FormationVidenskab

Quantum entanglement teori, princippet effekt

Flotte skinnede gyldent efterårsløv af træer. De stråler af aftensolen rørt toppen af udtynding. Lys sig vej gennem grenene og lavet en forestilling af bizarre figurer flashed på væggen af et universitet "kaptorki".

Sir Hamilton eftertænksom blik gled langsomt, ser spil af lys og skygge. I spidsen for den irske matematiker var et smeltepunkt tanker, ideer og konklusioner. Han vidste, at forklaringen på mange fænomener ved hjælp af Newtons mekanik, som en skygge spille på væggen, bedragerisk sammenfletning former og efterlader mange ubesvarede spørgsmål. "Måske er det en bølge ... eller måske en strøm af partikler - tænkning videnskabsmand - eller lys er en manifestation af begge fænomener. Ligesom figurerne, vævet af skygge og lys. "

Begyndelsen af kvantefysik

Det er interessant at iagttage det store folk og forsøge at forstå, hvordan ideer bliver født stor, ændre forløbet af udviklingen af hele menneskeheden. Hamilton - en af dem, der stod ved fødslen af kvantefysikken. Halvtreds år senere, i begyndelsen af det tyvende århundrede, studiet af elementarpartikler undersøgt af mange forskere. Den resulterende viden har været inkonsekvent og ikke-kompileret. Dog blev de første gyngende trin.

Forståelse af de mikrofysik i begyndelsen af det tyvende århundrede

I 1901 blev han præsenterede den første model af atomet, og viser sin utilstrækkelighed, fra det punkt af ordinære elektrodynamik. I samme periode, Maks Plank og Niels Bohr udgivet mange værker om karakteren af atomet. På trods af deres hårde arbejde, har en grundig forståelse af atomare struktur ikke eksisterer.

Et par år senere, i 1905, en lidet kendt tysk videnskabsmand Albert Einstein offentliggjorde en rapport om muligheden for eksistensen af lyskvanter i to stater - bølgen og partikelopslemningens (partikel). Hans arbejde er blevet fremført, forklarer årsagen til fiasko model. Men Einsteins syn var begrænset forståelse af den gamle model af atomet.

Efter adskillige værker af Niels Bohr og hans kolleger i 1925, blev født en ny retning - en slags kvantemekanikken. Den fælles udtryk - "kvantemekanik" dukkede tredive år senere.

Hvad vi ved om kvanter og deres særheder?

På nuværende tidspunkt har kvantefysikken gået langt nok. Åbn mange forskellige fænomener. Men hvad ved vi egentlig? Svaret er repræsenteret ved en enkelt lærd af vores tid. "I kvantefysikken, kan du enten tro det eller ikke forstår" - det er definitionen af Richard Feynman. Tænk over det selv. Er det tilstrækkeligt at nævne fænomenet kvantesammenfiltring af partikler. Dette fænomen har kastet den videnskabelige verden inden for levering af komplette forvirring. Endnu mere chokerende var, at dette paradoks er ikke kompatibel med Newtons love og Einstein.

For første gang effekten af kvantesammenfiltring af fotoner diskuteret i 1927 på det femte Solvay kongressen. opvarmet argument opstod mellem Niels Bohr og Einstein. Paradokset af kvantesammenfiltring har fuldstændig ændret forståelsen af den materielle verden.

Det er kendt, at alle organer består af elementarpartikler. Derfor er alle de fænomener kvantemekanikkens afspejlet i den almindelige verden. Niels Bohr sagde, at hvis vi ikke ser på månen, så er det ikke eksisterer. Einstein betragtede det urimeligt og mente, at objektet findes uafhængigt af iagttageren.

I undersøgelsen af problemerne i kvantemekanikken, er det underforstået, at dens mekanismer og love er indbyrdes forbundne og ikke adlyder den klassiske fysik. Lad os prøve at ordne det mest kontroversielle område - kvantesammenfiltring partikler.

Teorien om kvantesammenfiltring

Først, lad os forstå, hvad kvantefysik er som et bundløst hul, hvor du kan finde noget, du ønsker. Fænomenet med kvantesammenfiltring i begyndelsen af sidste århundrede er blevet undersøgt af Einstein, Bohr, Maxwell, Boyle, Bell, Planck, og mange andre fysikere. Gennem hele det tyvende århundrede verden er aktivt undersøgt og eksperimenteret med tusindvis af videnskabsfolk.

Verden er underordnet strenge fysiske love

Hvorfor sådan interesse i de paradokser kvantemekanikkens? Det er meget simpelt: vi lever i lydighed mod visse love i den fysiske verden. Evnen til at "få" forudbestemte åbner den magiske dør, over hvilket alt bliver muligt. For eksempel, at begrebet "Schrödingers Cat" fører til at styre sagen. Det vil også være muligt teleportation af informationer, der er kvantesammenfiltring. Transmissionen af oplysninger ville være øjeblikkelig, uanset afstand.
Dette spørgsmål er stadig under undersøgelse, men har en positiv tendens.

Analogi og forståelse

Hvad er unikt kvantesammenfiltring, da det er underforstået, og hvad der sker på samme tid? Prøv at forstå. Dette vil kræve en slags tankeeksperiment. Forestil dig, at du er i hænderne på to kasser. I hver af dem er en bold med strimlen. Nu vender vi en kasse astronaut, og han flyver til Mars. Så snart du åbner kassen og se, at bandet er vandret på bolden, så bolden i den anden boks vil automatisk få en lodret stribe. Dette er kvantesammenfiltring udtrykt i enkle ord: ét objekt bestemmer positionen af den anden.

Imidlertid bør det forstås, at dette kun er en overfladisk forklaring. For at opnå kvantesammenfiltring, er det nødvendigt, at partiklerne har samme oprindelse, ligesom tvillinger. Det er vigtigt at forstå, at forsøget vil blive modarbejdet, hvis til dig nogen havde mulighed for at se mindst et af objekterne.

Hvor kan bruges kvante forvirring?

Princippet om kvantesammenfiltring kan bruges til at sende information over lange afstande øjeblikkeligt. Denne konklusion modsiger Einsteins relativitetsteori. Det hedder, at den maksimale hastighed bevægelighed er uløseligt forbundet kun i verden - tre hundrede tusinde kilometer i sekundet. En sådan overførsel af information gør det muligt, at der findes fysiske teleportation.

Alt i verden - oplysninger, herunder sagen. Det er konklusionen af kvantefysikken. I 2008 på grundlag af teoretiske database kunne vi se kvante forveksling med det blotte øje.

Dette viser endnu en gang, at vi er på randen af store opdagelser - bevæger sig i tid og rum. Tid i universet er diskret, så øjeblikkelig bevægelse på tværs af store afstande gør det muligt at falde ind i en anden tæthed af tid (på grundlag af Einsteins hypotese, Bora). Måske i fremtiden vil være en realitet på samme måde som en mobiltelefon i dag.

Etherodynamics og kvantesammenfiltring

Ifølge nogle ledende videnskabsmænd er kvante forvirring forklares ved, at rummet er fyldt med en slags ether - en sort klæde. Hver enkelt partikel, som bekendt er i form af bølger og blodlegemer (partikler). Nogle forskere mener, at alle partikler er i "web" mørk energi. Det er ikke let at forstå. Lad os prøve at finde ud af en anden måde - ved association.

Forestil dig selv på stranden. En let brise og den svage brise. Du ser bølger? Og et eller andet sted i det fjerne, i skæret af solens stråler, synlige sejlbåd.
Skibet vil være vores elementarpartikel, og havet - ether (mørk energi).
Havet kan være i bevægelse i form af synlige bølger og vanddråber. Tilsvarende kan alle elementarpartikler være lige havet (det er en integreret del) eller en enkelt partikel - drop.

Dette er en forenklet eksempel, desto mere kompliceret. Partikler uden tilstedeværelse af observatøren er i bølgeform og har et bestemt sted.

Hvid sejlbåd - et valgt objekt, adskiller den sig fra overfladen af havet og vandet struktur. Ligeledes findes der "toppe" i havet af energi, som vi kan ses som en manifestation af de kendte kræfter, der formede materialet del af verden.

Mikrokosmos lever af sine egne love

Princippet om kvantesammenfiltring kan forstås, hvis vi tager højde for, at de elementære partikler er i form af bølger. Mangler en bestemt placering og karakteristika, de to partikler i havet af energi. På tidspunktet for forekomsten af en observatør bølge "slår" ind Ledig haptisk objekt. Den anden partikel, observere ligevægten systemet, bliver de modstående egenskaber.

Ovenstående artikel er ikke rettet mod videnskabelig kortfattet beskrivelse af kvanteverdenen. Evne til konventionelle tankegang er baseret på tilgængeligheden af menneskelig forståelse af ovenstående materiale.

Elementarpartikelfysikken undersøgelser sammenfiltring af kvantetilstande på grundlag af centrifugering (rotation) af elementarpartiklerne.

Videnskabelig sprog (forenklet) - kvante forvirring defineres forskelligt tilbage. Under iagttagelse af objekterne fandt forskerne, at der kun kan være to tilbage - op og ned. Mærkeligt nok, i andre bestemmelser i partikler observatør ikke "udgør".

Ny hypotese - et nyt kig på verden

Undersøgelse mikrokosmos - plads elementarpartikler - forårsagede mange antagelser og hypoteser. Effekten af kvantesammenfiltring bedt forskere til at tænke på, at der findes en vis kvante mikroreshotki. Ifølge dem, i hvert knudepunkt - skæringspunktet - er kvante. Al energi - en integreret gitter, men en manifestation og bevægelse af partiklerne er kun mulig gennem gitter sites.

"Window" størrelse af et gitter er lille, og målingen er umuligt med moderne udstyr. med henblik på at bekræfte eller afkræfte denne hypotese, besluttede forskerne at studere bevægelsen af fotoner i et rumligt gitter kvante. Den nederste linje er, at fotonen kan rejse enten direkte eller zigzag - på en diagonal gitter. I det andet tilfælde, efter at have overvundet en stor afstand, vil han bruge mere energi. I overensstemmelse hermed vil det afvige fra foton bevæger sig i en lige linje.

Måske vil vi lære med tiden at vi lever i rummet af kvante gitter. Eller, kan denne antagelse være forkert. Men det er, at princippet om kvantesammenfiltring indikerer den mulige eksistens af gitter.

I enkle vendinger, i en hypotetisk tredimensionelt "terning" definition af en ansigt bærer en klar modsat til værdien af en anden. Dette er princippet om bevarelse af strukturen af rum - tid.

epilog

For at forstå den magiske og mystiske verden af kvantefysik, bør vi tage et nærmere kig på videnskabens fremskridt i de sidste hundrede år. Tidligere mente man, at Jorden er flad, snarere end sfæriske. Årsagen er indlysende: hvis du tager hendes runde form, kan vandet og folk ikke modstå.

Som vi kan se, eksisterede problemet i mangel af en komplet vision af alle de aktive kræfter. Det er muligt, at mangler moderne videnskab til forståelse af kvantefysikken en vision for den fungerende kræfter. Huller vision systemet generere modsætninger og paradokser. Måske er den magiske verden af kvantemekanikken holder svarene på disse spørgsmål.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.