Mad og drikkeAnmeldelser om restauranter

Restaurant "Bright" (Moskva): menu, underholdning og anmeldelser

For lidt over et år siden blev restauranten "Svetly" åbnet i centrum af hovedstaden. På et relativt kort tidsrum lykkedes det at blive et af de mest besøgte steder i Moskva. Hvad er denne restaurant-bar så tiltrækker besøgende? Mange af dem er glade for at komme her for at spise frokost eller tilbringe en aften, ikke en eller to gange. I restauranten "Bright", ifølge faste kunder, alt i moderation - og indretningen af hallerne og menuen og underholdning.

Elegant enkelhed

Bare kigger ind på restauranten. "Bright, du føler, at ikke kun teamet af fagfolk har arbejdet med dens design, hver lille ting i designet skaber en hyggelig, næsten hjemlig atmosfære, men det fælles interiør i alle haller skelnes af luksus og elegance i ånden i klassiske Moskva restauranter. Bemærk, at dette skaber en unik atmosfære, og jeg vil gerne besøge her mere end én gang.

Især det mærkes i hovedhallen, hvor "fusion" stilen blev valgt. Det kombinerer luksuriøse polstrede møbler, borde fra naturligt træ og underholdende lamper i form af figurer. Separat er det værd at bemærke tilstedeværelsen af et spejlloft og store franske vinduer med en fantastisk udsigt over gamle Moskva. Alt dette sammen skaber en følelse af lys og lyst plads. Hvordan kan jeg ikke huske navnet på restauranten.

Ud over hovedhallen til 40 personer er der 2 separate værelser. I et rum er der en hall for karaoke, hvor du kan slappe af med venner og flaunt dit talent. Til dette giver restauranten "Svetly" back-up vokalister og professionelt udstyr. I det andet rum kan du tilbringe en aften nær pejsen i en cirkel af kun den nærmeste. Det er designet til en virksomhed på 10-12 personer.

Sommerterrasse

Men hvad der virkelig kan overraske sine gæster restaurant - dette er en unik to-niveau terrasse. Hvert niveau har sin egen stil og stemning. Så er terrassen på første sal mere egnet til en date, en romantisk middag eller et bryllupsfart i den friske luft. Rattanmøbler og curling ivy vil gøre en nat glemme at restauranten ligger i centrum af Moskva. Dette design er mere typisk for seaside etablissementer.

Den øverste terrasse er mere egnet til en rolig pause fra det hektiske byliv. Her kan du sidde i komfortable senge og nyd din yndlingscocktail og nyd diskret musik. Til deres gæster lige før deres øjne vil kokken gerne lave mad på grillen lækre hamburgere, grill og frisk fisk og skaldyr. Glem ikke her og om de små gæster. Især for dem arbejder som animatorer.

Usædvanlig menu

Siden "Light" - en restaurant-bar af høj klasse, tilbyder den kun retter i forfatterens præstationer. De kom alle sammen og inviterede til domstolenes besøgschef Arkady Kolotov. Og mange af hans eksperimenter er til deres smag. Han, som alle andre, klarer selv at bringe noget af sig selv i den klassiske skål. Så er den berømte russiske salat "Olivier" i denne restaurant forberedt med tilsætning af kaviar, krabbekød og flødesauce.

Hovedretningen af køkkenet på restauranten kan karakteriseres som en kombination af europæisk og pan-asiatisk. Selvom det er ret vilkårlig, er det svært at tildele en bestemt skål til et bestemt land. Her kan du smage de mest udsøgte retter fra fisk og skaldyr. Hvad koster stær med grøntsags burrito? Glem ikke her og overbeviste kødædere. Så de er inviteret til at sprede deres menu med et snit fra en vildsvin med ost tortilla og skov svampe. Søde væsner kan smage lækker yoghurt dessert med friske bær uden skade for deres figur.

Underholdningsprogram

Men restauranten "Bright" ville ikke være en "luksus" institution, hvis den ikke havde arrangementer og aftener med deltagelse af stjernerne. Om sommeren tilbringer hver weekend cocktailpartier til DJ-sæt på en terrasse. Samtidig vælger hver af deres eget tema og dermed sin egen menu. Derudover er det året rundt muligt at skinne med talentet i en karaoke-bar. Men det er ikke nok til at opretholde det rette niveau.

På scenen af restauranten udførte stjerner som Slava, Nikita, Vintazh, Mirage og mange andre. Tematiske og velgørende aftener afholdes. Sidste år blev restauranten tilbudt at mødes i selskabet med gruppen "Brilliant" og Alexandra Sasa. Soso Pavliashvili vil tage deres plads denne gang . Selvfølgelig, hvis du vælger restauranten "Svetly" (Moskva) til nytårsaften , vil anmeldelser af natten tilbagelæne kun det bedste.

Men det skal bemærkes, at restauranten positionerer sig som en familievirksomhed. Hver søndag her holdes festlige helligdage fra kl. 14.00 til 19.00. Inden for fem timer vil børnene deltage i en række konkurrencer, hvor de skal vise opfindsomhed og udholdenhed. De kan også deltage i forskellige kreative masterklasser, mens forældrene hviler i nærheden.

Og endelig ...

Det er indlysende, at der i hovedstaden er mange institutioner, der kan beskrives som usædvanlige restauranter i Moskva. Men "Bright" - denne institution med et twist, hvis unikke - i en atmosfære fyldt med omhu og kærlighed til sine besøgende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.