SundhedMedicin

Et par svar på spørgsmålet om, hvordan at hæve immuniteten for børn

"Hvordan kan man øge immunitet over for børn?" - spørgsmålet er uden tvivl relevant. Kind og enkel, og svaret er masser, men det individuelt ... Lad os se på de mest basale - disse regler, der vil give vores børn at være sund på trods af alt.

Den første ting at tage sig selv denne holdning: "Mine børn er altid sundt." Selv hvis dit barn har en arvelig, kronisk eller andre sygdomme, har du ingen ret til at behandle ham som en patient. På sikkerhed for psykologer og læger, er det vigtigt, at barnet var meget sikker på, at han er sund og nærende.

Mange forværring forekomme på psykosomatiske niveau. Der er endda en opfattelse, at nogle børn er i stand til dybe instinktive niveau at blive syg - trods alt - når de vil. For eksempel ikke at gå ind i haven. Eller at min mor ikke gå på arbejde. På baggrund af ovenstående er det nødvendigt at finde en følelsesmæssig tilgang til hvert barn, for at skabe ham en varm og intim atmosfære, hvor den vil vokse og blomstre. Hvis barnet endnu ikke er klar, så du gik på arbejde og forlod det i haven eller med en barnepige, ophold med ham hjemme. Mere gåtur og knus din baby.

Og dog, hvordan man kan hæve immunitet børn? Efter alt, er det, at på trods af den gode mad, en varm atmosfære i huset, en sund søvn og frisk luft, børn fortsat være syg. Gå med barnet i en større undersøgelse af den diagnostiske center. Plus det vil ikke. Aflever analyser på en infektion og parasitter, undersøge de indre organer og få yderligere rådgivning fra eksperterne. Husk, mens du nødt til at behandle dit barn så sundt, er det vigtigt for hans psyke. Det er bare en lægeundersøgelse på grundlag af hvilken læge vil ordinere en immunstimulerende eller understøttende behandling.

Hvordan kan man øge immunitet over for børn efter en sygdom? I princippet er lægen forpligtet til at rådgive dig om dette spørgsmål og give passende behandling. Hvis dette ikke blev gjort, er det nødvendigt at henvise til en anden specialist. Oftest i sådanne tilfælde, børnelæger ordinere sorbenter, vitaminer, naturlægemidler midler til at opretholde leveren, og så videre. D. selvmedicinering er ikke det værd, fordi vi taler om små børn. Husk, det vigtigste - gør ingen skade.

Af den måde, at løfte immunitet, efter antibiotika barnet skal være obligatorisk. Disse lægemidler kan fjerne visse former for bakterier, der findes i tarmene og er nødvendige for dens normale levetid. Som et resultat, kan børn lider dysbiosis, immunsystemet naturligvis svækker. Typisk specialister ordineret indtagelse af probiotika i parallelle kurser af antibiotika.

Hvordan til at hæve sunde børn immunitet, for eksempel, før den første renteforhøjelse i haven? Til dette vil du i princippet ikke noget nyt bliver nødt til at gøre. Alt, hvad der kræves af dig, skal du gøre til alle tider: en masse gåture, temperament lille barn, spille sport, se ud for god ernæring. At opdrage et barn 3 år til at hjælpe immunsystemet narkotika, plante-baseret. Ideel i dette tilfælde, infusioner og afkog af citrongræs, echinacea, ginseng og mange andre urter. Præparater på basis af interferon ikke hæve immunforsvaret og skaber en beskyttende barriere, der hjælper kroppen håndtere barnet mod infektioner. Begrave de nasale passager før klasser, vask med saltvand, efterfulgt af instillation efter at have talt med andre børn, vil beskytte dit barn fra selv ganske alvorlige problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.