SkønhedHudpleje

Aloe ansigt hjemme: opskrifter, metoder til brug, real

Næsten hvert hjem i vindueskarmen kan opfylde denne fordringsløs plante, som aloe. Men få er klar over de gavnlige egenskaber af agave, takket være som det kaldes "plante-healer." Udover baktericid, sårheling, anti-inflammatorisk og en antibakteriel virkning, denne plante har en "stærk" kosmetisk virkning.

Nyttige egenskaber aloe til hud

Aloe saft har en fremragende beroligende virkning. Det blødgør og glatter huden. Mennesker, hvis hud er tilbøjelig til irritation, tørhed, rødme, anbefales det at bruge aloe vera ansigtsbehandling. Derhjemme, forberedelse kosmetik, der beroliger irritation, fjerne røde pletter og reducere kløe.

Agave juice indeholder flere vitaminer og mineraler reserve: silicium og kobber, fluor, vitaminer A, B, C, E, jern, iod, zink. Saften indeholder nyttige stoffer såsom lignin. De er i stand til at trænge dybt ind i huden og har en positiv indflydelse på hendes højre indeni. Endvidere fremmer hudens regenerering, aktiveres helingsprocessen og regenerering af celler. Selv alder pletter ved korrekt udvalgte køretøj på grundlag af aloe juice kan fjernes i et par uger.

Indikationer og kontraindikationer

Aloe er en af de få urter, der har et minimum af kontraindikationer for brug. Stødende er brugen af agave i "kritiske" øjeblikke, fremrykkende kvinder hver måned. Også ikke anbefales til brug aloe gravide kvinder, ammende mødre og folk, der lider af hjerte-kar-sygdomme.

tilfælde af individuel intolerance eller allergi er ekstremt sjældne. Men hvis du har selv en lille tvivl, skal du ikke bruge frisk aloe ansigtsbehandling. Prøv det på din arm. Lad suge. Hvis ingen irritation, kløe eller rødme ikke vises, kan det anvendes sikkert på huden.

Nu vidnesbyrd. Aloe for huden kan bruges af kvinder, der lider af problemer såsom acne og udslæt, rødme og chapping, afskalning og glans. Aloe - en universel hjælper. Tør hud, det nærer og fugter, fedt hjælper lidt tør og tilintetgørende fjerne gitteret små ubehagelige rynker.

Af den måde, aloe ansigtsbehandling kan derhjemme også bruges til at fjerne virkningerne af negative faktorer. Dette kan være effekten af solarium, direkte sollys, effekten af brugen af dårlig, dårlig kvalitet kosmetik. Aloe hjælper med at bekæmpe og med en kedelig teint.

Korrekt forberedelse af saft fra aloe

Som det er kendt, medicinske og kosmetiske egenskaber har netop aloe juice. Men for at få den saft, skal du korrekt forberede aloe blade (til ansigt). Derhjemme, skal det bemærkes, sker langt mere omhyggeligt end på arbejdspladsen. Derfor er de indenlandske kosmetik med aloe effektivt og sikkert butikker.

Eksperter anbefaler at vælge de blade, der vokser på en voksen plante. Aloe bør være mere end tre år. Det anbefales at opgive vanding et anlæg til et par dage. Derefter valgte de største, kødfulde og saftige udseende blade. De skal vaskes og tørres. Umiddelbart trykke saften kan ikke anbefales. Kosmetikere rådes til at holde et par blade i køleskabet. Således vil saften være mere tyktflydende og intens.

Efter et hvil i køleskabet, kan du hakke bladene og presse saften gennem ostelærred. Det er vigtigt, at den helbredende egenskaber af aloe vera kun opbevares i 2-3 dage. Så skulle udarbejde en ny liste for centrifugering.

Forfriskende og toning

Hvis en person er i god stand, det mangler bare tonen, så vil du stå over for maske af aloe og honning. For at forberede den krævede to Art. Hæld opvarmet flydende honning og en teskefuld af aloe juice er falsk. Blandingen påføres på ansigtet og forbliver der i ti minutter.

Hvis dit ansigt er ikke nok friskhed, hvis det er en træt en dag og kræver øjeblikkelig opmærksomhed, foreslår vi, du koge ægget maske med aloe. Til fremstilling af sådanne blandinger bør tages: 1 æggeblomme, 1 tsk aloe saft og lidt fedt creme fraiche. Blandingen påføres på hele fladen. Det kan påvirke området hals og bryst. Hold masken i 25-35 minutter. Skyl det skal være varmt vand, derefter skylles koldt.

Forfriskende og energigivende effekt af masken har også aloe saft og avocadoer. En spiseskefuld af aloe juice blandet med Mos avocado og anvende til ansigt. Hold denne maske skal være omkring 15 minutter. Aloe for huden i dette tilfælde vil fungere som en luftfugter. Det mætter tør hud, men i dette tilfælde anbefales masken for at tilføje et par dråber olivenolie. I øvrigt vil den samme virkning har mange andre frugter maske (abrikos, ananas, etc.).

Aloe til problem hud

Alt for mange kvinder og piger lider af en udslæt eller overdreven fedtet hud. Det hjælper også aloe. Medicinske egenskaber, opskrifter er meget forskelligartet. Men en af de mest effektive betragtes som en maske med aloe og citronsaft. Ingredienserne skal blandes i lige store mængder og anvendes på huden i 20 minutter, derefter skylles med koldt vand. Efter sådan en maske porerne er mærkbart indsnævret, fjernede den ubehagelige olieagtige glans. Huden bliver tør, men samtidig næres og hydreret.

Hvis du ønsker en mere "formidable artilleri", med henblik på at klare acne, betændelse, acne og forstørrede porer, foreslår vi du lave en maske af aloe og radise. Grøntsager gnide på en lille rivejern. En lige mængde bouillon salvie og aloe juice. Vi holder på ansigtet i omkring tyve minutter og vaskes af med koldt vand.

Lotion Aloe

En perfekt assistent for kvinder med huden tendens til fedtindhold er alkohol tinkturer. Lotion Aloe ansigtsbehandling med til at indsnævre porer, reducere fedtet glans. Anvendes til fremstilling af to dele gnider alkohol og en del saft papirmasse af aloe. De blandede ingredienser bliver rengjort på et mørkt sted i en uge.

Det er vigtigt at huske, at alkohol - stoffet er ganske aggressiv. Det anbefales derfor ikke at anvende sådanne alkohol tinkturer og lotions piger, hvis hud er ikke tilbøjelige til fedt.

Aloe Gel

Alt for mange kvinder foretrækker forskellige cremer kosmetiske produkter i form af en gel. Hvis du ikke stoler Skin Care fremstilling i industriel målestok, er det altid muligt at udarbejde en gel af aloe ansigtsbehandling derhjemme. Det er vigtigt at huske, at dit hjem er holdt gel på rækkefølgen af mindre butikker. Men du kan være sikker i sin naturlige og sikker del af, fordi du gør det med deres egne hænder.

Til fremstilling af de krævede fire store kødfulde blade af aloe, vitamin E (solgt på et apotek ampuller eller hætteglas af 5 mg), ren skål, en krukke til opbevaring af gelen og et hjem mixer til knusning bladene.

Så forberede gel til ansigtet med Aloe. Medicinske egenskaber, er opskrifter beskrevet på nettet i fuld størrelse, men nogle gange fortiden er ganske tidskrævende. Vi valgte en af de nemmeste og hurtigste måder at lave mad. Vask og tør bladene af aloe i denne opskrift er ikke nødvendig. Bare tørre dem fra støvet og anbringes i en beholder til slibning. Efter at have opnået en homogen grøn masse, er det nødvendigt at tilføje to dråber vitamin E. Han vil tale her til at fungere, ikke kun som et nyttigt redskab, men også som et konserveringsmiddel, der tillader gelen skal bevares længere.

Gelen fra bladene af aloe bliver helt koncentreret, så bruge det til en person kun at være i en fortyndet form. Dette hjem gel perfekt erstatte de købte optioner. Hold det bør være nedkølet. Holdbarhed - en måned.

Aromatisk ansigtsmaske med aloe

Det er kendt, at naturlige æteriske olier gavnlig effekt på huden. Men at bruge det som et enkeltstående værktøj kan ikke være i ren form. Aromatiske olier nødt til at tilføje et par dråber i en creme eller lotion.

Forbered creme med æteriske olier og aloe ansigtsbehandling derhjemme meget hurtigt og enkelt. Dette kræver, at aloe juice og æteriske olier af ylang-ylang, rose og citron. Den aloe juice tilsættes en dråbe af hver olie og anvendes til ansigt i et par minutter.

Denne maske er fantastisk at opfriske huden toning det, slippe af med et gitter af fine linier. Desuden er sådanne masker er perfekt til teenagere, problem hud, der har brug for blid udrensning og fugtgivende.

Maske til moden hud

Rynker - det evige problem med kvinders midaldrende og ældre. Maske af aloe rynker hjælper meget effektivt og hurtigt. Desuden vil konstant brug effekt vare ved i lang tid. Og de naturlige komponenter, der udgør de masker og cremer med aloe, uden at blive nervøs.

Maske af rynker

En spiseskefuld af aloe juice eller pulp blandet med en klat creme fraiche. Før anvendelse af midlerne til at klare huden skal være ren. Hold blandingen anbefales ikke mere end femten minutter. Skylles med varmt vand.

Maske til hud slaphed

Enhver din creme (1 time. L.) blandes med aloe juice (1 time. L.). Der omrøres, tilsættes 1 h. L. olivenolie. Før du anvender denne maske på ansigtet, er det nødvendigt at dampe grundigt med varmt håndklæde. Påfør masken til massage linjer, kan anvendes på hals og bryst området. Efter 15 minutter for at finde midler til at fjerne hans ansigt med en vatrondel. Skyl masken er ikke nødvendig.

Maske af rynker med sennep

Du ved allerede, hvad der er nyttigt aloe ansigt. Men du ved ikke, at dens anti-aging egenskaber af en hundrede-dobling hvis at tilføje til det, "brandvandpumper" komponenter. Stoffer som tinktur af rød peber eller sennep pulver, stimulere huden, opvarmer den og hjælpe den aloe juice for at få hurtigere og bedre til at arbejde på problemområderne.

Prøv at lave mad derhjemme maske mod rynker med sennep. For at gøre dette, bland 1 spsk. øse af aloe juice med to klemmer af sennep pulver. Efter blanding tilsættes 1 h. Skefuld smør (præ-smeltet), og 3-5 spiseskefulde bouillon Hypericum (pakkede græs er bedre ikke at bruge det).

Denne blanding, som vi har sagt, har "ildvand" effekt, så hold masken på dit ansigt kan ikke anbefales mere end tre minutter. Hvorefter det let fjernes via vask med koldt vand. Brug en maske en gang om ugen anbefales.

Firming maske halsudskæring

Så du allerede ved, hvordan man bruger aloe ansigt, men om problemområder såsom hals og nakke, har vi ikke talt. Vi indhente. Vi tilbyder dig at lave en maske til hals og nakke, som har anti-aging, opstrammende og fugtgivende effekt.

Kræver: fed fløde eller tunge fløde, 2 spiseskefulde (1 spiseskefuld.). øse af aloe juice. Du kan føje til mix et par spiseskefulde blødgjort honning. Husk, at honning - ganske stærkt allergen. Hvis du kommer som svar på det, er det bedre at udelukke fra sammensætningen af denne maske.

Blandingen blev påført på problemområdet (hals, bryst) i 15 minutter. Let vaskes af med varmt vand.

Kosmetiske is med aloe

I hudpleje kan bruges ikke kun masker, geler og cremer på grundlag af agave, men også frosset saft af aloe ansigt. Anmeldelser af kosmetiske is meget positiv. Det er helt toner huden, strammer det, mætter næringsstoffer under vask.

Grundlaget for at gøre is - afkog af urter. Hvis din hud er udsat for fedtindholdet, er det bedst at tage et afkog af egetræ bark, calendula. Hvis huden er tør, perfekt kalk, hindbær, rose. Ved udarbejdelse af medicinsk bouillon tilføje et par teskefulde af aloe juice. Hæld på en specielt forberedte og allerede kopper og sætte i fryseren.

Kosmetikere rådes hver morgen til at bruge kosmetiske is under vask. Fordi det er koldt, vil huden vågne op og blive smidig. A urteekstrakter og aloe juice som en del af isen vil næring til huden med vitaminer, for at stramme og glatte.

Aloe til sprukne læber

Alt for mange mennesker lider af denne ubehagelige afhængighed som bidende læbe i tider med stress eller slikken af tilføjelsen på gaden i koldt blæsende vejr. Enhver gavn af en sådan vane er ikke, og slippe af med det er nogle gange ganske vanskeligt.

Her kommer til hjælp af agave juice. Han har en ganske udtalt bitter smag, så får det til at hans læber, behøver du ikke ønsker dem længere slikke. Det er vigtigt, at når det indtages, aloe vera juice har en gavnlig effekt, og ingen bivirkninger fra denne slikning er ikke selv et barn.

anmeldelser

Mange kvinder lider af ekstremt positiv effekt af aloe juice. Nogle bruger det som et glimrende middel mod solskoldning. Andre bruger aloe juice at bekæmpe rynker. Fremskridt er meget vellykket, at dømme efter anmeldelser på nettet.

En masse positiv feedback på maske til fedtet hud. De er brugt og ældre kvinder, og unge.

Eksperter siger, at hvis det er muligt, skal du sørge for at plante agave i deres i vindueskarmen. Det skal huse en kosmetolog og en læge: to i en.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.