SundhedSygdomme og betingelser

Brok hos børn, lyskebrok hos nyfødte

Lyskebrok - et fremspring organer i bughulen. Sygdommen er mest almindelig i børns kirurgi og er ikke underlagt konservativ behandling. Meget ofte børn er født med denne patologi. For eksempel lyskebrok hos nyfødte drenge dannet som et resultat af ukorrekt dannelse af abdominal vaginal proces, nemlig æg derpå efterfølgende flytter til pungen, eller som et resultat af svækket muskulær væg ingvinalkanalen (ifølge den samme grund for piger).

I nogle tilfælde er denne type patologi udvikle en ensidig (til højre). Normalt ser det ud hos børn i en tidlig alder eller i den neonatale periode, maven (lysken), vil du se en lille fremspring, hvilket øger som baby græder højlydt. Med et tryk på denne konsistens er ganske elastisk og blød - i liggende stilling let reducere en broksækken ind i bughinden.

Hvad er en lyskebrok? Som for drengene - deres uddannelse har en afrundet eller oval form. I tilfælde af en oval konfiguration broksækken bevæger sig ind i pungen - ændre dens asymmetri. Lyskelymfeknuder brok i nyfødte piger er altid afrundet form ligger i lysken, ved større størrelser det sænkes ind i området af skamlæberne. Dybest set, er en sådan uddannelse ikke forårsage ubehag i hvile, og barnet er næsten ubetydelig, og kun når belaste, hoste, skrigende, det er komprimeret og buler udad.

Ifølge den medicin oftere lider af brok drenge på grund af fysiologiske egenskaber. De væsentligste årsager til patologi:

1. Fedme i baby

2. Arvelighed (underudviklede bugvæggen)

3. Fysisk overanstrengelse

4. Skader bugvæggen

5. Problemer med vandladning.

Forældre lærer at en diagnose af deres barn, uden tvivl bange, fordi lyskebrok hos nyfødte er fundamentalt forskellig fra navlestrengen Kryzhi. Hvis navlebrok er diagnosticeret i de fleste børn og til sidst at forsvinde på egen hånd (til tre år), uden behov for kirurgisk indgreb, hvorimod lyske trussel om krænkelse - det er en alvorlig trussel mod barnets liv, i dette tilfælde, den uforudsete drift.

Hvordan til at genkende de tidlige symptomer på krænkelse

Tegn krænkelse normalt vokser langsomt. bliver Barnet rastløs, konstant gråd, trykker maven baby græder, fordi der er smerte, broksækken stikker meget, og bliver til en fast, er ikke udelukket opkastning, forstoppelse og feber. Efter et stykke tid, smerten aftager - barnet er en svaghed. I tilfælde af sådanne symptomer bør søge akut medicinsk facilitet i (en kirurg).

behandling

Modsætning navlebrok, som i de fleste tilfælde uafhængigt forsinket, lyske- kun fjernes ved kirurgi. Takket være moderne teknologi inden for medicin lyskebrok hos nyfødte hurtigt fjernet af brok reparation. Denne operation kan udføres på alle alderstrin og udgør ikke nogen problemer og risiko for sundheden for barnet. Inden for en halv time kirurg ablaterer den broksækken og styrke bugvæggen.

Nedsat eller alvorligt syge børn på fjernelse af en lyskebrok kan blive forsinket i en bestemt periode (indtil barnet kommer sig). Rehabiliteringen periode efter operationen er kun 2-3 dage, og barnet er afladet (med sømme) - inden for en uge fjerne sømmene, og barnet sikkert i bedring. En måned senere forældrene og barnet vil glemme alt om det problem, den eneste påmindelse om et brok er en lille ar i lysken, der over tid vil blive forsinket og bleg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.