HjemlighedGør det selv

Plough Winch egne hænder: tegningerne. Hvordan laver ploven spil med deres hænder?

Hvis du har brug for at gøre ploven spil med deres hænder, værktøjet tegninger skal du først overveje.

Egenskaber plov spil

Det er nødvendigt at forstå, før arbejdet er, at som det betjeningsorganet stikker plovblad, der skærer bunden af jordlaget. Blandt andre elementer, der også bladet, som er designet til hakning og indpakning jorden. Bruges i byggeriet feltet og bestyrelsen, der fungerer som en støtte værktøj. Den hviler på bunden af furen. Field bord, klinge, pels, og reolen med hvilken det faste plov element udgør strukturen krop. Leret legeme bevæges i retning af horisonten, Jord- og efter deformere den og dreje.

Særlige forhold ved ploven

Plough Winch med deres hænder, hvilket er nødvendigt for at gøre deres egne tegninger kan kun foretages, efter at du lærer princippet instrument. Inden da, skal du sørge for, at du er i stand til at producere metal arbejde, bliver nødt til at udføre bøjning klinge ved hjælp af en rulle bremser. Du kan vælge selv en af de foreslåede muligheder for fremstilling af bladet boliger.

konstruktion af kroppens funktioner

Når ploven er lavet til taljen med sine egne hænder, tegninger, som vil fuldføre arbejdet uden fejl, vil det være nødvendigt at danne et organ, i betragtning af, at jorden dannelse bør stige med 25 centimeter op. Dette indikerer, at værktøjet vil opleve tunge byrder. Endvidere vil overflade af huset udsættes for slid typen, således behov for arbejdere til at fremstille stål byggeelementer, hvis tykkelse er lig med 5 millimeter.

Funktioner plovskær

Plovskær skal kunne fjernes for at kunne gøre sin skarphed. Gør dette element skal udføres ved anvendelse af rustfrit stål, kan det være en skive af rundsave. Du kan bruge stål som ikke er blevet slukket. Hvor kun tilgængelig kulstofstål sædvanlige kvalitet, der ikke har bestået den varmebehandling, det kan også bruges, men før du anvender skærefladen plovskær bliver nødt til at kæmpe off via ambolten i kold tilstand. Efter det element, der skal slibes.

Produktion teknologi Blade

Når du laver en plov spil med deres hænder, som tegninger vil give dig mulighed for at fuldføre arbejdet lettere, skal du forberede en plade bøjning ruller. De vil gøre det muligt at give præformen den nødvendige form. Hvad klinge blank hvis tykkelse er lig med 4 mm, er det nødvendigt at bringe rullerne i en vinkel på 23 grader. Et element, der skal bukkes, og derefter bragt til den ønskede form med en hammer.

Anden udførelsesform fremstilling

I første omgang, skal du forberede tegninger til plov hejseværk med sine egne hænder. Først derefter kan gå videre til fremstilling af bladet, som kan være fremstillet af stålrør, bør diameteren være lig med 600 mm, hvorimod vægtykkelsen bør variere mellem 45 mm. I dette tilfælde indledningsvis i en tilstrækkeligt tæt pap du skal udføre elementet mønster, og derefter anvende det til røret, således mellem bunden af bladet og cylinderrøret bør slå vinkel på 23 grader. Kredsløbselement behøver kridt mark, og efter ovalt snit ved gassvejsning, er emnet derefter bearbejdet til sandpapir. Hvis det er nødvendigt, kan formen ændres med en hammer.

Tredje udførelsesform fremstilling

Pre-behov for at gøre plov tegninger til hejseværk med sine egne hænder. Den tredje udførelsesform vil producere de mest tidskrævende. Råemnet til bladet bliver nødt til at blive opvarmet ved hjælp af hornet. Når varen skal være krumme i en matrix, som kan anvendes den sidste blad, lånt fra traktoren ploven. Ploven skal være fremstillet af stålplade, hvis tykkelse er 3 mm.

anbefalinger lavet

Producere plov talje med sine egne hænder, tegninger, fotos, som du skal studere på forhånd, er det muligt at udføre præ-designelementer, ved hjælp af pap, limet til hinanden efter skabelonerne. Hvis designet layout at tilfredsstille dig, kan du bruge den som grundlag for fremstilling af værktøj. Når de vigtigste plov emnet vil blive forberedt til montering af kabinettet, at anvende en stålplade, hvis tykkelse skal være lig med 3 mm, mens præformens dimensioner er 500 x 500 mm. Brug af stålplade fra den kant du har brug for at falde tilbage til 40 millimeter. På behovet for at installere metal klinge plovskær og ordne det ved svejsning på begge sider. Dernæst bringe skjoldet under kniven, da dens placering skal være lodret, desuden skal den strække sig ud over kanten af skæret til 8 millimeter. Guard står i dette tilfælde skal placeres over skæret klinge med 10 millimeter, den eneste måde du kan udelukke, at den vil gribe ind med bladet. Shield Også nødt til at gribe svejses til stålplader og Lemek.

sammensatte elementer

Producere plov spil med deres hænder, hvordan man laver et værktøj, du har brug for at vide på forhånd. I det næste trin Lemek nødt til at prøve bladet, som skal tilsluttes dette element stramme nok frirum bør ikke være. Vinklen mellem bladet og skær kantet klinge skal være lig med omkring 8 grader. Hvis der var en uoverensstemmelse af vinkler, skal bladet videreudvikles med en hammer. Hvis kniven er monteret på klingen, er det nødvendigt at få fat i svejsning. På næste trin til en given visir forstærket afstandsstrimmel samt bundpladen. Sidstnævnte skal styrkes for at støtte hjørnerne. Det værktøj, du skal inspicere og endelig tilberede alle elementer. Understøttende skinner Coulter skal svejses til grundpladen.

Afsluttende arbejde

Udførelse plov talje med sine egne hænder, det næste skridt er at rydde op i sømmene godt og dele klinge og håndtag med en rengøring pad. For at give en selvkørende plov, er det nødvendigt at tilpasse enheden, der har to hjul.

Hjul fremstilling Egenskaber

Fure hjul bør vælges, så at den har en diameter på 320 mm, medens dens bredde bør svare til 50 millimeter. Den kan fremstilles af en metalplade, hvis tykkelse er lig med 4 mm. Efter ploven gør deres hænder spil mislykkedes, og bliver nødt til at gøre indstillingshjul hvis diameter er 200 millimeter, mens dens bredde skal svare til bredden af akselafstand. Produktionen skal producere det samme materiale. Hjulakslen er dannet på 3/4-inch rør. Efter at have foretaget disse værker, kan du roligt begynde at bruge værktøjet. Med hensyn til de positive træk kan identificeres, at i tilfælde af brud vil du nemt kunne ordne det, fordi du vil være bekendt med hans enhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.