HjemlighedIndretning

Hvordan at vælge den ideelle døren til badeværelset?

Renoveret badeværelser - denne aktivitet kompleks, samt enhver form for reparation. For i høj grad at fremskynde reparation af badeværelset, skal du beregne og planlægge alt i detaljer nuancer, vælge vægbeklædning, vælge VVS, gulv. Vi vil forsøge at hjælpe dig med at vælge den ideelle dør, der passer til dit badeværelse. Straks, kunden har brug for at forstå, hvilke kvaliteter nu skal have din dør i badeværelset.

Hvad er de prioriterede parametre til at overveje, når du vælger døren til badeværelset.

Modstandsdygtighed over for fugt.
Badeværelset - det rum, hvori der er altid en forøget fugtighed, eller rettere par. Denne sandhed fortæller os, at døren til badeværelset bør beskyttes mod de dårlige påvirkninger af fugt og høj temperatur. Især det drejer sig om et meget små badeværelser. Hvis du renoverer et lille rum, skal du sørge for, at døren ville have været modstandsdygtige over for fugt. Badeværelse enorme tilladte og standard døre (selvfølgelig, hvis du er helt sikker på, at de valgte døre i høj luftfugtighed zone ikke er dækket).

Udsmykning.
Moderne døre til badeværelset kan opdeles i 2 hovedtyper: glaserede og solide. Det er også meget populær i anvendelsen af indvendige døre er skabt af høj kvalitet glas eller farvet glas. Aktuelle spørgsmål i udformningen af døre til badeværelser - farven og farvetone. På forsiden, er det nødvendigt at gøre det, der ville være på døren passer perfekt ind i miljøet udendørs korridorer, og på den anden side - så kombineret med badeværelset interiør. Hvordan man kan løse dette problem? Der kan være to. Den første af udgangene: dør tæller er en del af hallen og gøre det i stil med de andre korridor døre. Næste ud - dør trim med begge sider tilsyneladende i harmoni med hallen, indenfor, ligesom badeværelset.

Placering af døre.
Det er meget vigtigt at være opmærksom på bredden af korridoren. Nu badeværelset alle lavet til at installere fløj døre, men disse kræver en stor plads i bredden. I små og meget smalle korridorer ser store skydedøre, som de er visuelt ønskelig spare plads i rummet. Stadig er valget af model for badeværelsesdøren er et spørgsmål om smag er ejer af en lejlighed eller hus.

"Fremragende" - du vil sige - "men hvordan gør jeg, hvis valget er mellem glas, plast, træ dør til badeværelset Hvad skal købe?". Det bør overveje alle tre muligheder nu, til det maksimale for at reducere den tid at reparere badeværelse eller brusebad Kiev.

Glasdør næppe undergår deformation helt resistent over for fugt og lys ledes ind i rummet. Glasdøre kan behandles ved enhver vaskemiddel vask tørre våd vaskeklud. I vor tid i toppen af populariteten af matteret glas, kantet med metal eller plast, og glasdøre med uigennemsigtig billede. At skabe en dør glasset med en unik slagfast glas.

Det er derfor, hvis du ønsker en helt fugtbestandig badeværelse døren værelse - bestille glasset model.

Naturlige træ døre - den bedste løsning, hvis du elsker klassisk dør og følg de gamle traditioner i interiøret. Sørg for, at strålen, hvorfra trædør var dækket af et tykt lag af god kvalitet lak. Nail perfekt beskytte trædør af høj fugtighed, vand effekter, forhindrer mug eller svamp.

Døre til badeværelset fra træfiberplader halvhårde som efterspørgsel og populær blandt CIS befolkning. Overfladen af disse døre perfekt efterligner udseendet af træ, og er ikke ringere end egenskaberne af træprodukter ved nogen parametre. Disse døre halvhårde fiberplader koste dig mindre døre af træ, men du alle klassiske design og vil være fantastisk at indgå harmoni med rummet.

Det er derfor, hvis du er en sand tilhænger af klassiske løsninger - at gøre opmærksom på de forskellige døre af træ eller halvhårde fiberplader.

plast dør er ikke ringere end kvaliteten af glas og træ. Disse døre er konstrueret af materialer uden toksiske tilsætningsstoffer. På disse døre også påvirkede ikke den skadelige virkning af vand. Hovedreglen - ikke kombinere plastik dør i lobbyen, med trædøre, fordi kontrasten er for oplagt og helt passende. Meget omhyggeligt vælge farve og finish af plast dør. I plast døre har en vigtig fordel frem for andre døre - det er deres lave pris.

Hvis du vælger at gemme, mens døren af plast vil være en stor mulighed for interiør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.