Nyheder og SamfundKultur

Omsk fik titlen "City of Fame af arbejdskraft"

Nærmer halvfjerdsindstyvende årsdagen for Victory, er hele landet forbereder sig på ferie. Huske de svære år med den Store Fædrelandskrig, samtidige tage behørigt hensyn til de helte på alle fronter, herunder beskæftigelse.

Det kan være ganske troværdigt hævder, at befolkningen i hele landet gået i gang med den arbejdsbyrde, som varede i mange år. Drengen, der netop er fyldt tolv fjorten år og deres mødre, ældre mænd og kvinder, teenagepiger stod op på bænken, gik på arbejde i marken for at hjælpe med at bekæmpe soldaterne gik til fronten.

I Omsk og Omsk-regionen i byen, blev mange store fabrikker evakueret. Arbejderne stod ved deres maskiner arbejder i døgndrift, skiftende hinanden på skift, til tider at falde i søvn her, for ikke at forbruge energi på vej hjem.

Weekender og helligdage, tolv, fjorten timer, og nogle gange flere, arbejdet hårdt i mange år, heltene fra bagsiden, hvilket giver våben foran, udstyr, varmt tøj og mad.

Ved den store Victory Day Omsk får en velfortjent titel af "City of Fame på arbejdskraft."

Regional Parlamentet, som etablerede denne titel, forbereder seks byer til at overdrage denne ærestitel.

Den regionale regering bekræfter, at alle byer i regionen er værdig til sådan en titel, men i første omgang, blev det besluttet at tildele ham til Omsk.

Kilden fortæller, at på torsdag, den treogtyvende i april 2015 lovgivende forsamling vedtog udkastet til regional lov om, hvordan man tildeler Omsk honorære titel.

Tilbage i 2012, på hjemmefronten arbejdstagere forum, første gang nævnt, at Omsk bør gives emeritusstatus. Et år senere, medlemmer af den lovgivende forsamling på det næste møde støttede ideen. Selv parlamentsmedlemmer mener, at loven stadig behov for nogle arbejde, de ikke vente på den fulde bringe det på føderalt niveau. Loven giver mulighed for at tildele den honorære status byer i regionale parlamenter.

En anden gave vil blive præsenteret for Victory Day Omsk. På Gammel-Nord Memorial Cemetery vil åbne et monument for de soldater, der døde i Den Store Fædrelandskrig.

forfatter af monumentet - billedhugger Golovantsev Sergei, bosiddende i Omsk.

Monumentet er en statue af en kriger, indrammede plader indgraveret med navnene på soldater, der døde på hospitalet fra de forreste Omsk sår de tragiske krigsår.

Således i år Omsk giver korrekte hukommelse til heltene fra arbejdskraft og bekæmpe foran, som bar hovedparten af den store sejr.

Sejren gik til landet er ikke let, og blev gjort muligt kun takket være den universelle solidaritet. I dag, i løbet af en fjendtlig holdning til vores land, dem, der har kort hukommelse, vi har brug for at huske om dette rally og ånd. Bør ikke være tilladt modstanderne at gøre ondt. Vi må ikke tillade fascismen til at gentage deres forbrydelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.