SundhedSyn

Ondt i øjnene, når du arbejder ved computeren

Ud over den negative indvirkning på øjet, kan langvarig brug af computeren føre til hovedpine og rygproblemer. Lang tidsfordriv bag flimrende skærm fører til udvikling af tidsmæssige nærsynethed, nedsat følsomhed og synsskarphed samt en fejl i øjenmusklerne. Ofte er der en brændende fornemmelse og en følelse af "sand" i øjnene af rødme, smerter i panden. Smertefulde fornemmelser og kan være ledsaget af bevægelse af øjne.

Hvorfor skade dine øjne

Langvarig computer arbejde - stress til vores øjne. Efter flimrende skilte, hyppige skift af billeder, lyse farver, små bogstaver og tal skaber en langt større belastning end den, som forberedt vores øjne. Regelmæssig belastning og træthed i øjnene fører til afbrydelse af blodgennemstrømningen i dem. På grund af dette, der er mangel på ilt. For at kompensere for de utilstrækkelige blodcirkulationen mikrokar øjne udvider som et resultat, vi ser deres rødme. Hertil kommer, på grund af overanstrengelse ofte briste små blodkar, som naturligvis til noget godt ikke. På grund af mangel på ilt øjne ondt, og der oschkuschenie ubehag i dem. På grund af dette, ofte udvikler nærsynethed.

Kontinuerlig øje hydrering - er nøglen til deres helbred. Naturlig fugtgivende øje kan være svækket af to årsager: manglende udvælgelse tårer eller tårefilmen ustabilitet. Følgelig er der den såkaldte syndrom af øjentørhed. Han ses ofte i mennesker, der arbejder i lange perioder på computeren, og dem, der bruger kontaktlinser.

Af den måde, er tårefilmen opdateret under blinke. Imidlertid arbejder på computeren, personen er i koncentreret tilstand, og blink frekvens reduceres. Det er på grund af dette er der smerter og tørhed i øjnene.

Hvad gør man, når dine øjne ondt fra computeren?

Selvfølgelig skal vi ikke forsømme kampagnen til en specialist. Når du arbejder ved en computer, du bemærker smerter, tåreflåd, og smerter i øjnene, slørede, som om at blinke er reduceret, er det meget muligt, at dette skyldes udviklingen af den indledende fase af tørre øjne syndrom. Derfor bør du konsultere en øjenlæge. Han vil ordinere behandling i form af dråber, vitaminer til øjet gelpræparater at forbedre vision.

Hvis du arbejder på en computer, du såre mine øjne, jeg husker nogle få regler:

  1. Hold styr på hyppigheden af blinke. Efter længere tids brug af skærmen er forpligtet til at tage en pause hver 40-50 minutter. Du kan slappe af med lukkede øjne eller blot til at oversætte et kig på fjerne objekter. En meget interessant faktum er etableret af forskere. Det viser sig, du kan tage presset væk fra øjet, hvis fokus på emnet grønne. For at gøre dette, kan du sætte ved siden af skærmen enhver plante.
  2. Udluft rummet hvor computeren er. Desuden ville det være godt at følge tilstrækkelig befugtning.
  3. Hold drikke regime. Dehydrering påvirker negativt de tåreglandler.
  4. Watch out for belysningen af sædet.
  5. Hold skærmen ren.
  6. Hvis du såre dine øjne, gøre i mellem øvelser for øjnene. Det vil hjælpe til at lindre spændinger og forbedre okulære blodgennemstrømning.

Hold styr på dit helbred og ikke forsømme overholdelsen af disse enkle regler. Beskyt syn, fordi det er en meget vigtig funktion i vores krop, uden hvilken det er umuligt at opfatte verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.