HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvilken bedre isolering til tag: et overblik, typer og vurderinger. Isolering til mansardtag

Hvis du tænker over, hvad der er bedst for isolering af taget, bør du overveje flere muligheder, hvorfra du kan træffe et valg.

sorter isolering

Markedet for byggematerialer i dag kan du finde en lang række isoleringsmaterialer, blandt dem - ekspanderet polystyren skum, polyurethanskum, glasuld, stenuld og slagger uld.

Styrofoam - er et let materiale, der oftest anvendes til varmeisolering af flade tage. Hvis du vælger den varmelegeme til badet af taget, som er bedre, er det vigtigt at identificere på et tidligt tidspunkt. Styrofoam kan være en udmærket løsning, men det er også velegnet til lofter. Det er kendetegnet ved lang levetid og har en lav vægt.

Polyurethanskum er en gasfyldt plast, som er i stand til at holde på varmen, der ikke passerer damp og fugt. Dette materiale er også kendetegnet ved lav vægt, holdbarhed.

Glasuld, i produktionsprocessen, som anvender smeltet glas eller spild af sin produktion, hvis karakteristika minder om mineraluld. Men det har en lavere termisk tærskel, som varierer inden -450 grader. Dette materiale har fremragende lydabsorberende og varmeisolerende egenskaber. Han er ikke i stand til at absorbere fugt og frost er ikke rynket, selv efter lang tids brug.

Her er, hvordan isolering til taget. Hvilket er bedre? Pris kan hjælpe til at forstå. Mineraluld kan have en anden struktur. Det kan lamineres, bølgede, rumlig eller lodret lagdelt materiale. Dette lader dig bruge varmelegeme til forskellige overflader. Mineraluld er godt holder lyden og holder på varmen, kan det påvirke fugt, der ikke bidrager til tab af kvalitetsegenskaber. Apparatet er ikke bange for gnavere og tåler høje temperaturer, og frygter ikke interaktioner med kemikalier.

Anbefalinger vedrørende udvælgelse af isolering

Hvis du står over for spørgsmålet om, hvad der er bedst for tag isolering, er det vigtigt at identificere de vigtigste faktorer, du bør være opmærksom, når de køber.

Således skal materialet tilskrives lav vægt, vil den eneste måde kunne eliminere unødvendig belastning på bygningen. Det er derfor eksperter anbefaler være opmærksom på tæthed. For mange af nutidens forbrugere er en prioritet økologisk, så bør du vælge en varmelegeme, der er blottet for fremmede lugte og ikke udleder ind i det ydre rum af giftige stoffer. Vær opmærksom på evnen til at leve livet, som bør være mere end 50 år. I dette tilfælde skal materialet have evnen til at opretholde sine kvalitative egenskaber. For private hjem er særlig vigtig brandsikkerhed, bør denne ejendom har et varmeapparat til taget.

Hvad er vigtigt at vide, før du besøger butikken

Hvis du tænker på, hvordan en bedre isolering til taget, eksperterne anbefaler, at være særlig opmærksom også til stabiliteten i form af materialet. Dette indeks angiver muligheden for en god pasform isolering til alle elementer i taget, hvilket er meget vigtigt. Det er vigtigt, når de udfører et sådant arbejde for at eliminere forekomsten af huller. Derfor, for at eksperter på deres felt ikke vælger high-density isoleringsmaterialer anvendes til sadeltag. På trods af den generelle forekomst af Styrofoam og andre former for skum materialet for arbejdet på området for sadeltage ikke brugt så ofte. Dette skyldes det faktum, at malerierne ikke er i stand til at give en tilstrækkelig stram pasform til spæret systemet. Selv hvis de anvendes i tandem med ekspanderet polystyren skum montering, har arbejdet ikke bringe de forventede resultater. Hvis du ikke formår at opnå en pasform, så det kan forårsage kuldebroer samt den efterfølgende kondens. Valg mineraluld, er også nødvendigt at udelukke materialer, der har tilstrækkeligt imponerende tæthed.

varmeisolering

Hvis før du der var et spørgsmål om, hvad der er bedst for isolering af taget, derefter trække slutninger fra det foregående kan det bemærkes, at som de mest egnede materialer er glasulden eller basalt slab. I opstår tilfælde af utilsigtet brand, materialet må ikke blive antændt, udsender røg, blandt andet, har det at forhindre spredning af brand. Disse egenskaber har netop de to førnævnte varmelegeme. Når shopping være sikker på at være opmærksom på den maksimale forbrændingstemperatur, som er angivet af producenten. Hvis der er behov for kvalitet lydisolering, er det nødvendigt at tage hensyn til indekset for absorption. Det højeste indeks har mineraluld isolering, der er kendt som Ursa.

Vægt - et af de vigtigste kriterier

Hvis du vælger varmeapparatet for mansardtag, som isolering er bedre - der skal løses selv, før du besøger afdelingen for byggematerialer. Hvis du er det vigtigt, at tagkonstruktionen efter manipulationen ikke gives imponerende pres på væggene og fundamentet af huset, bør det foretrækkes frem for glasuld. Det er, hvis sammenligningen med mineralulden, har en lille masse. Hvis du skal arbejde i løbet af en mansardtag, malerier oftest installeret mellem elementerne i tag-system. Når der anvendes mineraluldsmaterialet er at glide under sin egen vægt. Mens glasfiber, som er acryllatexbindemiddel at være tilstrækkeligt tæt fastgjort i en komplet rum.

Basalt isolering Rockwool

Valg af isolering til mansardtag, en bedre isolering - er at spørge de professionelle. For eksempel Rockwool opfylder alle enheder mansardtag. Fordi fibrene er anbragt delvist vertikalt beskrevet mærke af mineraluld har en formstabilitet, der positivt påvirker varmeisolerende egenskaber. Rockwool er en stiv plade, som er af forskellig klassifikation. Således kan materialet være universel, men også målrette den øvre og nedre lag af tag pie.

Anvendelsen af opskummet glas

Hvis du vælger til tag isolering af loftet, hvilket er bedre materiale skal beslutte i lang tid siden starten af operationer. I dag er det meget almindeligt opskummet glas, som har en etisk struktur. Materialet opløses ikke ved udsættelse for vand, kendetegnet ved brandsikkerhed og ikke udsættes for syrer og baser. Lag er fugt og damp, men opskummet glas er mest almindeligt anvendt i de tilfælde, hvor anvendelsen af andre isolerende materialer er uacceptabel. Hvis du vælger mellem skummet, polyurethanskum, nogle former for mineraluld, som bruger formaldehyd-harpiks, samt cellulære glas, er det nødvendigt at vælge den sidste mulighed, som er helt sikker for menneskers sundhed og for miljøet. Trods det faktum at isoleringen når de udsættes for flammen begynder at smelte, er det ikke udleder ind i det ydre rum af giftige stoffer, samt ætsende og giftig røg.

biologisk træghed

I et uopvarmet loftsrum er ofte ganske markante ændringer i temperatur og fugtighed, så nogle varmeapparater ikke er i stand til at håndtere skimmel, svampe og rådden formationer. Hvad der kan siges om skumglas - på sin overflade ikke kan forekomme lignende fænomener. Hvis du tænker over, hvilken slags isolering til taget bedre anmeldelser værd at læse - de præsenteres i denne artikel.

Forbruger af skum glas

Købere, at alt til taget ved hjælp af skum glas, opmærksom på, at materialet ganske imponerende styrke. Dette bekræftes ved sammenligning med andre materialer. Det er derfor, det kan bruges til varmeisolering af bløde tage. Novice mester for første gang engageret i indretning af varmeisolering af taget systemet, så prøv at vælge præcis skum glas, dette skyldes det faktum, at arbejde sammen med ham simpelthen på grund af svag vægt. Således kubikmeter har en masse svarende til 180 kg. Hvis der er behov for lydisolering, så som bemærket af ejerne af private hjem, skal bruge den nævnte materiale. Den lydabsorptionsfaktoren data lærreder er lig med 52 decibel. Dette er sandt, hvis tykkelsen er lig med 100 mm. Arbejde med plader af isolerende materiale er ganske enkel, er det nemt at behandle og hurtigt monteret. Det kan skæres og bores, hvilket er grunden til, som fremhævet af bygherrer, kan det sømmes, og styrke selvskærende skruer, hvis det er nødvendigt. Hvis du tænker over, hvordan bedst at isolere taget isolering, kan skummet glas efter installationen også se meget æstetisk tiltalende, hvis den er pudset med specielle strukturer. Ved overfladeaktivt materiale kan også lim, bør det anvendes i sammensætningerne anbefalet af producenten. Efter afslutning af isolering værker materialet kan bruges til 50 år eller mere.

konklusion

Hvis før du var der et spørgsmål om, hvad slags varmelegeme der er bedst for den træ taget af huset, kan du bruge ecowool. Dens pris er 600 rubler per pakke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.