FormationHistorie

Coast Zatsepin: biografi, familiebilleder

Coast Zatsepin - astronaut, generalløjtnant Aviation, to gange Sovjetunionens Helt. Han var den eneste person til at modtage en Star of the Hero of Military Merit, og den anden - for udforskningen af rummet.

Børn og unge

April 15, 1921 i den lille landsby Fedorovka (Poltava-regionen, Ukraine) blev født George T. Coast. Familien kort efter hans fødsel flyttede i Yenakiyevo (Donetsk-regionen).

Mens han studerede i gymnasiet, har drengen allerede viste en seriøs forpligtelse til himlen. Først var der instruktør, og efter at han blev udnævnt til leder af fly modellering sektion, der var i Yenakiyevo Børn unge teknikere. Også deltog i arbejdet i den lokale flyveklub.

Efter eksamen fra high school, Coastal begyndte at arbejde på det lokale metalværker, fra det samme sted og blev indkaldt til hæren.

Bekæmpelse vejen

I 1941, Coast Zatsepin blev en forskerskole Voroshilovgrad militære piloter. Han tog aktivt del i militære operationer siden sommeren 1942, indtil sejren. Var en simpel pilot, så kommandør og senere chef for eskadrille.

Under krigen, 186 fly en gang rejst på kampmissioner. Tre gange han bankede modstandere, samtidig hans fly brændte, men hver gang Coast frygtløst tilbage til himlen.

For hans tapperhed i kamp flyvning i 1944 blev han tildelt den højeste udmærkelse - Gold Star of the Sovjetunionens Helt.

Test pilot

Efter krigen sluttede, havde fremtidig astronaut ikke forlade himlen. I 1948, efter eksamen fra senior officerer kurser Coast Zatsepin startede test af de nyeste udviklinger jetfly. Det var andenpilot på den første radius og testen mønster P-2. Blandt flyet oplevet Shore, såsom MiG-19, Su-9, Tu-128, Yak-27K og mange andre - mere end 60 modeller. George T. var også den førende testpilot jetfly Yak-25.

En af flyvninger på Su-9 næsten koste liv Shore. Efterfølgende kunne delvis beslaglæggelse management flyet ikke klatre. Typisk, i sådanne tilfælde bør piloten skubbe straks. Men piloten nægtede at gøre det, og efter flere mislykkede forsøg lykkedes at tage flyet under hans kontrol. For sådan mod og frelse kæmper køretøj Generel fly præsenterede Sukhoi Shore filmkamera.

1956 ikke at se op fra det fly, test pilot blev uddannet på Air Force Academy. Efterfølgende blev han taget til stillingen som stedfortrædende chef for Air Force test GKNDI ledelse, og i 1961 blev den fortjente testpilot.

Forberedelse til at flyve ud i rummet

1964 var et vendepunkt for den berømte pilot: Han blev indlagt på den part, bliver klar til at flyve ud i rummet. På trods af at 43-årige kyst alder ikke har henvendt (den maksimale alder var dengang 35 år), blev han optaget på det forberedende program.

Efter 4 års fremtidige astronauter besøgte Yevpatoriya Mission Control Center, hvor de forlangte at inddrage dem ikke kun til at flyve på færdige maskiner, men også til deres udvikling. Ifølge Intracoastal, fordi ekstra forholdsregler i staten provision og designere, blev forsinket i alt for lange bemandede lanceringer af rumfartøjer. Efter fem uddannelse ubemandede skibe vendte sikkert til Jorden, blev det besluttet at gennemføre et eksperiment - docking af to køretøjer i rummet.

25 oktober måned med succes lanceret ubemandet rumfartøj 7K-OK N10 "Soyuz-2" tjener som et mål. Det blev antaget, at de to første skibe vil nærme, ved hjælp af en søgning "nålen" systemet, og i en afstand af 150 meter piloten begynder at samle enheder manuelt. Da docking skulle finde sted på den mørke side af kredsløb på "Soyuz-2" signal lys er blevet givet. Nogle designere var imod et sådant eksperiment, men lanceringen fandt sted.

Space erfaring

26 oktober af en raket lanceret "Soyuz-3" med kysten ombord. Forsøget gik efter planen, og snart hørt fra astronauten "Range - 40". Det betød, at afstanden mellem den gigantiske skib stadig var 40 meter. Samtidig køretøjer forlader zonen for radio synlighed af jordbaserede observatorier. Når forbindelsen genoptages, blev det klart, at forsøget mislykkedes: på grund af forkerte beregninger Coast undladt at gøre "blind" docking. Da vi spurgte om hans helbredstilstand, som reaktion på irritabel hørt udtrykket: "Den helbredstilstand er normal, og stemningen - elendig"

I denne flyvning Coast Zatsepin i mange henseender har det været en pioner, fordi de ikke er overført taget i betragtning ved udarbejdelsen af en astronaut og under tekniske beregninger. Efter hjemkomsten til Jorden piloten lavet en masse værdifulde forslag til designere og teknikere. Takket være dem, har forbedret uddannelse af kommende astronauter og rumfartøjer begyndte at designe mere omhyggeligt. Til denne flyvning var kysten anden gang tildelt Star of Hero.

I perioden 1972-1987 - leder af Cosmonaut Training Centre. Gagarin. Ved slutningen af denne periode (i 1987), at være på det tidspunkt generalløjtnant Aviation, valgte han at gå på pension efter alder.

Videnskabelige og politiske aktiviteter

Ud over flyvning og uddannelse, Coast George T. skrev videnskabelige artikler vedrørende astronautik og teknik psykologi. Også denne store mand - en co-forfatter til flere opdagelser inden for atmosfærisk fysik. Coast var også formand for den polsk-sovjetiske venskabsforening og Inter-republikanske forening af veteraner. Han skrev George T. og kunstneriske værker.

Coast Zatsepin, et foto, som du kan se i artiklen, tre gange valgt til Den Øverste Sovjet i USSR.

Listen af priser

Blandt de mange priser modtaget Shore skal bemærkes:

  • to Gold Stars of Hero;
  • to leninordenen;
  • to Ordrer over Det Røde Banner;
  • To af bekendtgørelse af den Røde Stjerne ;
  • to Ordrer af den Fædrelandskrig på 1 grad.

Også Coast George T., hvis biografi præsenteres for din opmærksomhed i denne artikel er æresborger i Kaluga og andre byer.

George Timofeevich ikke 30. juni 1995. Han blev hvilede med fuld militær honnør i Novodevitjekirkegården (Moskva).

Med et stort antal af alle former for priser og titler, Kyst altid talte om sig selv meget beskedent: "Disse børn, som jeg har - tusinder, måske hundreder af tusinder." Men i historien om sovjetiske luftfart og Rumfart, forblev han altid den eneste astronaut, den sidste krig.

Coast George T., hvis biografi kan være et eksempel for mange generationer, levede et langt og spændende liv. Ukendt mand blev en helt, hvis navn er kendt og kender næsten hele verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.