Sport og FitnessAtletik

De smukkeste gymnaster i verden

Fleksibilitet og ynde, styrke og udholdenhed - alle disse kvaliteter er indbygget i en charmerende gymnaster at blænde os med deres præstationer. Denne kohorte har en særlig plads i alle tilfælde. Balancere på en balance beam sport, dans med bandet eller udfører piruetter i luften, er de altid intelligent, bestemmes og absolut. Men hvem af dem kan nu prale ikke kun den atletiske talent, men også smukke udseende? Vi har udarbejdet en liste over de mest populære piger, der er klar til at konkurrere om titlen "mest smukke gymnaster i verden." Lad os få kendskab til dem.

Aliya Mustafina

For at se hendes forestillinger i en fart, mange sportsfans. Perfekt teknik og den majestætiske skønhed af kunsten af den russiske gymnast Aliya Mustafina bringe det ikke kun belønner mesterskaberne, men talrige offentlige sympati. I 2012 europæiske publikationer har gymnast i top ti smukkeste kvindelige atleter ved de olympiske lege.

Den selvsamme Alia beskedent reagerer på komplimenter, han fortsætter med at træne hårdt og lære i sport universitet. "Beautiful gymnast" - titlen på det er, at atleten ikke behøver at kæmpe. Coaches siger den vanskelige karakter af pigen. Selv om en sådan egenrådighed snarere understreger yderligere sin charme og ynde.

Alicia Sacramone

I top "Smukke gymnaster i verden", og den ramte amerikanske atlet Alicia Sacramone. Den række priser og resultater er det ringere modstykke Mustafina. Men det kompenserer for hans aktive arbejde i reklamekampagner. Og i 2012 kunstnerisk gymnastik besluttet på et meget oprigtig fotosession.

Alicia har to gange annoncerede sin pensionering, men kom tilbage. I 2010 blev den atlet såret, men stadig over for den amerikanske sportsforbund og blandt de fem mest sexede gymnast af den amerikanske udgave. Måske er det endnu ikke tid vil behage fans af hans virtuose hopper, lethed, utrolige pres og charme.

Vasiliki Milousi

Personlige piggy resultater af denne græske kvinde har endnu ikke store priser. Men hvis det sportslige mesterskaber blev sat Publikumsprisen, Vasilika Milousi kunne tilstrækkeligt konkurrere om det. Slank, yndefuld, som om vægtløs, det gør komplekse elementer på balance bom, og betager med sin ægte charme. Dens originalitet og understreger, at atleten sjældent deltager i gruppen all-around. Individuel stil, ro og prochuvstvovaniyu enhver bevægelse - det sports credo. Det er en skam, da dommerne ikke forstår det.

Men smukke gymnast, fotos, hvoraf pryder billboards, kan konkurrere med det ikke kun sporten, men også i regelmæssig kontakt med kameraet. Vasiliki bogstaveligt bewitches journalister og dygtigt bruger det.

Dzhordzhiya Rouz Brown

Det er en af de højeste og mest unge gymnaster. Dzhordzhiya Rouz Brown er Australien. Præsentationerne på søjlerne ser det ud, har ingen lige i lethed og originalitet udførelse. Selvfølgelig, en sports talent understøtter stort set statelige udseende gymnaster. Hun har allerede vundet den australske mesterskab, nu dens formål er mere meningsfuld konkurrence. Mod og tørst efter sejr denne skrøbelige skønhed ikke holder. Hun ønskede at komme til OL i Rio og har nået sit mål. Georgien i tilstrækkelig grad repræsentere deres land og blev en favorit af millioner af fans. Derhjemme atlet har længe hyret i smukke gymnast med en lovende professionel fremtid.

Julia Shteyngruber

I en fremragende gymnast fra Schweiz - Julia Shteyngruber - kærlighed er ingen overdrivelse at alle landsmænd og ikke kun. Utrolig talentfuld og smuk kvindelig atlet hvert år ganger belønningen, og det synes hans charme. Dens filigran hoppe kombineres med originale dans plast, altid medføre en storm af bifald og beundring af fans. Denne smukke gymnaster i verden kan kun misunde, fordi Julia er enestående i sin nåde og virtuositet.

Det er endnu ikke så populær som sin forgænger. Men dette er kun begyndelsen. Eksperter forudser atletisk skønhed smukke model eller en reel fremtid.

Kyla Ross

Har den usædvanlige udseende gymnast amerikanske Kyle Ross end forårsage nysgerrighed masse og glæde. Ifølge forældre atleter, filippinsk blod flyder i det, Puerto Rico, japansk. Den oprindelige cocktail, er det ikke? I dag er kun 19 år gammel gymnast, og hun er allerede en tre-tiden olympiske mester og vice-verdensmester. Denne særlig pris atlet vandt i 2013 takket være en virtuos, et spektakulært flyvende forestillinger på de ujævne barer og balance stråle. Og dette er kun begyndelsen af voksne karriere! Du siger, for skønhed og karisma? Ja, og ikke kun.

Målbevidst pige med en barndom præget af et rigt indre styrke og hurtig udvikling. Dens oprindelige udseende understøtter kun atletisk talent, hvilket giver Kyle tillid. Hendes rettigheder skrives ind i smukke unge gymnast, fordi kun denne atlet pænere og ser ud til at være igen og igen overraske deres fans.

Asuka Teramoto

Asien, også er fuld af charmerende gymnaster, som ikke kun demonstrerer den fantastiske fleksibilitet og udholdenhed, men også ganske charmerende. En af dem er den japanske Asuka Teramoto. Hun har ikke vundet en stor pris ved OL og mesterskaber, men vundet hjerter af sportsfans til deres blide charme. Smukke unge gymnaster kan snart gøre plads på sportspladsen piedestal, fordi denne japanske atlet forudsige en succesfuld karriere. Og mens det ikke er skjult fra nysgerrige kameraer af tv og villigt poserer deres stilfulde, seriøs måde.

Selina Zhumataeva

De smukkeste gymnaster i verden, flytte! Og mødte en anden vidunderlig asiatiske - raffineret og yndefuld Selina Zhumataeva repræsenterer Astana (Kasakhstan). Selvom det stadig kun nået Bronze niveau i den asiatiske mesterskab 2015 er denne unge atlet stadig at komme. Originalitet, fleksibilitet og fremragende teknik ikke holde hende. Hertil kommer, at gymnast har en målbevidst karakter og er fast besluttet på at seriøs konkurrence. Og det er endnu mere sympati og virkelig dekorerer ung asiatisk.

Son Yeon Jae

Sandelig fe rytmisk gymnastik i dag kan kaldes den sydkoreanske atlet Son Yeon Jae. I hendes personlige sparegris har en masse priser, og det er alle i 24 år. At gå til en sport mat, det virkelig virker vidundere. Fleksibel, yndefuld, luftige, med smukke smil ...

Hver gestus og bøjning hendes stand til at forelske selv personen ikke er interesseret i sport. Andre smukke kunstneriske gymnaster værdsat og respekteret kollega, ikke kun for atletisk talent, men også for sin appel og artisteri.

russiske gymnaster

Slaviske kvinder har altid været berømt for sin skønhed. Millioner af fans fra hele verden bekræfte dette. Og måske ikke tilfældigt, russiske gymnaster er altid i spidsen for at byde begivenheder i konkurrencen. Blandt den foretrukne af den offentlige Irina Chashina, Jan Batyrshina, Carolina Sevastyanov, Uliana Donskova, Jan Lukonina, Daria Dmitrieva. Disse unge smukke gymnast Rusland ikke kun skinne i sportsarenaen, men også for at deltage i sociale arrangementer og oprigtig fotosession, vise hendes dejlige eksterne data.

Og hvad med sportens verden divah Laysan Utyasheva og Alina Kabaeva? Da det viste sig, russisk blod strømmer også ind i disse berømte russiske atlet og verdensmester. Selv uden for sporten, de er aktive i et medie og politiske liv. Smukke gymnast, som konstant opdateret fotos på sociale netværk, viser, at tiden ikke har nogen magt over dem, men kun ganger deres charme. I dag, de er virkelig en model af elegance for kvinder og beundret af mænd.

Smukke russiske gymnaster er utænkelig uden den smarte Margarita Mamun. For nylig er det stigende popularitet ikke kun på grund af hans talent. Fans ofte kalder hende "Carmen". Mørk hud, selvsikker udseende og indre magnetisme, kombineret med avancerede sport data bidraget til skønhed utrolige højder. I dag er det en syv-tiden verdensmester, fire gange europamester, tre-tiden mester i Rusland ...

Og det er ikke hele listen over gymnaster resultater. Strålende karriere, og attraktivt udseende gjorde det muligt at evaluere Margarita som en af de mest succesfulde og sexede kvindelige atleter i verden.

resumé

Smukke gymnast - det er ikke ualmindeligt, men snarere en konstatering af fakta denne store sport. I dag er de et glimrende eksempel på sundhed, styrke og udholdenhed ideel tal for milliarder af mennesker. På trods af at de alle deler talent og skønhed af hver enkelt atlet og har en vis ladning af følelser, charme og karakter. Smukke gymnast interesserede fans ikke kun som atleter, fint udføre komplekse elementer og hoppe, men som almindelige mennesker. De er per definition en del af det sekulære samfund, har deres egen unikke stil, manerer og unikke funktioner. Denne stjerne, der som praksis viser, lys og glæde ikke kun i sportsarena, men også i hverdagen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.