Intellektuelle udviklingKristendommen

Hvem fejre navnedag af 7. oktober om den ortodokse kalender?

Hver person har sin egen skytsengel, hvis navn den bærer, og som beder for ham. Det menes, at jo tættere mindedag for helgen til datoen for barnets fødsel, jo bedre. I de sande ortodokse kristne besluttede at navngive børn på kalenderen (kirkens kalender). Derfor er vordende forældre er det vigtigt at vide, om barnet blev født 7. oktober, hvis navn dag fejres på denne dag. Måske en af de navne, vil appellere til mor og far, og barnet vil blive kaldt navnet på en af de hellige, jeg husker den dag.

Hvem fejre navnedag den 7. oktober?

Din dag den 7. oktober engel fejrer adskillige mænd og en kvinde. Kan være sikkert lykønske navnedag:

  • Abramius (Abraham, Abraham) - mindedag Pastor Avramiya Mirozhskogo;
  • Anton (Anthony) til ære for St. Anthony i New Biskop Monemvasiyskogo;
  • Vladislav (Blessed Prins Vladislav Serbien);
  • Vitali (MonkMartyr Vitali (Kokorev), Munk);
  • Galaktion (Laktionov) - MonkMartyr Galaktion Vologodskiy;
  • David (Dimitri, Dimitri) - Saint David, i det verdslige liv Demetrius;
  • Evsei (Eusebian, ABCE) - Rev. Yevsevy;
  • Stepan - til ære for Blazhennogo Stefana serbisk.

Navn oktoberdag 7 fejrer kvindelige Thecla. Det er også skal lykønskes med sin engel. Skytshelgen for navnet er pervomuchenitsa Lig med apostlene Thecla.

Navnedag October 7 mænd. Hellige Vladislav Serbsky

Serbisk Korol Vladislav var søn af Simon Pervovenchanogo og barnebarn Stefana Nemani, der efter flere års regeringstid frivilligt abdicerede og blev en munk. Saint, samt hans far og farfar, en masse penge og kræfter investeret i udvikling af ortodoksi i staten.

Vladislav grundlagde den serbiske kloster Mileseva mausoleum, der er kendt for sine unikke kalkmalerier. Sammen med ærkebiskop Arseny indledte han skrivningen af livet i Sankt Savas. Efter opførelsen af klosteret blev overført her fra Trnovo magt Vladislav onkel.

Hellige Vladislav end én gang har deltaget i Rådet i Zycie, herunder når St. Sava videre til sin efterfølger Arseniy fungerende leder af den serbiske ortodokse kirke. I årene fra kong serbisk modtaget certifikater og privilegier Mileseva kloster og klostret af Jomfru på Bystrica.

Den nøjagtige dato for død St. Vladislav er ukendt. Ifølge nogle rapporter, døde han mellem 1264-1281 år. Gravplads af helgen - Church of the Ascension Monastery Mileseva.

Hos mænd med navnet Vladislav oktober fylder 7 år part. På denne dag etableret den ortodokse kirke festdag St ..

Mindedag Vitale - 7 oktober

På denne dato navnedag fejrer adskillige mænd. I det inklusive 7 oktober fødselsdagsfest i New Martyr Vitali. Hvad ved vi om hans liv?

Vitaliy Ivanovich Kokorev blev født i 1890 i landsbyen Djakovo Tver provinsen. Fra 1912 til 1928 var en af de nybegyndere, og senere en munk Nil ørken. Indtil 1935 var vi i fangelejren i Fjernøsten, hvor han blev forvist for skatteunddragelse. Efter hjemkomsten til deres hjem sad vagt i den nærliggende landsbykirke. I 1937 blev Vitaly arresteret og kort tid derefter dømt til døden.

Navn Dag den 7. oktober til ære for de mænd, Vitale fejret i hans dato for død. På denne dag blev han skudt i 1937. I august 2004 blev Vitaly tælles blandt de hellige i de nye martyrer og skriftefædre russisk.

Hellige Lig med apostlene Thecla pervomuchenitsa

Det er kendt, at Thecla blev født i Ikonium, var datter af velhavende mennesker i den usædvanlige skønhed. I en alder af atten blev hun forlovet med de ædle unge mænd. Men kort før brylluppet Thecla hørte prædike af apostlen Paulus om Jesus Kristus, hvorefter hun besluttede at vie hele sit liv til at tjene Herren. Pigen nægtede at gifte sig og blev bruden om Frelseren.

For at Thekla ikke givet afkald på den kristne tro, det var ikke kun de fysiske lidelser. I første omgang, pigens mor til at adlyde sin datter forlangte at herskeren af byen døden. Thecla ønskede at brænde på bålet, men flammen af branden ikke røre hende, og snart regnen helt slukkede det. Takket være dette mirakel Tekla forlod byen og sluttede sig til Paulus og hans ledsagere. Senere pervomuchenitsu bundet til to tyre, så de rev hendes krop fra hinanden, men stærk reb pludselig eksploderede. Thecla kastet til at blive ædt af vilde dyr, der bare slikkede hendes fødder. Saints aldrig afkald på sin tro på Jesus Kristus og prædikede evangeliet hele sit liv.

Før en alder af 90 år, Tekla igen udsat for forfølgelse. I det øjeblik, da hendes misbrugere var meget tæt, bjerg, stående foran dem skiltes og gemte det hellige. Så hun gav sin sjæl til Jesus Kristus.

Fejr oktober 7 år fest, piger og kvinder ved navn Tekla, der nyder nylig på unge forældre bliver mere og mere populære. Husk pervomuchenitsu Lig med apostlene og i udførelsen af løfter som en nonne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.