BilerBiler

De vigtigste metoder til, hvordan man kan teste bilen mod kaution i banken

Når du køber en bil, der allerede ejes af en anden, bør du altid være på vagt. Da løb ind i en fidus, kan du blive konfronteret med meget alvorlige ubehagelige konsekvenser, der vil ramme køberen har råd til. Det handler ikke kun om tekniske fejl på køretøjet. En person kan købe en bil, der står i låneaftalen som sikkerhed. I dette tilfælde køberen risikerer at miste penge og bilen selv. Derfor er det vigtigt at vide, før du køber, hvordan man kan kontrollere bilen til sikkerhed i banken.

Når det er vigtigt at inspicere den købte bil?

Hvis inspektionen af bilen og dokumenterne til ham, køber rejser spørgsmål, som sælgeren ikke kan give et klart svar, eller der er grund til at betvivle hans ord, er det bedre at foretage en omfattende gennemgang af emnet for transaktionen. Køberen skal vide, hvordan at tjekke din bil til sikkerhed i banken. Den første ejer af bilen i fremtiden bør advare følgende punkter:

  1. Fravær af PTSD. Som regel hvis køretøjet er købt på kredit, PTS er udstedt til ejeren efter alle de gæld.
  2. At give en kopi af PTS. Tilstedeværelsen af køretøjets pas, så kun kopier, kan også vidne til urenhed af transaktionen. Fordi dette dokument kan let opnås, og i mangel af originalen ved hånden (for eksempel hvis det er et kreditinstitut), bør kun gælde for de relevante myndigheder.
  3. Fraværet af dokumenter, der bekræfter køb af en bil af den nuværende ejer. Der er en mulighed, at bilen er pantsat til kreditinstituttet, så dokumentet på bilkøb fra ejeren på hånden der.
  4. Yderligere indskrifter fra finansielle institutioner i bilen dokumenter. I kolonnen, som skal angives politik Hull, figurerede et pengeinstitut. Dette faktum indikerer, at bilen er genstand for et løfte eller var så. Ak, er SAI ikke give officielle oplysninger om det køretøj personen, indtil dets juridiske registrering, men du kan henvise til auto arbejdere, der har mulighed for en meget rimeligt gebyr for at kontrollere dette køretøj i databasen. Du kan også uformelt kontrollere bilen ved hjælp af bankansatte, hjælp interbank-systemet. Denne service er også kun på et gebyr basis. En anden måde er at tjekke bilen for sikkerhedsstillelse i banken - en appel til den officielle forhandler. Det kan dog kun ske under tilstedeværelse af sælger.

Sådan kontrolleres køretøjet til sikkerhed?

Kendskab til VIN-nummer, og i nogle tilfælde de pas detaljer om ejeren har købt bilen, så sørg for at der ikke er pant i sin bil af kreditinstitutterne kan være uafhængigt via online ressourcer.

Kontrol gennem den officielle hjemmeside for færdselspolitiet

Selvfølgelig, det er ikke en hundrede procent valgmulighed, hvordan man kan kontrollere bilen for et indskud, når de køber. Her kan du få oplysninger om tilstedeværelsen af begrænsninger på registreringsprocedurer køretøj. Ved tilstedeværelse af sådanne forbud gør bilejerskab ændring ikke ske. Årsagen til sådanne sanktioner kan være, herunder et løfte om maskinen i et kreditinstitut.

Kontrol gennem ressource fogeder

For oplysninger, der kræves pasoplysninger sælger. Hvis det er åbent fuldbyrdelsesproceduren, så er det muligt, at køretøjet er i pant. I tilfælde af en transaktion til enhver tid kan det blive udfordret af kreditorerne. Ud over en sådan ejendom kan pålægges begrænsning af registrering handlinger, mens disse oplysninger er endnu ikke blevet optaget i registret af færdselspolitiet. I dette tilfælde vil efter købet af den nye ejer ikke kunne registrere bilen selv.

Gennem Notarkammeret

Dette er en anden måde at tjekke en bil på et løfte om at banken. Den opretholder et register over løfterne om løsøre. Når så vidt angår ejendom, herunder et køretøj blev pantsætningsaftale underskrevet, mange finansielle institutioner videregive oplysninger om det til notaren, der skal indgå i en enkelt database. Således er bankerne at beskytte deres rettigheder og ikke forsømme tilvejebringelse af information. Derfor er det er en effektiv måde at tjekke din bil til sikkerhed i banken.

Officiel ressource om kredit TC

Dette er den nemmeste måde at kontrollere på bilen depositum fri bank. авто. Alt du behøver at vide - denne VIN-antal biler. Det er nok at angive det i det relevante felt og modtage de foreliggende oplysninger i databasen. Denne egenskab er også samarbejder de fleste långivere, men desværre ikke alle. Derfor er der risiko for endnu.

konklusion

At købe en bil - en alvorligt skridt for hver person, så du bør være opmærksom på disse oplysninger, kan det holde potentielle købere fra svig og andre ubehagelige risici.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.