ForretningHuman Resource Management

Prøve timing at fylde arbejdstiden. Tilsynsførende ark tidtagning

Korrekt overvåge og tage højde for den arbejdstid hjælper timingen af arbejdstiden. Et eksempel på anvendelse af dataposter kan findes på næsten hver fabrik eller plante, hvor det er nødvendigt at normalisere arbejdsdagen. Målinger tid efter tid-føring - en tidskrævende måde at studere udførelsen af en handling. målinger indebærer således beskrivelsen af processen, de arbejdsvilkår, produktionsmetoder.

Målingerne vil bidrage til at løse arbejdstiden

Timing som en måde at studere arbejdstid afhænger af betingelserne for mødet og det formål, som det er lavet. For eksempel krav til timingen med, som vil beregne løn og prisen på tjenester, forskellige fra dem, der skal følges ved udarbejdelsen af timingen for at bestemme niveauet af lastning personale.

Den rigtige mængde tid til at udføre måling arbejde er med til at træffe det rigtige tidsplan tid fremmøde og bringe til en fuld belastning magt som en ledig arbejdskraft og udstyr, der anvendes.

Hvem skal normalisering og målinger?

Normalt er det udført af en professionel mængde landmåler, der er uddannet i virksomhederne. Veluddannede og erfarne mængde landmåler er en uundværlig medarbejder, der hjælper ledelsen til at overvåge ansatte tid, samt at belastningen fordeles korrekt.

Skal jeg starte?

Først og fremmest definere formålet med tidtagning. For eksempel er det du har brug for at oprette en tidsplan tid fremmøde enhver medarbejder, hvis løn er ikke afhængig af produktionen, og produceret en uret toldsats.

Husk, at dette personale er ikke interesseret i at arbejde hurtigere. Der er intet incitament til at arbejde mere effektivt, fordi der ikke er direkte afhængig af lønniveau. Derfor vil kvaliteten af den producerede afhænger af timing og udførelse af medarbejdere.

Hvis vi taler om store virksomheder, så de har gjort for arbejderklassen personale job-ordre, der indeholder en liste over arbejde, som skal udføres af medarbejderen. Studér det omhyggeligt, se på de typer af arbejde , der skal udføres. Hvis du ikke forstår om nogen form for arbejde, du har brug for at finde den routing af arbejdsprocessen. Generelt hver virksomhed har en teknisk ledelse eller produktion afdeling, der gør. Du kan nå ud til dem med en anmodning om udarbejdelse af flowdiagrammet, samt at konsultere på det arbejde, der skal udføres.

Når besluttet på listen over værker og i hvilken rækkefølge de er opstået, skal du skrive en beskrivelse af arbejdsgangen, som vil blive målt. Gøre kriterierne, der skal styres, når målinger: definere startpunktet af processen og det punkt, hvor processen er afsluttet, brug af tid, cyklisk drift, samt andre detaljer.

Efter indsamling af alle de nødvendige teoretiske oplysninger til at starte resultatmåling. Du skal på forhånd forberedt formularer eller timing, du kan tage noter i udkastet (så det er praktisk at komme med kommentarer til poster).

Watch bør være en normalisering udvalg

Du har brug for mere end én person til at registrere arbejdstiden - eksempler på en sådan fiksering vil ikke være helt objektiv, som en medarbejder, bliver uden yderligere kontrol kan forsinke arbejdsprocessen. Det anbefales at måle tid med deltagelse af repræsentanter for teknisk management (produktionsafdeling). De vil kontrollere nøjagtigheden og konsistensen af ydeevne. Og også det anbefales at invitere repræsentanter for ledelsen af tjenesten, en medarbejder som måler brug af tid. Tro mig, da han så en sådan kommission, når det bliver langt mere produktivt arbejde, og det vil blive mindre fristet til at forsøge at snyde dig.

I forbindelse med gennemførelsen af målingen skal være forsigtig. Der er værker, der udføres på en cyklus. Og der er dem, der kun forekommer en gang. Det arbejde, der er udført på en cyklus (f.eks skære røret), ikke alt arbejde kan tage højde for hver sådan cyklus. Arbejdsplads forberedelse, maskine setup og andet udstyr, installation af knivene - alle disse aktiviteter skal efter målinger ligeligt fordelt på alle detaljer, der er gjort.

Cykler arbejdsgang

Så har du brug for at udfylde en formular med målingerne. For at gøre det muligt at anvende prøven under fyldningen tidtagning arbejdstiden. Gør det enkelt, hvis du forstår de grundlæggende principper for måling. I denne proces bør opdeles i perioder med arbejde: operationelle, vedligeholdelse af produktionsprocessen, forberedende og afsluttende fase, og bør tage hensyn til den tid til at hvile og deres egne behov.

Operative tid - tid, som det tog at arbejdstageren til at udføre opgaverne. På dette punkt er det tælles tidsperiode, hvilket ville kræve en arbejdstager, hvis han ikke forlod arbejdspladsen, skal du ikke blive distraheret, og alt udstyr ville være på ét sted og er allerede taget i brug.

Tid til vedligeholdelse af produktionsprocessen består af tid brugt på accessoriske arbejder, der er nødvendige for at fremstillingsprocessen ikke stopper. For eksempel for at udskifte udstyr, der er slidt op, for at ændre boret forkælet og udskift motorolie og lignende.

Forberedende og afsluttende fase involverer indledende opgaver, udstyr og andre indstillinger til forberedelse arbejdsstation. Korrekt registrere alle værdier vil hjælpe dig under fyldet timingen af arbejdstiden.

En detaljeret analyse af protokollerne for målingerne, kan du finde job, der ikke indgår i routing arbejdsgang. Desuden kan de ikke tilskrives de anførte typer af omkostninger.

Noget, der ikke hører til processen med arbejdet, bør udelukkes. Dybest set er det sådanne ting som: taler på en mobiltelefon, skal gennemførelsen af relateret arbejde, udførelse af presserende ordrer ledelse og andre aktiviteter, som ikke er relateret til udførelsen måles arbejde.

Sådan udfylde det tomme?

Grammatno at vise målinger, du skal arrangere timingen af arbejdstiden. Blank og eksempel givet nedenfor den fyldes.

arbejde kode Betegnelse workflow Navnet og serienummer på timing gennemsnit
12/1/15 13/1/15 13/1/15 13/1/15 14.01.15
1 2 3 4 5
Varighed, med
1 Få et job på master 40 15 15 15 38 24,6
2 Bringe lageret rør 61 24 24 24 55 37.6
3 Forbered arbejdspladsen 65 21 21 21 74 40,4
4 Etablere arbejdet af maskinen 41 17 17 17 60 30,4
5 At forberede maskinen til skæring 20 9 9 9 25 14.4
6

skære røret

25 15 17 21 17 19,0
7 Sætte på plads emnet 10 12 10 11 12 11,0
8 Rengør maskinen, og tag på arbejdspladsen 35 10 10 10 27 18,4
9 Levere arbejde til master 40 17 17 17 30 24,2
kun sekunder 337,0 140,0 140,0 145,0 338,0 220,0

Når prøven timingen af fylde arbejdstiden måltes aktivitetstype: skæring af rør. Tre målinger blev foretaget på samme dag. Da de er produceret i træk, arbejderen ikke bruger på hver del tid til jobbet fra master, for et lager til rør, forberedelse arbejdsstation og t. D. Derfor er tiden brugt på den første del i sådanne former for arbejde er opdelt i to andre måling.

Det er nødvendigt at udlede middelværdien af mandetimer

Once målinger er foretaget, den gennemsnitlige udgangsværdi. Ifølge data, der viser fyldmønster tidtagning arbejdstiden, gennemsnitlig varighed af dette arbejde er 220 sekunder. Hvis vi oversætte til timer, får du 0,061 mennesker. / Time.

Ved udarbejdelsen af dagens arbejde tidsplan, kan disse data anvendes. For eksempel, hvis du ønsker at hente 100% af den ansattes arbejde, er det muligt at beregne, hvor meget det har at skære rør. Hvis vi mener, at arbejdsdagen består af otte timer, så:

8: 0,061 = 131,15 pc.

Det viser sig, at arbejdstageren er omkring 131 gange for at producere skære rør.

Overvej alle de faktorer i udførelsen af arbejdet

Da beregningen og er repræsenteret ved en lige tilgang til måling af driftstid. Men når man planlægger en tidsplan for en medarbejder, er du nødt til at tage hensyn til andre faktorer. Manden kan simpelthen ikke fysisk, som en robot, står bag maskinen 8 timer om dagen. Han vil være væk for personlige behov, til at slappe af, som kan fordrejes af timingen af arbejdstiden. EKSEMPEL følgende: den komplicerede arbejde til maskinen skal være mindst 5 minutters hvile efter hver times drift.

spiller også en væsentlig rolle og færdigheder af en ansat. Det er nødvendigt at foretage målinger på flere arbejder på at bringe den faktiske gennemsnitlige værdi. Du kan ikke stole på resultaterne af "eksperimentel". Hvis vi taler om de mekanik, Turners, reparatører, er det ofte observeres følgende mønster: jo højere hans rang, jo hurtigere de arbejder i. Det spiller en vigtig rolle og erfaring af medarbejderen.

Andre midlertidigt tab

Der er forskellige tab af arbejdstid. For eksempel kan en låsesmed skære pladen og komme til ham fra en anden tjeneste og bede nogen værktøjer eller hjælp til at gøre nogle presserende arbejde, der ikke kan udskydes.

Typisk et sådant tab er vanskeligt at beskrive. Det er bedst at bringe tabet faktor, og gange det med en sats på tid, således at medarbejderne til at tage et pust under drift.

For eksempel i virksomheder, der er involveret i produktion af dele i workshops, settere tillader 8-10% tab af tid og standardisering af arbejdsdagen, og betragter dem i tidsplanen.

før påfyldning den endelige timing anbefales også, at du læser alle fodnoterne i de allerede godkendte standardregler af tid - som regel er der beskrevet de nuancer, der skal overvejes, og malede funktioner i rationering bestemt job.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.