HjemlighedGør det selv

Praktiske Husholderske hænder - funktionel indretning gangen.

Hvem er ikke bekendt med det evige problem af søgningen nøglen, før de forlader huset? Du er meget heldig, fordi du hører til den type mennesker højt og meget pæne. Men hvis din familie har børn eller ældre mennesker, og du gør en lille smule spredt, kan den daglige søgen efter nøglerne til huset være et reelt problem. Du vil hjælpe husholderske. Deres egne hænder for at gøre det meget simpelt.

Vi tilbyder flere muligheder for sådanne et nyttigt håndværk. Efter at have overvejet dem, vil du være i stand til at vælge et passende udvalg til dig og supplere det med dekorative detaljer til din smag.

Wooden husholderske med deres hænder som en ramme.

Vi har brug for en klar fotoramme størrelse 20x30, smukke servietter, lak, lim og to lille krog til møbler med fastgørelse. Vi kommer ud af rammen bagvæggen. Stuck til det dekorative serviet med det valgte mønster. Nå glattet, for at undgå dannelsen af bobler. Vi venter på den fulde tørring lim. Efter dette, dække med flere lag lak, giver hver af dem tørre. Hvis farven på rammen ikke passer de valgte farver i bagvæggen, så farvet det med maling i den rigtige tone. På bagvæggen fastgøre kroge og indsætte det i rammen. Hængende et billede på væggen i gangen, vil du altid, hvor dine nøgler til lejligheden.

Wooden husholderske med sine egne hænder med et låg.

Lidt komplicere tidligere design. Fotoramme vil spille rollen som dekorative dør af et lille skab. Af plader dekupørsav sidevægge af kassen og forbinde dem ved hjælp af skruer til rammen. Dekupørsav af tyndt krydsfiner eller fiberboard bagvæg passende størrelse. Vi naglet det på den forberedte ramme ind i små fed. Til bagvæggen, inderside fastgøre det nødvendige antal kroge til tasterne.

På bagsiden af boksen gør en løkke, som vi vil hænge på væggen klar husholderske. Fotorammen indsætte et foto eller yndlingsbillede, og så kombinere det med rum piano hængsler. Resultatet var en fremragende husholderske væg. Med sine hænder, du har samlet det på blot en time.

Wooden husholderske med hænderne i form af bøjler.

Dette er den nemmeste mulighed for fremstilling af indretninger til lagring af nøgler i gangen. Du skal bruge et par dekorative kroge, krydsfiner og maling. Gør pappet mønster bagvæg husholderske. Dens kanter er bølget eller kantet. Du kan vælge et rektangulært, kvadratisk, eller dekorative. Færdige del blæk giver den nødvendige skygge og tør. Fastgøre det nødvendige antal kroge, gøre en sløjfe eller to huller til vægmontering. Eventuelt kan du dekorere grundlag Husholderske billeder, malet, lavet i en teknik, brændende eller decoupage.

Væg Husholderske egne hænder kan foretages hurtigt og nemt. Stor dygtighed og materielle investeringer, det kræver. Det er nok til at vise fantasi og udtrykke egenskaber som præcision og kunstnerisk smag. Men hvis opbevaring hus nøgler, vi regnet ud, hvad de skal gøre med en flok, der skal bære i tasken? Efter alle nøglerne har en ophøjet overflade og kontinuerligt indgreb med interiørlister lommer eller skjule blandt poser indhold. For at gøre dette, er du nødt til at gøre mobil husholderske.

Brug til fremstilling af cover små pletter af stof eller læder. Rag husholderske kan være af enhver form. Det vigtigste krav ved dets fremstilling - det er størrelsen. Det bør være tilstrækkeligt til at dække hele nøglebundt. Husholderske kan være eller kan ikke have en lås fastgørelsesorgan. Vi er med dig med den nemmeste løsning.

Housekeeper Sildeben af drapere.

Du skal bruge to stykker grønt drapere 10x15 cm, kabel længde på 10 centimeter, store træperler, nøglering og resterne af mangefarvede perler, funkler, perler og dekorative fletning. At gøre det mønster juletræ ud af pap. Klip to stykker Juletræer drapere ved hjælp af en trekantet kanter saks for at opnå en dekorativ ugolchaty skive. Sy perler juletræ, perler, paetki i tilfældig rækkefølge. Fold begge detaljer forkerte side indad og stikker nåle. Skær væk i toppen af juletræet.

Vi sy syning dele i en afstand af 0,5 cm fra skiver, at der åbnes øvre og nedre del. På en snor hængte store perle. Fold det på midten, og glider ind i den øvre åbning. Inde husholderske sy snoren i ringen og forankring heraf karabin eller nøglering. Ledningslængde vil give dig mulighed for nemt at nå eller skjulte taster, og perle vil udføre ikke kun en dekorativ funktion, men vil ikke tillade ledningen til at hoppe ud af husholdersken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.