ModeShopping

Warszawa indkøbscentre: hvor de skal gå?

Warszawa indkøbscentre er en af grundene til shopping-elskere til at besøge hovedstaden i Polen. De er et ideelt udgangspunkt for en lang række indkøb. Kort sagt, shopping centrum af Warszawa er ikke for ingenting kendt i hele verden. Her er en stor fornøjelse at købe, hvad hjertet begærer.

Warszawa indkøbscentre - tidsfordriv

Så hvor du skal starte? Warszawa indkøbscentre - det er først og fremmest en stor mulighed for at købe og også tilbringe deres fritid. Der er ét spørgsmål - hvad er at besøge centret? Det hele afhænger af, hvad du ønsker at se.

Så snart det kommer til den europæiske shopping, de fleste mennesker har en tendens til at forestille sig de vidunderlige butikker i Paris eller Milano. Men i de seneste par år er Warszawa blevet et godt alternativ til de berømte handel centre. Imidlertid har hovedstaden i Polen erhvervede berømmelse af en større shopping tur, der forbinder Vest med Øst. I dag i Warszawa, og du kan købe næsten alt.

Indkøbscenter "Arcadia"

Til at begynde, beskrive de mest berømte og velkendte sted - det er "Arcadia" (indkøbscenter). Warszawa tilbyder alle fans af shopping, og ikke kun dette storslåede kompleks. Den blev åbnet tilbage i 2004, og i 2010 blev taget under sine vinger fransk-hollandske investor Unibail-Rodamco, særlige interesser erhvervsejendomme. "Arcadia" er ikke kun den mest populære indkøbscenter i den polske hovedstad. Det er også et af de største centre i Europa. I det fungerer 30 restauranter, 255 forskellige butikker, 20 servicepunkter af forskellige service-profiler, samt en biograf, der er udstyret med femten biografer, medicinsk center, en fitness-klub og et lokalt bryggeri.

Hertil kommer, mere åben og fri to-delt parkering for besøgende, kan rumme op til 4.500 mennesker. Det indtager en tre-etagers bygning areal på 287.000 kvadratmeter. Det fungerer et indkøbscenter fra mandag til lørdag fra 10:00 til 22:00 og fra 10:00 til 21:00 på søndag. Kom der er nemt - byen transport er fra en række forskellige punkter.

Shopping Centre "Golden Terraces"

Ikke mindre populære er stadig et par muligheder. Warszawa indkøbscentre, for eksempel den berømte underholdnings kompleks kaldet "Golden Terrasser". Den blev åbnet i 2007. Til konstruktionen det tog næsten fem hele år.

Aktiv kompleks karakteriseret ved oprindelige ydre med stort glastag usædvanlig form. På denne baggrund blandt andet oftere fotograferet besøgende til byen. Komplekset består af flere bygninger er forbundet med hinanden. Vestfløjen er en biograf, i øst - kontorbygninger. Sam indkøbscenter indtager den vigtigste del af komplekset. Hundredvis af butikker er udstyret på de nederste tre etager. Her sælger fodtøj, parfumer, kosmetik og udstyr. Den fire-etagers underjordisk parkering tilladt kunder en gang i timen (1 euro).

Komplekset er åben fra 10:00 til 22:00 på hverdage og lørdage, og fra 10:00 til 21:00 - søndag. Kom til indkøbscenter kan være fra forskellige dele af byen på metro, busser, sporvogne. Med bil til at ringe ind på den bedste parkering fra gaden opkaldt efter Johannes Paul II.

Indkøbscenter "Yankee"

I betragtning af den kommercielle centrum af Warszawa, anmeldelser og beskrivelser, er det umuligt ikke at nævne den underholdning komplekse "Yankees." Den blev åbnet i august 1999. Så på 64 000 m² beliggende hundredvis af tøjbutikker. Dette er især tiltrukket af messen køn.

Og i jagten på underholdning, kan du ikke gå forbi teatret. Efter det kan besøges mere og spillerum, samt en af 15 gode restauranter. Underjordisk parkering er designet næsten 3000 pladser. Komplekset er åbent fra mandag til lørdag fra 10:00 til 21:00. Søndag - kort dag (10:00 til 20:00). Det er et indkøbscenter 16 km fra Warszawas hovedbanegård. Kom til dette punkt, kan du også bruge bussen.

Warszawa Hver Mall har sine egne fordele og ulemper. Og hver af dem har sine fans. Alle komplekser udmærker den oprindelige arkitektur og boligindretning.

Du kan ikke kun gøre de nødvendige indkøb, men også have en snack (eller endda en firkantet måltid), en kop kaffe, underholde dig selv og give barnet mulighed for at lege med deres jævnaldrende for en time eller to. Generelt i sin fritid besøger et stort indkøbscenter - en stor mulighed. Konstant rabatter og tilbud, evnen til at købe alt hvad du behøver på ét sted - alt dette kan ikke undgå at tiltrække beboere og besøgende.

Kort sagt, alt efter hvilken af de ovennævnte centre, du ville have valgt, vil du være helt tilfreds. Generelt, valget er dit! God shopping og et behageligt ophold!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.