Nyheder og SamfundNatur

Vodokras frøen: beskrivelsen af anlægget og pleje

Vodokras frog (Fælles) - er en flydende plante, der pryder mange naturlige damme. Sandsynligvis, alle skulle se ham, men kun få mennesker kender hans navn. Dette anlæg kan behage ikke kun dem, der har forladt landet, men også alle dem, der har en dam eller en tank.

Beskrivelse af anlæg

Mange har set i naturen vodokras frøen. Beskrivelse af anlægget vil minde mange af, hvad det ligner. Det er lille, flyder på vandet overflade. Planten hører til familien frøbid-familien har en flerhed af forgrening af rødder. For at opretholde det liv, han ikke behøver at slå rod, fordi den modtager næringsstoffer fra vandet. Men i sjældne tilfælde, såsom når dammen tørrer op, vodokras slår rod i jorden. Stammen plante er meget kort, næsten umærkelig. Blade små - kun 3-6 cm i diameter, runde, sin form ligner en lille kopi af lilje. De er samlet i stikkontakten. Hvert blad har en fordybning i bunden.

Så at planten forbliver på overfladen, dens blade og rødder "oversået med" pneumatiske hulrum.

Vodokras frøen begynder at blomstre i løbet af den sidste uge af juni, og en fryd for øjet til slutningen af sommersæsonen. Flower ser simpelt, men smukt. Det består af tre hvide kronblade, som er dekoreret med gule kerner af. Deres størrelse er et gennemsnit på 3 cm, men nogle kan nå op på 4 cm. Selv trukket blomst 3-5 cm over vandniveauet.

livscyklus

Planten kan bestøves af insekter, men hovedsagelig vodokras ganger ved deling (vegetativ metode). De Parent buske vokse sideskud (antenner), hvor der findes små stikkontakt. Sommer nær kysten kan ses hele krat vodokras sædvanligt. Unge skud gradvist slå rod og løsnes fra forælder busk.

Med tilgangen af efteråret vodokras frog (foto planter kan findes på denne side) danner en vinter knopper, som er skala-lignende blade. De har endda før det kolde synker til bunden og blive der indtil foråret. Vodokras selv dør om vinteren, droppe blade. Når foråret kommer varm, knopper stige op til overfladen af dammen og åbne, frigiver de unge blade. Den livscyklus gentages.

Da anlægget "flyttet" til andre farvande

Det skal bemærkes, at anlægget gengiver ved frø er meget sjældent, så ikke overføres til andre forekomster af vand på grund af vinden. Men ikke desto mindre, vodokras har sin "transport" - er dyr og fugle. At "sovende" plante bevaret indtil foråret, vinter nyrer udskiller klæbrig slim. En sådan lim gør det muligt at knytte til de pels havpattedyr og vandfugle, der rejser fra den ene dam til en anden.

Hvor anlægget er fundet

Vodokras frøen er almindelig i mange områder. Den vokser i Vest- og Østeuropa. Han opfordrede også beboere i Asien og Sibirien. Planten foretrækker overflade af backwaters, søer, damme og langsomme floder.

Fordele og bruge vodokras

Disse vandområder, hvor den vokser vodokras liv undersøiske indbyggere mere komfortabel. Så i et krat af planter kan skjule og finde husly små indbyggere. Desuden er selve vandet hurtigt fra forurening, og i kvælende tid i dammen er ikke så varmt som den grønne "cap" ikke tillader at hurtigt at varme op.

Desuden er mange avlet vodokras at gøre hans usædvanlige privat dam. Da anlægget er fordringsløs, mange har tilpasset til at plante det i akvariet.

Det skal bemærkes, at de voksende vodokras ikke meget hurtigt, så det er egnet til at holde selv i miniature dam.

Tips til brug og vedligeholdelse

De, der i nogen tid har i sin vandmasse planten, efterlader værdifuld feedback. Vodokras frøen kan plantes i en lys eller poluzatenennom sted. Til dette formål vandet sænkes sommer afbrudt fra processen med rodspirer. Hvis vodokras sat i et akvarium, er det nødvendigt at ovenlys i mindst 12 timer om dagen. Kan temperaturen holdes mellem 20 og 28 grader. Anlægget i dammen, udenfor, kan tåle vinteren, hvis nyren sænkes dybere end niveauet for frysning. Men mange forslag fjerne nogle nyre og skift i en krukke med vand (på en bund pour vl) sat i et køligt sted. Med udbruddet af varme dage i foråret indholdet af dåserne, der skal hældes i reservoiret.

Vodokras frøen: interessante fakta relateret til titlen

I ordbogen Dahl, er denne plante kaldet "vodozhila", selv om dette navn næsten ingen bruger. I dag er den mest almindelige af en sådan mulighed, som "vodokras frøen." Denne "navn" det var på grund af de frøer, som bosætter sig langt fra denne plante vandfugle og kærlighed opstår blandt sine blade. Det skal bemærkes, at i Hviderusland "zhabnik zvychayny" også kendt som "svyarblyachka". Mest sandsynligt er det bruges aktivt i fortiden, når en person har en hudsygdom, såsom kløe, udslæt og så videre. N.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.