LovStat og lov

Da udvekslingen af pas

Vi lever i et samfund. Det er en kendsgerning. Du kan naturligvis adskilt fra alle og bor i skoven, et eller andet sted langt væk, alene, men så længe vi holder sammen, skal det adlyde de generelle love. Først og fremmest, dette indebærer en forpligtelse til at have til rådighed et bestemt sæt af dokumenter.

Det skal bemærkes, at det ikke kun er kravene i vores enkelte stater, der er fælles i hele verden. Det første dokument, som skal have absolut enhver borger i et land - er et pas bevise sin identitet inden for det samfund, hvor han bor.

Uden for staten træder i kraft pas. Derfor, hvis du har planer om at blive en "verdensborger", så er denne form for dokument skal have, ellers flytter til udlandet hjemland ville være umuligt.

Modtagelse eller udveksling af passet (hvis du tidligere har modtaget dette dokument) - proceduren ikke er generende. Overskygge denne ceremoni kan kun behandle banale misforståelser og lange stående i linje. Tja, hvis du hjælpe med de sidste par folk kan så forstå hele processen et snuptag.

Indhentning og udveksling af pas - to helt identiske procedure, men har forskellige navne. I denne og i en anden sag, skal du forberede nøjagtig det samme sæt af dokumenter. Bare hvis du kommer til at få et pas igen, vil du nødt til at give en fotokopi af det originale i den foregående instans.

Således vil opnå og udveksle pas kræver, at du giver Inspector Migration Service, som ligger på din bopæl, et sæt dokumenter, som indeholder fire billeder taget i et fotostudie. Hvis du planlægger at få et nyt pas, til en af de tre-dimensionelle billeder ske på Institut for Migration Service.

Så skal du udfylde to ansøgninger til et pas eller bytte. Dokumenter, der er nødvendige for at sikre arbejdsstedet eller studere. Hvis du er arbejdsløs, du nødt til at bringe en kopi af inspektøren, og det oprindelige arbejde bog.

Naturligvis vil du blive bedt at betale staten gebyr, hvilket svarer til tusind rubler, hvis du får en kopi af den gamle model, men for den nye version kommer til at betale to og et halvt tusinde. Af den måde, er forskellen mellem pas, ikke kun i pris, men også i den periode, hvor du gør ud af det. Han er fem og ti år hhv.

Dette er en liste af et fælles sæt af dokumenter. Yderligere er der finesser og nuancer. For eksempel, hvis du - en teenager ældre end fjorten år, at have et pas, vil du blive bedt om at give, blandt andet også den fødselsattest. Et sæt af dokumenter vil være i stand kun at gælde i tilstedeværelse af nogle af forældrene, der har med ham en fotokopi af det originale i deres eget pas.

Exchange pas, når ændre navnene vil tvinge dig til at give i tillæg til de vigtigste sæt dokumenter til grund for ændringen (vielsesattest, for eksempel), og dermed udfylde en ansøgning. Hvis du - en mand med militær alder, du skal medbringe en attest fra rekrutteringskontoret.

Om disse finesser bedste at spørge en inspektør. Dette vil ikke kun reducere antallet af besøg på Federal Migration Service Department, men også spare din tid og nerver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.