvirrende dem med den forrige generation, men det er et spørgsmål om vane, så for at optage denne defekt er svært at ulemper.

udstilling

Enheden er udstyret med en matrix af kinesisk Chi Mei N173HGE baserede hvide lysdioder. Nogle selskab embedsmænd skrev i specifikationen, at den bærbare computer har IPS-sweep, men faktisk er det ikke så, NxHGE-serie refererer til typen af TN matricer, så ikke få sig narre af marketing gimmicks online butikker.

Den bærbare computer har en 17,3-tommer diagonal skærm med en opløsning på 1920 x 1080 pixel med standarden af lysstyrke, kontrast og overordnede farvemætning. Umiddelbart skal det bemærkes, at den berøringsfølsomme skærm annonceret til udstillingen præsentation og blev ikke scenografer, så lad dig ikke narre - den normale skærm, mat, anti-glare.

Stand-alone drift

For at kontrollere autonomi af enheden leveres to scenarier: at arbejde med tekst, billeder, og et netværk sammen med at se videoer i HD-format. magt er valgt for "afbalanceret", og lysstyrken er indstillet som standard.

I det første tilfælde, den bærbare computer arbejdede for omkring fem og en halv time, mens der i det andet scenario, det var nok for lidt over tre timer. Vi kan sige, at antallet af batterilevetiden på et højt niveau.

Opsummering

Den bærbare computer har en fyldning af produktiv "Intel" Nvidia og koblet med en solid margin og RAM lagerplads (2 TB). Og selv om producenten er at positionere modellen som en multimedie laptop, takket være den høje ydeevne det kan bruges som en gaming-enhed gennemsnittet. Det er i virkeligheden en fuldt udviklet laptop udskiftning option stationær computer, og det er en af de kritiske faktorer for valg af personlig teknologi.

Her kan du tilføje en god skærm, fantastisk lyd, god batterilevetid og relativt lav (for segmentet) pris - omkring 60 tusind rubler (forår 2016) .. Anbefal model kan være nogen, der ikke fortryder en god og høj kvalitet ting den slags penge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.