SundhedPræparater

Lifesaver 'Sinekod' - Ansøgning guide til dig!

Hoste er en normal reaktion på den akkumulerede slim, fremmedlegemer, røg og andre irriterende stoffer i luftvejene slimhinde. Han er anderledes, og derfor skal den behandles kun de lægemidler, der behandler den specifikke årsag. Lægemiddel "Sinekod", for eksempel, henvises til de antitussive midler, der virker på centralnervesystemet. Farmakologisk handling det er at blokere hoste center i medulla oblongata person. Men låsen ikke indebære overtrædelser af åndedrætsfunktionen, så midlerne til aktiv brug, selv med simple operationer. Hertil kommer, "Sinekod" har slimløsende og anti-inflammatoriske virkninger, såvel som udvider sig en smule bronkierne clearance.

Hvad er "Sinekod"?

Farmakologisk butamirata navn narkotika. Dette materiale har den egenskab at eliminere selv bæredygtig tør hoste. Baseret butamirata produceret en række lægemidler, som er anført i de respektive lister. De kan også kaldes "Sinekod" modstykker. Vejledning til brug typisk sker med henvisning til det rigtige navn på det aktive stof. "Sinekod" udgivet i dråber, sirupper, piller og tabletter.

Hvornår og hvordan man tager "Sinekod"?

Læger hostestillende ordineres til patienter med en stabil tør hoste. Præparat "Sinekod" kan også anvendes til at identificere pertussis ledsager udmattende gøen hoste. Og dens brug under drift handling i bronkier og øvre luftveje remover refleks reaktion. Dosering hostestillende bestemmes af en læge, der anbefalede at bruge "Sinekod". Instruktioner for brug, som regel også indeholder oplysninger om de doser og metoder til administration.

Nogle anmærkninger angiver muligheden for narkotikabehandling i form af dråber af børn fra to måneder. Dog anbefaler de fleste retningslinjer startende med modtagelsen af seks måneder gamle. Børnelæger ordinere hans børn, hvis vægt nåede otte kg, så før du tager "Sinekod" bør veje barnet.

Patienter på op til et år er indstillet dosis på 10 dråber op til 4 gange om dagen, og tre år 15 dråber, over 3 til 25 dråber.

Børn fra tre års alderen kan bruge siruppen "Sinekod". Vejledning til brug angiver følgende doser:

  • fra 15 kg til 22 kg, er doseringen 2 scoops (5 ml) tre gange dagligt;
  • fra 22 kg til 30 kg spiseskefuld (10 ml) tre gange om dagen;
  • 40 kg spiseskefuld fire gange om dagen;
  • voksne patienter givet sirup 2 spsk tre gange om dagen.

Voksne patienter kan administreres piller. Dragees og tabletter "Sinekod" brugsanvisning anbefaler at bruge:

  • fra 6 til 12 år og 1 tablet to gange dagligt;
  • 12 år 1 tablet tre gange om dagen;
  • voksne patienter 2 tabletter, to gange, og i alvorlige tilfælde tre gange på en dag.

På trods af den høje popularitet blandt patienter, "Sinekod" bør kun træffes efter særlig aftale. Det er strengt forbudt at overskride den dosis din læge. Overdosering er farligt og manifesterer sig som diarré, kvalme og i nogle tilfælde, opkastning, tab af følelse af balance, svimmelhed og allergiske reaktioner.

Bivirkninger er underlagt anvendelsen af ordren er ikke observeret. Men i sjældne tilfælde kan det forekomme svimmelhed, kløe og andre symptomer på en overdosis. En uafhængig afgørelse om optagelse farligt som "Sinekod" har en række kontraindikationer. Det bør ikke gives til gravide kvinder i de tidlige stadier, er for små og for tidligt fødte børn, såvel som når patienten har pulmonal blødning. Forholdsregler ordineret lægemiddel under amning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.