FormationGymnasier og universiteter

Stavropol State Pædagogiske Institut, Afdeling for

I Stavropol-regionen Stavropol State Pædagogiske fungerer Institut i over 50 år (SSPI). Det er en tværfaglig institution, uddannelsesmæssige og innovativ kompleks med en udviklet infrastruktur, moderne materielle og tekniske basis. Han ejer flere grene Stavropol Pædagogiske Institut. Essentuki, Budennovsk, Zheleznovodsk - den by, hvor de er placeret.

Detaljerede oplysninger om universitetet

SGPI i dag betragtes som den førende center for uddannelse og efteruddannelse af lærere til Stavropol Territory og det nordlige Kaukasus. Om universitetet kende og i andre regioner i Rusland, fordi det er anerkendt som en af de førende humanitære uddannelsesorganisationer. Aktiviteterne i instituttet i uddannelsen af lærere, professorer, lærere guldmedalje, "de 100 bedste universiteter i Den Russiske Føderation."

Pædagogiske Institut i Stavropol alt dette kunne opnås ved fakultetet. Denne strukturelle enheder involveret i at undervise elever i visse fagområder på bachelor, specialer, kandidat og ph.d.. Så Stavropol Pædagogiske Institut har følgende afdelinger:

 • Historie og filologi;
 • spec. pædagogik;
 • Psykologi og Uddannelse;
 • arts;
 • uddannelse, omskoling;
 • korrespondance kurser.

Historie og filologi

Denne strukturelle opdeling dukkede op i SSPI i 2002. Det indtager en førende position på det humanitære rum og Stavropol-regionen i det nordlige Kaukasus, som forbereder kvalificerede fagfolk til gymnasier og universiteter, skoler i byen og regionen, de politiske og administrative strukturer og andre institutioner.

Stavropol State Pædagogiske Institut, den historisk-filologisk fakultet lærer eleverne kun 2 bacheloruddannelser. Disse omfatter:

 • "Læreruddannelsen", der kombinerer to Profile (russisk sprog og litteratur, samfundsvidenskab og historie, sprog og historie for Institute ..);
 • "Management".

særlig fakultet. pædagogik

Historien om denne strukturelle enhed startede i 1998. På dette tidspunkt, ledelse af Stavropol State Pædagogiske Institut åbnede defectology fakultet. Hans mål var at producere en særlig personale, der kunne arbejde med personer med afvigelser fra normal udvikling.

Deltagere, der vælger SGPI (Stavropol State Pædagogiske Institut) og særlige fakultet. pædagogik, vil bestemme retningen af uddannelse. Optagelse tilbydes "Psycho-pædagogiske uddannelse" og "defectological uddannelse."

Efter endt uddannelse, kan du ansøge om stillingen som talepædagog. Essensen af dette erhverv er at organisere og gennemføre korrigerende arbejde med de studerende, holder klasser, afhjælpende og tale udvikling. Kandidater fra fakultetet for specialundervisning også bane vejen for en post-tale patologer lærer. Denne person udfører pædagogisk og Correctional arbejde med elever med afvigelser i udvikling, undersøge dem, bestemmer sværhedsgraden af defekter, giver forældre og lærere råd om brugen af specifikke bistandsformer.

Psykologisk og pædagogisk fakultet

En af de ældste strukturelle enheder af instituttet er den psyko-pædagogiske fakultet. Denne strukturelle enhed har mere end 40 år. Det er involveret i produktion af folkeskolelærere og lærere for børnehaver. Der er en gren af datalogi. Det har de studerende, der valgte "Læreruddannelsen" forene to profil (indledende dannelse og datalogi, matematik og datalogi).

Stavropol State Pædagogiske Institut gør alt for at studere, ikke kun vundet teoretisk viden, men også lært at tilpasse sig ændringer i dagens verden, forbedre deres undervisningsmetoder, afhængigt af resultaterne af videnskab og teknologi. Universitetet gennemfører regelmæssigt på denne psyko-pædagogiske fakultet runde borde, konferencer, seminarer. et laboratorium "Antropologi of Childhood" er åben for elevernes resultater.

Faculty of Arts

I 1998 Stavropol State Pædagogiske Institut åbnet en humanitær og æstetisk fakultet. Han varede 3 år, hvorefter den blev omdøbt Faculty of Arts. eksisterer denne strukturelle enhed på nuværende tidspunkt. Hans mål - uddannelse af kreative personale, næring skabere og vogtere af åndelig kultur.

Det Humanistiske Fakultet tilbyder en 4-vejs indgående bachelor:

 • "Læreruddannelsen" forene to profiler (og yderligere dannelse IZO);
 • "Læreruddannelsen" (på musik-profil);
 • "Design";
 • "Kunstnerisk folkekultur."

Afdelinger for erhvervsuddannelse, omskoling og fjernundervisning

Dette er en strukturel enhed skabt SGPI (Stavropol State Pædagogiske Institut) i sin organisationsstruktur i 2003. Det tilbyder avanceret træning. Praktiserende der er i træning her, for at forbedre deres teoretiske viden og få relevante oplysninger, forbedre praktiske færdigheder.

Ud over træning universitetsfakultet tilbyder professionel træning. Denne service tillader folk at modtage yderligere faglig uddannelse, til at blive mere konkurrencedygtige menneskelige ressourcer på arbejdsmarkedet.

Således Stavropol State Pædagogiske Institut - et universitet med mange funktioner. Dette bekræftes af de pædagogiske aktiviteter i institutionen. For det første Instituttet tilbyder uddannelse til alle niveauer af videregående uddannelse. For det andet, det giver flere programmer erhvervsfaglig uddannelse. For det tredje er det universitet engageret i re-uddannelse af specialister og leverer avancerede uddannelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.