HjemlighedIndretning

Lejlighed design-Khrushchev. Fremgangsmåder til transformation af rummet

Køb luksus fast ejendom kan ikke tillade sig ikke hver eneste af os. Derfor er de fleste af befolkningen bor i model hjem, bygget i sovjettiden - Khrusjtjov. Deres største ulempe - det er et lille område. Men veldesignede lejlighed-Khrushchev design kan forvandle stuen til ukendelighed, hvilket gør det moderne og smuk. skal overholdes kun nogle få regler og retningslinjer for det indvendige design.

badeværelse

Pladsbesparende - hovedreglen i indretning små lejligheder. Derfor bør et badeværelse og toilet lægges sammen. Det ville gøre plads til en vaskemaskine. Et bad er bedst at erstatte en kompakt walk-in bruser. For visuelt udvide rummet, kan loftet være blank, udstyre det med rørledning.

Design studio lejlighed-Khrushchev. foto

Konvertering etværelses lejlighed kan gøres på to måder. Den første - nedrivning af vægge. Som et resultat af den tætte odnushka omdannet til stilfulde, moderne lejlighed. Den anden måde er at opretholde et standard layout og division af hovedrummet med en skillevæg i zoner. Hvad gør man med køkkenet? Organiser det hvordan kan rationelt og kompakt. Hvis der alligevel, er et lille køkken ikke opfylder dine ønsker og anmodninger i væggen af en lille bue. Det vil forene spiseplads og hovedrummet. Dette har sine fordele og ulemper. Den nye udformning af lejlighederne, Khrushchev, kombinerer to zoner vil placere en tilstrækkelig stor køkken. Men nu al den støj og lugt af madlavning fødevarer vil blive hørt i stuen. Sleeper kan adskilles fra den fælles rum ved hjælp af lette skillevægge eller glidende strukturer.

stue

Den plads, hvor ejerne tilbringer det meste af deres tid skal være så behagelig, smuk og komfortabel. Når man planlægger udformningen af lejligheder, Khrushchev, bør give fortrinsret til lysere toner i interiøret (gulv og vægge). Det er bedst at bruge en ophængt loft to-niveau. Det er visuelt øge højden af rummet. Vinduet skal være åbent så meget som muligt. For at gøre dette, skal du bruge den gennemsigtige tyl gardiner og lys. Møblerne skal være funktionel, snarere end klodsede og indbildsk. Korrekt valgt belysning vil gøre stuen er ikke kun behageligt, men også mere rummelige.

Design et-værelses lejlighed-Khrushchev. soveværelse

Set bedst at vælge lyse farver. Meget god erhvervelse kan være en indbygget seng. Bemærk venligst på kommoden. Han tager lidt plads og ville være temmelig funktionelt møbel. Det er muligt at placere TV, lampe, ur og andre småting. Interiøret perfekt pasform væg Sconces og små borde, spejle. Design af lejligheder, er Khrusjtjov ikke tolerere pladsbehov og vægt. Derfor tykke mørke gardiner med lambrequins her vil ikke fungere. Det er bedre at vælge lys romerske eller japanske gardiner. Og for at gøre rummet mere rummelige hjælperens zoneopdelt belysning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.