SkønhedKosmetik

Delicate bruden makeover

Hvis snart til dit hus kommer en ferie kaldet "bryllup", og du er på det forberedte til rollen som bruden, er det nødvendigt at kende alle detaljerne i forberedelse til denne betydelige dag. Først og fremmest de fleste af pigerne i en fart at vælge en brudekjole og sørg for at lave en aftale for en god frisør og makeup artist. Tja, hvis du kan stole på dig selv til fagfolk, hvis tjenester ofte er ikke billige. Men hvad nu, hvis brudens make-up er nødvendig for at få mest ud af? Dette er ikke et problem, hvis vi bruger vores simple anbefalinger og følg den trin for trin.

Brud på denne dag skal ligne en fe prinsesse, og hendes make-up skal være blid og let, men ganske udtryksfuld. Man skal huske, at den dag de unge er det vigtigste mål for video og still-kameraer, så bruden formodes at tage sig af din makeup. Desuden bør den ende af fejringen af sit udseende ikke miste sin charme.

Makeup til bruden skal gennemtænkt på forhånd, og endnu bedre, hvis pigen er hans eksperiment med anvendelsen af spejlet. bruden vil således være i stand til at vælge de mest succesfulde nuancer og vælge en stil, der vil blive henrettet makeup - han skal være i harmoni med den frisure og påklædning. Det er i denne henseende alle krav kan opnå en holistisk måde.

Skal begynde at forberede at rette formen på øjenbryn, der skal gøres et par dage før den højtidelige begivenhed. Dette vil undgå unødvendige overraskelser i form af rødme i området under øjenbrynene.

Lige før du begynder at gøre op, er du nødt til at udføre en kompleks daglige procedurer. Disse omfatter facial udrensning tonic og anvende dag fugtighedscreme. Dette vil give længere forblive din makeup og opfriske ansigtet, giver det en naturlig glød. Rester af cremen kan være våd klud.

Brudens makeup bør være perfekt, så du har brug for at skjule alle de problemområder ved hjælp af maskering blyant.

Med hensyn til den tonale grundlag for makeup, er det bedst at vælge en lys, halvgennemsigtig medier. Glem ikke hals og décolleté. Enig, det vil være grimt, hvis ansigt og hals vil være en anden farve, så meget mere i de billeder og videoer, vil det være endnu mere mærkbar.

Brug ikke for lyse og alt for mørke farver - denne makeup vil ikke blande sig med den hvide kjole til bruden og hendes blide måde.

Rådfør dig med fagfolk, der vil fortælle dig om, hvad området skal du anvende rødme, givet din og den ovale struktur af ansigtet. Af den måde, kan du lytte til hemmeligheder scenekunstnere, der bruger rouge til projicering dele af ansigtet. De forårsager lidt mørkere nuancer af blush til spidsen af næsen, kindben og området over øjenbrynene.

Nu kan du begynde at hans øjne. Brude makeup bruden skelner eftertrykkeligt understreget hans øjne. Samtidig bør de ikke være farvet for lyse, hvis det ikke kræver et bryllup tema og alle de tankevækkende måde. Vær sikker på at følge de råd af fagfolk, der rådes til at distribuere intensiteten af farvenuancer. På den indre øjenkrog forårsage en lysere tone, og den eksterne belastning mættet nuance. For at understrege øjenbryn linje, skal du bruge de hvide skygger, der skal skraverede blidt under dem.

Husk, denne dag skal bruge kosmetik, der ikke vil falme eller osypletsya i lang tid. Derfor vælger mascara, vandtæt købe produkter, selv om det i det virkelige liv behøver du ikke bruge sådanne midler. Dens farve afhænger af farven på hår og øjne, men under alle omstændigheder må det være af høj kvalitet.

Drej kom til at tale om hans læber. På denne dag, bruden lægge make-up, bør der lægges særlig vægt på læberne - efter brylluppet parret vil være en masse billeder og kysse. Brug ikke læbestift med en perle: de kan give de mest uventede reflektioner på billedet. Igen, skal du bruge resistente læbestift, som kan vare længe og holde din brudens makeup inden udgangen af den festlige dag.

Den endelige touch - anvendelsen af pulveret med en stor børste, som vil gå let på dit ansigt og hals.

Af den måde, bruden er meget muligt at gøre brug af pailletter og flimrende pulver - kortvarigt glemme alle de sædvanlige råd om den daglige makeup. Bryllup - det er ikke en dag, hvor du har brug for at begrænse dig selv i smykker, er du velkommen til at bruge hårspray med glitter og rhinsten for décolleté (nogle af dem kan endda være limet til ansigtet).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.