TravelingRetninger

City of Jyväskylä (Finland): attraktioner

I de såkaldte finske Athen er det umuligt ikke at falde i kærlighed ved første blik. Jyväskylän - det er den ideelle by, hvor moderne bygninger blande med uberørt natur. Der er velkendte forskningscentre, der udvikler højteknologi.

Praktisk placeret byen

By, ser meget lille plet på kortet over landet, fik status af byen ved dekret i 1837 af Nicholas I. Dengang Finland var stadig en del af det russiske imperium. Men først en lille bygd nævnt i historiske krøniker så tidligt som i begyndelsen af XVI århundrede.

Byen modtager turister hele året rundt, anses for at være den mest komfortable i det centrale Finland. Spredt ud blandt fyrreskove og maleriske søer, det har en god geografisk placering, så let at nå. Ved 23 km fra hjertet af byen er Finavia lufthavn, modtage gæster fra forskellige lande. Fans af landtransport vil nå til det kulturelle centrum med bus eller tog. Ikke langt fra den centrale del af togstationen, på hvilket er bygget fodgængerovergange. Russiske turister vil være i stand til at komme i Jyväskylä (Finland) fra det administrative centrum af staten på toget.

Den mest komfortable hjørne af landet

Region Hovedstaden Keski-Suomi, som er hjemsted for omkring 130.000 mennesker, er veludviklet med hensyn til infrastruktur. Som beliggende i 270 kilometer fra Helsinki byen hvert år hundredtusindvis af rejsende kommer fra forskellige lande, og finnerne finde det mest attraktivt sted at bo. Beboelseshuse er bogstaveligt talt omgivet af grønne områder, og du kan leje et hyggeligt sommerhus, beliggende på en sø i nærheden af byen.

vejr

Fuld af usædvanlige seværdigheder i byen hele året rundt farende turister fra forskellige dele af vores planet. Vejret kulturelle centrum af landet behager ikke kun om sommeren, når den gennemsnitlige temperatur er 20 grader, men kølige vintre, ledsaget af snefald. Men stærke frost, som kan forstyrre skisæsonen, er der ingen frygt. Januar temperaturen falder sjældent under minus 6 grader.

Det gamle centrum Laajavuori

Den berømte skisportssted Laajavuori, ligger et par kilometer fra byen, hilser gæster fra midten af november til april. I de nordiske lande har sneen ikke kommer frem til foråret, og de bakker og skråninger, som er i fremragende stand, venter på vintersport entusiaster. Den ældste center "Laajavuori" tilbyder de besøgende en specielt udstyret pister for voksne og legepladser for børn skiløb. Thrillseekers valgte spor af forskellig kompleksitet, bliver smukt oplyst ved mørkets frembrud. I bymidten, hvor de internationale konkurrencer i skihop og langrend, kan du gå slæde og snowboarding.

For fans af vinter rekreation Laajavuori er en sand flade.

Kultur og Educational Centre

Den kulturelle centrum af landets første skoler blev åbnet, hvor eleverne blev undervist på finsk, og universitetet i Jyväskylä (Finland), der blev grundlagt i 1863 og voksede ud af Pædagogiske Institut, betragtes som den bedste pædagogisk center af staten i det nordlige Europa. Her uddannet mere end 16 000 unge, herunder dem fra Rusland, og én i tre beboere er studerende.

symboler i byen

Selv erfarne rejsende vil overraske en række attraktioner i Jyväskylä (Finland). Som en joke de lokale, så mange af dem, at de ikke vil passe på nogen kort.

Symbolet for byen er en dejlig bakke Harju, der i 1953 byggede et tårn Vesilinnu. Naturlig ø lagt mange stier for vandrere, og fra observation dæk tilbyder en fantastisk udsigt over det omkringliggende område. Mellem maj og september, og i december, hver dag fra tårnet kom den charmerende musik.

Bygget i 1989 Kuokkala bro, der forbinder de to dele af byen, er det kendetegnende for Jyväskylä (Finland). Om aftenen, når lysene tændes, er det en halv kilometer passage bedøvelse. Farvede lys reflekterende i det mørke vand, beundre ikke kun gæster i byen, men de lokale.

For nylig blev han dekoreret med figuren af en akrobat, der minder om en levende person.

Kauppakatu

Hvad man skal kigge efter i Jyväskylä (Finland) og hvor de skal gå primært til turister? Den "lille storby" vil der være underholdning for enhver smag. Måske den mest interessante for besøgende er den centrale gågade Kaupakatu, der anerkendte den bedste i landet. Det var med hende og starte nogen tur rundt i byen. På den oplyste Kauppakatu ur hersker festlig atmosfære, med levende musik, betjene shoppingcentre og restauranter. Det er interessant, at selv i den kolde vinter, fodgænger område opvarmes af varme, der kommer fra det lokale termiske kraftværk, og gaden er absolut ingen sne. Derfor, selv i den kolde hende slentre turister og er ikke bange for at fryse.

Dette er et fantastisk sted for shopping, og du kan købe næsten alt til en lavere pris end i Rusland.

Kallioplanetaario

Unik planetarium, hugget ind i klippen, er stolt af Jyväskylä (Finland). FOTOS vil beundrede udlændinge ikke være i stand til at formidle al charmen fra denne vidunderlige by. Som anerkendt af turister, er det umuligt at beskrive med ord, hvad du føler, når du starter panoramiske sessioner under kuplen af planetariet. Der er vist de billeder, der er opnået ved hjælp af et teleskop, arrangeret forskellige multimedie præsentationer. Efter at stifte bekendtskab med de fjerne kosmiske verdens voksne vil være i stand til at gå til saunaen, for at besøge restauranten, og børn, der venter på et eventyr, udforske omgivelserne på velkendte vej. denne form for enestående i verden af byggeri, hugget ind i klippen, efterlader en utrolig følelse.

byens museer

Jyväskylä (Finland) er berømt for det faktum, at der er et stort antal museer. Hver gæst kan selv rejse tilbage i en tidsmaskine i det XIX århundrede ved at besøge den historiske kompleks Hallan Tupa, der består af 12 gamle hytter. I en lille landsby præcis genskabe atmosfæren af de seneste århundreder med alle de traditioner og skikke. Ofte usædvanligt område anvendes til forskellige fester.

Den Aviation Museum of entusiastiske fly venter på militært isenkram, og Museum for Anvendt Kunst vil indføre arbejdet med træ, keramik, tekstil. Her opererer både permanente og periodiske udstillinger.

Det er umuligt ikke at besøge Museum of Modern Art Holvi, som udviste de bedste værker af finske kunstnere og arkitekter. Nysgerrig eksponering forandring ofte, og hver besøgende til at gøre din egen mening om ostrosotsialnyh værker af talentfulde forfattere.

I forstæderne, i kommunen Muurame regionen er det en af de mest usædvanlige museer, hvor de besøgende ikke kun lære en masse om finske bade og saunaer, men også til at slappe af i dem.

Museet for centrale Finland vil tale i detaljer om historien om landet og byen. To permanente udstillinger altid trække et stort antal besøgende.

Hvor skal vi hen med børnene?

Amusement Park Peukkula - et vidunderligt sted, hvor du kan genoplade dine positive følelser. På det store område af eventyrlige figurer komme til live, med hvilke voksne og deres børn fotograferet til hukommelsen. På den store grund malyshnya sjov og skuespil, og om aftenen begynder store forestillinger og koncerter for børn.

Wonderful vandland i Jyväskylä (Finland) inviterer alle elskere af vand attraktioner. Voksne og børn vil sætte pris på den store swimmingpool med kunstigt skabte bølger og vandmassage, jacuzzi, vandrutsjebaner. Designet af den eminente arkitekt AaltoAlvari vandland - et godt sted til at heale kroppen og afslapning.

Hvor skal man bo?

Komfortable hoteller i Jyväskylä (Finland) vil tilfredsstille de mest kræsne rejsende. Hver gæst vil være i stand til at bevæge sig i overensstemmelse med sit budget. Priserne er meget afhængig af placeringen af hotellet og dets stjerner. Jo længere fra centrum af hotellet, billigere bolig. Foretrækker at vælge en økonomisk ferie hyggelige vandrerhjem (for eksempel "Laayari"), hvor alle levende omkostninger holdes på et minimum, men det påvirker ikke kvaliteten af den service.

Og de turister, der ønsker at tilbringe deres ferie i luksusværelser, vil sætte pris på Sokos Hotels netværk, som ligger i hjertet af byen. De er kendetegnet ved det højeste niveau af service og kvalificeret personale, følsomt relateret til anmodninger fra kunderne.

Et populært hotel beliggende i forretningskvarteret i byen, er Cumulus Jyväskylä spa-område, en restaurant, parkeringspladser og værelser med sauna. Alle større attraktioner er inden for 10 minutters gåafstand fra hotellet.

interessante fakta

Finnerne elsker at bade, så det er ikke overraskende, at der er en sauna i hver by lejlighed, privat hus og hotellet.

Her boede han og arbejdede den berømte arkitekt Alvar Aalto, hvis navn er givet til gader og universiteter i Finland. Byen har mange bygninger, der er designet af arkitekten, samt et museum, der bærer hans navn.

De lokale havde en passion for dans, og hver turist vil være i stand til at gå langs gaden Foxtrot, Tango og Waltz gader.

I byen Jyväskylä (Finland) passerer den berømte rally Neste Oil Rally, hvor racing fans får en uforglemmelig oplevelse. På tidspunktet for begivenheden øget befolkningen med flere gange.

En af de smukkeste arkitektoniske monumenter er en gammel trækirke Petäjävesi, beskyttet af UNESCO.

Chokolade shop "Panda", som er åben hver dag, hundreder af turister besøger hver dag. Den paradis for den søde tand, kan du købe lækre gaver til pårørende og prøv aromatiseret godbid.

Den maleriske by, hvor livet ikke stopper selv om natten, lokale hemmeligt kaldes de lyseste steder i hele landet. Om natten, mere end 70 genstande, flimrende i forskellige farver, der forårsager en ægte glæde.

City of Jyväskylä (Finland), imprægneret med en særlig ånd, kendetegnet ved, at livet er fuld af grænseløs energi. Enhver turist husker sit ophold som en fascinerende rejse ind i et rigtigt eventyr, som jeg ønsker at gentage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.