TravelingRetninger

Et vandland med rutschebaner i Berdsk: hvor, hvad der behager de besøgende?

I dag lad os tale om en lidt mystisk lille by Berdsk. Det kaldes soveby af Novosibirsk, om han var ældre end tredoblet. Byen har en berømt fabrik, fremstiller radioer "Vega". Moderne Berdsk - det er i form af befolkningen den næststørste by i Novosibirsk region og det smukke resort område på den smukke "hav", omgivet af grønne skove.

Underholdning Berdsk ikke meget. Men der er flere aqua.

Blandt moderne underholdning, de er meget populære.

attraktioner

Waterpark i Berdsk - en rekreative anlæg, der har en masse fans, hvoraf de fleste er børn. Underholdende vand forlystelser er ikke ualmindelige i små byer i Rusland.

Waterpark - er først og fremmest, sjov vand behandlinger. Moderne akvaattraktsiony Berdsk - er underholdning komplekser, der skabte alle betingelser for spil på vandet. De har altid følgende attraktioner:

  • Waterslides. Denne konstruktion højde på 3 til 25 meter i højden, med en glat nedkørsel eller stejle sving og skorstene. Også præsenteret dias med spring. Alle vandrutsjebaner badeland Berdsk opdelt i familie, børn og ekstrem. Arbejdere følger klart aldersgrænserne af turister.
  • Springvand.
  • Vand slotte. Berdsk vandland er sjovt for de helt små feriegæster. Låse er platforme, indrettet med flere lag. Hver især er en overraskelse: på nogle vandkanoner, på den anden flimrende trommer eller store spande, og overalt bryzgalki, konstant skiftende retning.
  • Puljer med tårne af forskellig højde.
  • Vandfald og gejsere. De vandlande Berdsk de kan møde en række forskellige designs og former. Gejsere og vandfald bruges ofte i underholdningsprogrammer. Generelt gør de en vidunderlig kropsmassage, så involveret i afslapningsprogrammer. Vandfald og gejsere skyde stor fysiologisk og psykologisk stress blandt turister.
  • Pool, jagter bølger. Den bølgemaskine er normalt placeret bag skålen poolen. Højden af bølger regere arbejdere badeland. I en sådan pulje tilladelse vacationers i alle aldre.
  • Extreme eller doven flod. Normalt er de kanaler, som passerer gennem forskellige dele af vand park. Vand indstillet til specielle pumper. Vacationers flyttes langs floderne på tømmerflåder, cirkler eller blot svømning.

åbent

Den mest populære vandland i Berdsk, et foto, som præsenteres i artiklen er i den udvej udendørs. Udstyret med en vand attraktion med alle nødvendige faciliteter til din komfort og bekvemmelighed af besøgende. Dette er sikker på at toiletter, brusere med komfortable omklædningsrum, skabsrum, leje af udstyr og fastfoodrestauranter. De fleste af de vand parker i sommer, men der er indendørs faciliteter, de arbejder på alle tider af året.

Vand parker i Berdsk påvirke dens alsidighed og rum. De modtager samtidig et stort antal besøgende, der tilbyder en bred vifte af attraktioner og sjov program. Vandsystemer Berdsk - er ikke kun standardydelser med vand attraktioner. Mange af dem tilbyder spa-behandlinger, vandaerobic, bowling, eksotisk dans og meget mere.

"Borviha Hotel & Spa"

Waterpark i Berdsk hotel "Borviha Hotel & Spa" - et fantastisk godt sted for aktiv fritid. Jacuzzi, vandfald, tæller, gejsere give en behagelig og afslappende ferie tilbragte. Hotellet tilbyder alle de nødvendige faciliteter for et behageligt ophold: komfortable omklædningsrum og bruser med sæbe toiletartikler, hårtørrer og kølere, badeværelser og forskellige typer af bade.

Vandet i poolen passerer flertrins clearing. Dens temperatur - 27 grader. Vandet i spabadet opvarmes til 32-33 grader.

Vandland Popov

I begyndelsen af juli 2012 i Berdsk Popov gade åbnede, familiedrevne ferie komplekse beboere med gennemsnitlige indkomster og derover. Det omfatter børns forlystelser, legepladser og en swimmingpool. Waterpark i Berdsk Popov større end 4 ha beliggende på bredden af bugten Berd. Det har to områder: for børn (labyrint, trampoliner, dias, etc.) og for voksne (barer og svømmebassiner). Den mest besøgte område af vandland på gaden Popova. Der er en swimming pool omgivet af behagelige liggestole, og fascinerende for sine bøjninger akvagorki.

Tiltrækning af det rekreative kompleks begyndte på den rigtige "hjemme-labyrint". Dette er en unik attraktion for russisk for børn over 10 år.

Nye feriemål i landet for befolkningen i Berdsk og Novosibirsk region - åbnede ty Crona Medical & SPA. Det er beliggende på bredden af Ob Hav, i en granskov. Skønheden i naturen natur, privatlivets fred og en dejlig pause fra hverdagens bekymringer i en pæn og hyggelig udvej Aqua Center.

Dette er en af de små, smukke og hyggelige vandlande Berdsk. Komplekse arbejdere tilbyde interessante afslapning program, et program transformation og healing.

For børn og voksne i turkis Crona Medical & SPA resorts tilbyder et stort udvalg af underholdning. Her er en af de eneste vandland i Berdsk med rutschebaner, er der også en bund gejser, hydromassage, tæller og vandfald.

sikkerhedstips

Og endelig. Alt akvaattraktsionah Byen er nødvendigt at observere sikkerhedsforanstaltninger og passe børn. Vand rider du ikke kan deltage til gravide kvinder, personer med sygdomme i hjerte-kar-systemet, og hudsygdomme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.