Intellektuelle udviklingKristendommen

Mors bøn for sin datter - uudslukkelig stearinlys af kærlighed

Nogle gange tror vi, at vi er meget forskellige fra deres børn, vi boede på en anden måde, en bedre holdning til deres forældre, mere flittigt opfylde vores ansvar.

1. Kun de venlige ord!

Ser man på adfærd af deres børn, vi forsøger at projicere alle de unge, og der var tale: "I vores tid, var der en anden ung, opmærksom og respektfuld" Og måske skulle du ikke være hyklerisk, fordi vi også, når den ru, såret. Ja, nu er vi klar til at vende tilbage og ordne alt. Desværre, kan livet ikke blive gentaget. Og hver af vores tankeløse trin registreres i bogen af vores samvittighed. Det eneste, vi kan gøre for at hjælpe dit barn og give kloge råd, men ikke at diktere. Hvis meget meget dårlige ting, og dit barn ikke give efter for eventuelle anmodninger, henvises til Gud. Spørg efter hendes datter, dette vil hjælpe os en mor bad for sin datter.

Med ordene fra bønnen og derefter hører vi: "instruere, velsigne, hjælpe, instruere på rette vej" Efter en anmodning - et udtryk for kærlighed, og ønsket om at "sætte på plads", "straffet for synder" er fuldstændig irrelevant. Hvorfor ønsker dårligt, fordi vores barn gør forkert i sin ungdom og uerfarenhed. Ortodoks bøn om mor til datter er bygget kun på den gode, om ønsket af lykke og fred til barnet. Det kommer i livet i vores datter, da hun også vil bede om hans barn en bedre liv, visdom og lykke.

2. Den store lykke

Enhver kvinde på denne jord er for forplantning, og den vigtigste gave til hende er fødslen af et barn. For at opfylde sin hellige mission, skal du have et godt helbred og renholdelse af tanker. mors bøn for sin datters helbred er rettet mod helbredelse som en åndelig og kropslig helbredelse. Anmoder mor og adspørge Herren vil altid ledsage vores piger for livet, fordi mellem os, en usynlig obligation, der delte ingen kan. Slavisk bøn og svært at lære at sige, men Gud hører vores ord, det vigtigste - at de var fra hjertet og være oprigtig.

Før du begynder at læse moderens bøn for hendes datter, takker Herren for det, han har givet liv til os og vores børn, tilgiv vore synder, hjælpe i et vanskeligt tidspunkt. Ros Guds Moder, fordi hun også oplevet alle de byrder moderens skæbne, og endnu mere. Spørg Faderen, og han vil høre. Direkte stien af vejen at have mistet den pige, en kvinde. Følelsesmæssige udtryk og mor til datter af bøn - en virkelig mirakuløst.

3. Større ansvarlighed

Vores tid er meget grusom, og kvinden først følte de problemer og manglende midler til livet. Efter alt, er det først og fremmest tænke på børnene. Det vigtigste for enhver husmor - en chance for at fodre og sat til at sove en familie velnærede og glade. Men ikke alle kan modstå de strabadser, så afvige fra de normer for moral og etik. Smid ikke de tabte kvinder, hjælpe dem. mors bøn for sin datter til Herren vil være dråben, der grab for skuffet kvinde. Hun vil forstå og stoppe, kom tilbage til huset, vil ophøre med at drikke, gå og blive helt anderledes - en ansvarlig, omsorgsfuld, kærlig mor og datter De vigtigste ting - at sige bønner og virkelig tror på styrken i ord, adresseret til Gud Herren.

Vi - mor og os siden fødslen af barnet ligger med det største ansvar, som kun kan være i verden - et barns liv, renheden af hans sjæl og tanker. Ansvar, og på samme tid en stor fornøjelse at se vores børn glade, venlige og ærlige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.