HjemlighedKonstruktion

På hvilke valgt Marquesas?

Sollys puster liv i alt, der eksisterer på vores planet. Men det sker, at det skinner hele dagen i hjemmet eller på kontoret vindue og dermed skabe nogle gener. Selvfølgelig, i denne situation er det nødvendigt at begrænse sollyset ind i lejligheden. Bedre måde end at installere på Windows Marquis (beskyttende visirer og rullegardiner), er endnu ikke blevet opfundet.

Der findes flere typer, som du bør vide, før du køber blandt de mange typer af markiser.

Mulighed én - vandrette persienner. De giver skygge i de krævede områder uden for bygningen. Med hjælp fra et sådant system kan skjules fra solen lille område - omkring 5 meter. Valg af Marquis, angive, hvordan den er fremsat, da det påvirker det område af solbeskyttelse. Vandrette persienner kan ske i form af tage og baldakiner.

Den anden mulighed for sol markiser - lodret. Denne type kan installeres indendørs og udendørs. Om vinteren, når solen er mindre aktiv, markiser kan bruges som skillevægge eller som en foldevæg. De kan også bruges som skærm uden for bygningen, for eksempel for at skjule fra vinden. Disse enheder er manuelt eller mekanisk styret.

Foruden lodrette og vandrette Marquises, der er rækkehuse modeller, som er et godt alternativ til faste strukturer. Du kan installere dem den ene efter den anden, for at skabe en behagelig skygge i deres lokalområde eller en sommer legeplads i caféen.

De kan også bruges som en veranda, hvis du angiver et fast stativ.

I vinterhaven af din feriebolig, dine planter og blomster har brug for solbeskyttelse svarende til bladene ikke gul med brændende stråler. Disse strukturer kan beskytte mod solen tag og vægge af vinterhaven. Bestem et design valg, overveje strukturen i den form, du ønsker at skygge og markiser funktion.

Indtil for få år siden var der markiser udelukkende udenlandsk produktion i Rusland. Men i de senere år, er disse systemer lavet af indenlandske producenter.

Også bemærkelsesværdigt er kvaliteten af indenlandske varer, fordi det ikke er ringere end udenlandske analoger. Slagtekroppe er lavet af aluminium og dets legeringer, hvilket sikrer den nødvendige stivhed. Stoffet, som er belagt ramme ikke falmer med tiden, og har også den nødvendige styrke. Således kan vi trygt købe markiser indenlandske produktion, som producenter i et stadig mere konkurrencepræget miljø gør produkter af højere og højere kvalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.