LovStat og lov

Udstede et pas til en nyfødt - simpelt!

Mange familier, der ønsker at fejre den længe ventede desuden planer om at tage barnet på ferie i udlandet. Men umiddelbart før hans forældre spørgsmålstegn: "Og uanset om der er fastsat nyfødte formulering af udenlandske pas?" Heldigvis i dag staten giver en sådan mulighed, aldersgrænser for modtagere af passet findes ikke. Den eneste betingelse, der er obligatorisk - tilstedeværelsen af en fødselsattest. Således enhver person, der er officielt registreret i status organer borgerlige har samme rettigheder som andre grazhadnami RF.

Rolig, men rolig

Men ikke alle forældre er i et travlt med at sende sine krummer i udlandsrejser. Ofte et pas for en nyfødt er forberedt på forhånd, til gengæld. Men der er også tilfælde, hvor spørgsmålet dokument for at forlade barnet i udlandet hurtigst muligt og effektivt. I denne situation skal du være bekendt med alle de regler og mekanismer, i henhold til hvilken spørgsmålet om zagranpasprorta.

Regler for registrering af et så vigtigt dokument som et pas (for den nyfødte, herunder) reguleres af en særlig dekret af den russiske regering, der går tilbage til marts 1, 2010. I henhold til denne regel, ethvert barn, at krydse grænsen til vores land, har brug for sin egen pas. Tidligere lov til at indtaste data i rejsedokumentet af barnet af sine forældre, men til dato, er retten til at rejse til udlandet kun gives til ejere af deres eget pas. Det er derfor, selv forældrene til en nyfødt baby behov for at pre-bekendt med detaljerne i proceduren for udstedelsen af pas.

procedure Oversigt

Bare rolig, og bekymre sig om registrering af alle nødvendige dokumenter, fordi barnet opnår et pas gøres på samme måde som for en voksen, selv om det har nogle forskelle. Desuden for den nyfødte endnu lettere at udstede et nyt pas. Making sker inden for ti arbejdsdage til grund, at visse formaliteter, der kræves for en voksen i denne situation, er udelukket. En fuldstændig ansøgning om udstedelse af pas nyfødte borger skal rettes til den relevante afdeling af FMS emne Føderation om midlertidig eller permanent registrering, alle pre certifikat og oplysninger, der skal ordentligt arrangere.

Liste over nødvendige dokumenter

Så hvad er de dokumenter, du har brug for at samle til din baby vandt sin eget pas? Først og fremmest, er det barnets fødsel i to eksemplarer (original og kopi). Desuden bør passet være passet af begge forældre, fastgørelse kopier af dem. På bagsiden af en fødselsattest skal stemples på statsborgerskab. Billedindstillinger afhænger af typen af pas, som er planlagt til at udstede. For en ny type (biometrisk pas til nyfødte) størrelse billede ca. 3,5 til 4,5 centimeter, og til et sæt af dokumenter anvendes kun én fotografiyu.Dlya gamle pasfotos prøve skal være tre (dimensioner 3,5 henholdsvis 4,5 cm , foto i en oval.

Forældre skal betale på forhånd for den nyfødte stat. gebyr, og en kvittering for at give den føderale Migration Service, sammen med de øvrige dokumenter. At udfylde ansøgningen formaliteter skal udfylde en ansøgning om udlevering af et barn pas (ansøgningsskemaer ofte kan findes direkte i departementerne Federal Migration Service eller på de officielle hjemmesider for disse statslige organer). Et pas for en nyfødt vil blive udstedt efter alle dokumenter vil blive grundigt testet, bør det modtage den samme afdeling af den føderale Migration Service, hvor du bliver behandlet med dokumenter. Vigtigt er det, ansvarligt og seriøst nærmer sagen nøje kontrollere, at kravene i de officielle dokumenter, og ikke noget problem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.