LovOverholdelse om regulering

Hvordan og hvornår man skal ændre pas?

Fra tid til anden, kommer behovet for at ændre passet. Herefter vil vi se, hvordan og hvornår det skal gøres.

Skift udenlandsk pas er nødvendig i følgende tilfælde: hvis slutningen af dens gyldighedsperiode, hvis det ikke er fastsat i den russiske lovgivning, der falder og ændring af navn (som regel ved ægteskab), med kønsskifte, hvis en eller anden grund passet var beskadiget og som om det endte blanke sider. Det er også nødvendigt for at opnå et nyt pas i tilfælde af tab af den gamle.

Hvad skal der gøres for at ændre pas? for pas udskiftning procedure er identisk med procedurerne fra modtagelsen. Således ved udskiftning behovet for at indsamle og levere til de relevante myndigheder de samme dokumenter.

Du skal bruge følgende dokumenter:

  • en kopi af passet af borger i Rusland;
  • en kopi af værket bog, der er certificeret i dit sidste job;
  • fire billeder af standard størrelse 3,5 med 4,5 cm, trykt på mat papir og lukket inde i det ovale, eller ved modtagelse af et nyt pas prøve to samme billede;
  • mænd, der ikke har nået 27 år, skal du også give et certifikat på formular 32, som er taget i militæret;
  • kopiere kun den første side i passet, som du ønsker at bytte;
  • oprovoditelnoe brev trykt på brevpapir af organisationen;
  • En udfyldt ansøgningsblanket om pas, som er certificeret af din arbejdsgiver.

I den tid, det tager at ændre et pas, dit pas er stadig med dig, og i tilfælde af en tilstrækkelig del af gyldighedsperioden, kan du frit på det at krydse statsgrænsen og besøge fremmede lande. Passet er annulleret på tidspunktet for modtagelsen af den nye. Hvis der er behov for, som du vil beholde det gamle pas (for eksempel er det stadig gyldige visa er sat ned), så er du nødt til at skrive en supplerende erklæring, der indeholder en anmodning om at forlade dit gamle dokument. I dette tilfælde, i hvert fald, det gamle pas vil blive annulleret, men vil forblive med dig, og visum til rådighed for det vil være gyldig, og du kan bruge dem.

Ændre en russisk pas er nødvendig, hvis du vendte 20 eller 45 år, i tilfælde af skade eller tab af passet, samt i tilfælde af ændring af personoplysninger om borgeren.

Skift passet kan være på det sted, registrering, bopæl på permanent basis, eller på opholdsstedet. Dokumenterne til denne procedure kan sættes gennem en enkelt portal, der giver staten og kommunale tjenester og medarbejdere gennem flere servicecentre for levering af sådanne tjenester. Der kan du lære, og det er nødvendigt for din ansøgning en liste over dokumenter.

Udskiftning af interne russiske pas ved de territoriale kontorer i Forbundsrepublikken Migration Service og deres strukturelle divisioner. Adressen på den territoriale gren af de tjenester, du kan finde på den officielle hjemmeside for organisationen.

Ansøgningsskemaet til det nye pas er en enkelt (formular N 1P), det kan findes både på FMS hjemmeside, og i referenceårene sektioner af disse retssystemer som "kautionist", "Konsulent Plus" og andre. Også, det kan fyldes på en enkelt portal, Det viser sig, de statslige og kommunale ydelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.