Hjem og familieBørn

Sådan navngive barnet på kirkens kalender korrekt

Efter fødslen, og til tider alt under graviditeten, forældrene et problem: hvordan man navngive barnet. Det er naturligt, fordi navnet spiller en vigtig rolle i livet af enhver person. Da det drejer selvbevidsthed, selvtillid (eller omvendt usikkerhed) i sig selv, selv i naturen.

Svært valg

Mange forældre er interesserede i , hvordan at navngive barnet på kirkens kalender. Og ikke kun dybt religiøse mennesker kan være interesseret i dette spørgsmål. Reglerne i dette tilfælde er enkle.

Hver dag den ortodokse kirke (samt andre kristne trosretninger) ærer mindet om en helgen. Det enkleste er at vælge mellem de navne, der fejres på denne dag. Sådan navngive barnet på kirkens kalender, hvis denne dato ikke er hædret mindet om de hellige med de almindeligt anvendte navne? Selvfølgelig, hvis barnet blev født på dagen for Xenia of Petersburg (6 februar) og Nikolaya Chudotvortsa (December 19, 22 maj) problemer med forældre vil ikke. Disse navne er udbredt og almindelig, men hvad nu hvis en dreng i kalenderen foreslåede navn Psoi eller Agafangel?

Først og fremmest valgt navnene på dagen, ikke kun fødslen, men også givet et navn, som er den ottende (for gammel russisk tradition), eller om det fyrretyvende efter fødslen - dåben i dag.

Således at forældre kan vælge ikke én, men tre lister med navne. Selvom i dette tilfælde er der ingen almindeligt forstået navn, kan du ringe til barnets usædvanligt, men harmonisk. Nu sjældne, historiske navne i mode, selv kunstnere og offentlige personer kaldet børn pludselig gammeldags. Men før du ringer til barnet på kirkens kalender eksotisk til den russiske øre navnet, er det værd at forsøge at udtale det og efternavn. De fleste af et menneskes liv, kaldes det fulde navn, så kombinationen bør være acceptabel i brug.

Det er ikke kun kombinationen med den midterste navn, men også tilgængeligheden af brugervenlige viste navn. I hverdagen, der normalt bruges en fire- eller fem-brev navne. Hvis den valgte navn kan reduceres til en sådan længde, det er godt.

Inden du ringer barn af Christmastide, er at rådføre sig med nære slægtninge og forældre indbyrdes. Hvis det valgte navn er ubehagelig far eller bedstemor, kunne det endda komplicere forholdet til barnet. Dette resultat er naturligvis ikke nødvendig.

Navne til piger

Mandlige navne i kalenderen langt mere end kvinder.

Dette skyldes, at store offentlige klostre og generelt mandlig kristen feat. Kvinders navne er fundet, ikke hver dag. Sådan navngive barnet pige, hvis kvinders navne til denne dag ikke? Ifølge reglerne, i dette tilfælde er det nødvendigt at vælge den nærmeste til fødselsdag af helgenen, hvis hukommelse fejres dagen efter det. Det vil sige, hvis barnet blev født den 8. december, og derefter efter reglerne, bliver det Catherine kan ikke (mindet om St. Catherine de 7 December).

Kalenderen ikke dekret

Hvis der er en fast besluttet på at navngive barnet til ære for den helgen, og kalenderen er ikke opnået, er det bedre at ære den betydelige hellige og kaldte barnets navn, end blindt at følge traditioner.

Hvis der er tvivl i hvordan du navngiver barnet på kirkens kalender, kan du spørge om det i kirken eller læse i detaljer i en særlig kirke litteratur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.