HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvordan man vælger et batteri skruetrækker til hjemmet. anbefalinger lavet

Enhver vært i produktionen af husligt arbejde er ofte konfronteret med behovet for at stramme skruerne, stram skruerne og samle møbler. Selvfølgelig kan alt dette gøres manuelt. Men moderne producenter tilbyder et særligt værktøj til at lette dette arbejde. I vid udstrækning forenkle og fremskynde stramning proces vil give skruetrækker.

anvendelsesområde

Direkte udpegning af skruetrækkeren:

- snoning og vridning af forskellige fastgørelseselementer (bolte, skruer, skruer, etc ...);
- at bore de nødvendige huller i mursten, metal og træ.

Der er en populær anvendelse af instrumentet. For eksempel er en skruetrækker anvendes til:

- blande maling og opbygning blandinger;
- bore huller i isen, mens der fiskes om vinteren.

I dag skruetrækker udbredte ejere af lejligheder og private hjem, mens de udførte forskellige anlægsarbejder. Professionelle mestre bruge dette værktøj også til samling af møbler, samt til fastgørelse gips og forskellige detaljer.

Udformningen af skruetrækkeren giver dig mulighed for at bruge det i de mest afsidesliggende steder. Men på samme tid den mest populære blandt kunstnere bruger batterienheden. Det giver mulighed for at arbejde, hvor der er ingen elektricitet netværk.

Enhver, der nogensinde har hentet en skruetrækker, ikke når til en skruetrækker. Maskine vil være en velkommen assistent i mange civile sager. Til fordel for køb af nævnte skruetrækker enkel håndtering, og altid klar til brug på grund af den indbyggede batteri.

typer af modeller

Hvordan man vælger en skruetrækker til huset med den eksisterende vifte af leverandører og værktøjer, der tilbydes af dem? Først og fremmest, er du nødt til at gøre dig bekendt med de tilgængelige på forbrugermarkedet typer af modeller.

Alle skruetrækkere er opdelt i husholdnings- og professionel brug. Tildelingen af værktøjet til en eller anden gruppe sker efter størrelsen af patronen, magt næringsstof, bundtning, pris samt ved tilstedeværelsen af yderligere funktioner.

De vigtigste parametre

Når du ser populære tv-shows om reparation mange af os sikkert opmærksom på, hvordan føreren, med skruetrækkeren, i minutter udføre en sådan mængde af arbejde, der med en simpel skruetrækker til at gøre i timevis. Ikke overraskende, efter at et betydeligt antal seere mener om køb af det elektriske værktøj.

Hvordan man vælger en skruetrækker for huset, så at han ikke bedrage dine forventninger? Til dette har vi brug for at lære de grundlæggende karakteristika for værktøjet. Desuden anbefales det at starte med motoren. Enhver elektrisk værktøj har en vis kapacitet, hvorfra afhænger udførelsen af enheden. Og hvad i den autonome bil? De er forbundet med magt kapacitet af batteriet.

Hvis du ikke ved, hvordan man vælger en god skruetrækker, og derefter begynde at stifte bekendtskab med den model, det fra motoren. Hvordan skal det så være? Eksperter positivt karakterisere motorer ventil typen uden kommutator børster. De er stort set lydløs, vedligeholdelsesfri og har høj produktivitet.

Eksperter anbefaler anmeldelse og med sådan en parameter som den frekvens, hvormed en drejning af arbejdsredskabet samlinger. Ifølge denne funktion, kan du lære om formålet med skruetrækkeren. Når lille udvekslingsforhold gearkasse , en høj rotationshastighed af værktøjsholderen. Denne funktion af værktøjet kræves til boring huller med en diameter mindre i deres.

kombination skruetrækker

Mange ejere foretrækker at have in-house værktøj, der udfører forskellige funktioner. Boret batteri kan købes som sådan. Hvordan til at vælge en model, der vil gøre det muligt at nemt at udføre alle står hendes herre opgave?

Som for fagfolk, de stoppede deres opmærksomhed på dyre high-class instrument. Indenlandske yourselfers vælger konventionelle modeller, der har en rimelig pris. Hvis formålet med dit køb - Boremaskiner akkumulator, hvordan du vælger en ret til at udføre arbejde værktøj? For begyndere, er det ikke en nem opgave. Først og fremmest skal du få en vis viden om de særlige kendetegn ved det elektriske værktøj og dets andre finesser.

Når du vælger denne vidunderlige assistent, huske på, at for boret er kendetegnet ved tilstedeværelsen af optioner, tillader anvendelse af et værktøj med to hastigheder. Således efter ansøgning af minimal indsats chuck rotation er langsommere. Stærkere trykke forårsager en stigning i antallet af omdrejninger.

For en mere skånsom behandling af skruerne kan være et værktøj kobling, der producerer justering drejningsmoment. Når skruet helt i skruen det begynder at glide. Dette er en meget bekvem mulighed for at hjælpe med at opretholde operationelle boremaskiner, samt en aftagelig dyse.

At vælge en boremaskine, læse typeskiltdata. Eksperter anbefaler at være opmærksom på vægten af værktøjet, som er angivet med batteriet. Små i størrelse og lette bor vil ikke have sådan en reserve af energi og kraft, den tungere.

Værktøj valg for den type batteri

Hvordan vælger en elektrisk skruetrækker til dette element, fordi batterikapaciteten have forskellige værdier? Dette spørgsmål burde ikke volde nogen problemer. I større batteri kapacitet magt enhed vil helt sikkert stige. Batterier kan være en skruetrækker som nikkel-cadmium og nikkel-metalhydrid og lithium-ion.

Hvis du ikke ved, hvordan man vælger at batteriet skruetrækker til hjemmet, følger de råd af eksperter og kigge efter en model, komplet med et ekstra batteri. Omkostningerne ved et sådant tilbehør nødvendigvis retfærdiggøre sig selv. Dette bliver tydeligt, når du ser prisen på de nye batterier, som udgør halvtreds procent af værdien af skruetrækkeren. Det mest bekvemme modeller af maskinen kan operere med to typer af elementer (metalhydrid og nikkel-cadmium-batterier). Denne variant er meget praktisk værktøj.

Lithium-ion-batterier

Hvordan man vælger et batteri skruetrækker til hjemmet for at gøre det sikkert at bruge? For at gøre dette, er det vigtigt at være opmærksom på den type indbyggede batteri i den.
Dag udbredte lithiumionceller. De er udstyret med ikke kun en skruetrækker, men mange andre værktøjer, samt håndholdte enheder. Sådanne batterier er beregnet til tre tusinde charge-afladninger. Batteriet kan hurtigt oplades, således har en tilstrækkelig lav vægt.

Den største ulempe ved disse moderne batterier omfatter deres lille holdbarhed (3 år) og høje omkostninger. Hertil kommer, at maksimere afkastet, elementet skal anvendes uden lange pauser.

I denne henseende, eksperter rådgive dem, der har svært ved at svare på spørgsmålet: "Hvordan til at vælge det rigtige batteri skruetrækker?" - at erhverve værktøjer med lithium-ion-elementer til at udføre professionelt arbejde. Det anbefales også ikke at aflade og oplade batteriet helt. Dette vil reducere levetiden af elementet. Opladning bør være i området fra 15 til 90 procent.

Nikkel-cadmium batterier

Denne type af elværktøj er udstyret med et batteri i lang tid. Og det gælder ikke kun skruetrækkere. Sådanne batterier er beregnet til femten hundrede charge-afladninger. De, der ikke ved, hvad en skruetrækker vælger at arbejde, eksperter rådgive at modellere det med nikkel-cadmium-batterier. Et sådant værktøj vil fungere uden problemer ved temperaturer op til minus femten grader. Hertil kommer, at producenten garanterer problemfri batteridrift over fem år. Venligst køber og lave omkostninger ved disse modeller.

Imidlertid nikkel-cadmium batteri har nogle ulemper. De bør tages i betragtning, hvis du står dette spørgsmål: "Hvordan vælger en Akku batteri til huset?" Blandt de negative aspekter - en temmelig lang (ca. en time), processen med opladning og vægt af nikkel-cadmium celler.

Hvis du har købt en skruetrækker med batteri mulighed, ifølge anbefalingerne fra eksperter, oplades og aflades hans behov fuldstændigt. Dette vil gøre det muligt element har en hukommelse til afgiften, ikke at reducere dens levetid. Særlige betingelser bliver nødt til at overholde og opbevaring af batteriet. Hold det bør være i en opladet tilstand.

Nikkel-metalhydrid-akkumulator

Disse batterier er i sagens natur udgør en midterste indstilling, placeret mellem de to ovenfor beskrevne. Hvis du står over for spørgsmålet om, hvordan man vælger et batteri skruetrækker til hjemmet, bør betragtes som et redskab og med denne type elementer.

Nikkel-metalhydrid batteri stand til at gøre omkring tusind charge-afladninger. Der er andre positive aspekter. Disse omfatter en minimal selvafladning og ingen hukommelse til ladningen. Mindre af batteriet ligger i dens betydelig vægt, samt den manglende evne til at modstå ændringer i temperatur og stor stress.

Hvis du har valgt en skruetrækker med denne type batteri, før du bruger det skal aflade helt, og derefter - inden udgangen af afgift. Disse foranstaltninger vil bidrage til at forlænge levetiden af elementet.

Dagens mest populære skruetrækkere med nikkel-metalhydrid batteri. Denne type mest almindeligt forekommende i instrumenter lavet i Europa. Udbredt denne form for batterier har fået på grund af dets miljømæssige renlighed.

Hvilket batteri skruetrækker til at vælge, du beslutter dig. Stem inden de køber de fordele og ulemper ved hver af de typer af batterier og er defineret med en passende model.

Kapacitet og batterispændingen

Hvordan man vælger en skruetrækker til at gøre det så effektivt som muligt? Til dette er det nødvendigt at blive fortrolig med sådanne egenskaber som batteriets kapacitet. Ved højere værdier af indikatoren værktøj vil udføre for en opladning-afladning, den største mængde arbejde.

Vigtigere og batterispændingen måles i volt. Hvis du ikke ved, hvordan man vælger en god skruetrækker, så lytte til udtalelser fra eksperter. Pick up til lektier model med en stor spænding værdi. Det vil være en ganske kraftfuldt værktøj.

Indikatorer for drejningsmoment og omdrejningshastighed

Hvordan man vælger en elektrisk skruetrækker, som vil blive den ledende assistent til sin herre? Bemærk tilstedeværelsen af koblingen til at låse værktøjet ved høj belastning. Dette kaldes det maksimale drejningsmoment, som udløses ved 5-10 Nm. Denne indstilling forhindrer ikke vride stramme ankre og skaber betingelser for motoren sikkerheden med stigende belastning. Denne tærskelværdi vil gøre det muligt at arbejde med stål og beton, samt at lave et hul med stor diameter.

Disse skruetrækkere, som har høje værdier af drejningsmomentet anslået af eksperter som alsidig. Uden for meget besvær, vil dette værktøj arbejde med skruer og bore faste stoffer.
Når du vælger en model, skal du være opmærksom på ikke kun på drejningsmoment. Det er også nødvendigt at evaluere driften af motoren ved høj belastning, og hvor godt det er i stand til at holde trit.

Når du vælger en skruetrækker mange begyndere, amatører begå den samme fejl med at søge efter en model med en meget høj hastighed. Men ikke jage de maksimale værdier for disse parametre. Til at skrue skruer nok fem hundrede omdr / min, og til boring - 1300. Den høje hastighed af værktøjet er kun nødvendig, når der arbejdes med det faste materiale.

Eksperter anbefaler at købe sådanne skruetrækkere modeller, hvor du kan justere motorens hastighed. Når du køber, er det vigtigt at være opmærksom på eksistensen af omvendt mulighed. Det gør det muligt nemt går i stå bore eller skrue stramt oprullet.

værktøj fabrikanter

Den potentielle køber vil helt sikkert stille følgende spørgsmål: "Hvad er det virksomheden at vælge batteriet skruetrækker" Og der er ikke noget overraskende. Som med at købe hvilken som helst enhed, det hele afhænger af producenten.

Gode simple skruetrækkere til husligt arbejde er tilgængelige fra Bosch, Hammer og Hitachi. Hvilket selskab skruetrækker til at vælge, hvis du er interesseret i en professionel model? Gode enheder behager sine kunder selskabet Dewalt. Dette værktøj har et gunstigt forhold mellem kvalitet og pris.

Men det er værd at overveje det faktum, at populariteten af brand øger produktionsomkostningerne med næsten halvdelen. De, der ikke er parate til at afsætte et betydeligt beløb til erhvervelse af skruetrækkeren, eksperter anbefaler være opmærksom på de mindre populære, men veletablerede virksomheder. Dette, for eksempel, Makita.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.