ComputereNotebooks

Vi forstår, at det er bedre - eller bærbare computer

De fleste mennesker, der beslutter at købe elektroniske assistent umiddelbart før købet står over for behovet for at afgøre, hvilket er bedre - en bærbar eller computer. Desværre er dette spørgsmål er nytteløst at bede om råd fra erfarne computer nørder, fordi svaret er subjektiv. I denne artikel præsenterer vi objektive argumenter for en beslutning ved at gøre foreløbige konklusioner. Men den endelige beslutning stadig ligger hos den fremtidige bruger af computersystemet. I betragtning af at det er bedre - en computer eller bærbar computer, vi påpege fordele og ulemper.

PC komponenter

Enhver computer, i modsætning til mobiltelefoner og SOC systemer (on-chip enhed) er et sæt af udskiftning komponenter - komponenter. Hver af dem er designet til at løse konkrete opgaver: grafikkort behandler billedet og sender det til skærmen, lydkort producerer lyd osv Derfor er det muligt at nemt opgradere stort set alle node, hvis det kræves. For eksempel, hvis en langsom computer spil, så udskiftning af grafikkortet til en mere produktiv, kan du opnå bedre resultater grafiksystem, faktisk puste liv i et forældet system. Selv er muligt for både faste og mobile systemer denne substitution, komponenter til de sidstnævnte er 2-3 gange dyrere. Hvis vi overveje spørgsmålet om, der er bedre - eller bærbar computer, med dette synspunkt, er svaret indlysende. Mulighed for nemt at ændre komponenter kan forøge den tid af forældelse af hele systemet, forsinkelse af behovet for fuld erstatning. Således er en stationær computer - valget af en rationel person.

varmt temperament

I betragtning af at det er bedre - en computer eller bærbar computer, må vi påpege effektiviteten af kølesystemer. Det er kendt, at alle de højfrekvente elektroniske komponenter producerer varme. I computere refererer dette primært til processorer med højt integrerede halvleder drevet nøgler. At sprede varme ved hjælp af kølesystemer, der består af en ventilator, køleplade og varmerør (valgfrit). Det er indlysende, at store radiatorer i en lille bærbar tilfælde ikke vil passe. Det er derfor muligt at bruge en mere kraftfuld og produktive komponenter i desktop-systemer. Men gaming notebooks (der er), når de "tunge" varme ansøgning, at nedsættelsen af køleeffektivitet grund af støv kan føre til overophedning og funktionsfejl.

udsigtspunkt

Et af de vigtigste elementer i enhver computer er monitoren. Menneskelig interaktion og programmer mulig takket være denne enhed. En af dens karakteristika - skærmopløsningen. End det er, jo mindre belastning på øjnene (sammenligning med lavere diagonaler alt andet lige driftsbetingelser). Bærbare bygget skærme sjældent overstige 17 inches, men i verden af desktops har længe krydset 22-tommers linje. Kommentarer er overflødige, og et svar på et spørgsmål i den forbindelse, at det er bedre - eller bærbar computer, er indlysende.

bærbare systemer

Lad os nævne fordelene ved bærbare computere (de er stationære løsninger ulemper):

- kompakt størrelse, der tillader anvendelse i hjemmet kræver ikke speciel arbejdsplads;

- evnen til altid at tage en computer med dig;

- selv billigste bærbare - et komplet system. Bare tænde netledningen i en stikkontakt og tryk på tænd-knappen. Behøver ikke at forstå de typer af hukommelse, varianter video grænseflader, standarder, harddiske osv.;

- økonomi, opnået med specielle modeller for de komponenter, der anvendes;

- delvis uafhængighed fra lysnettet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.