FormationGymnasier og universiteter

Gør omslaget ESP operation på STAT

Hvad skal være udformningen af titelbladet af kurset arbejde? Nogle institutioner kan forfølge deres individuelle behov. Men først og fremmest brugt dekoration omslaget udvekslingen operation på STAT. Hvordan man gør det? Dette spørgsmål er afsat til den nuværende artikel.

Oplysninger om universitetet

Således har vi begynde at skimte titelbladet fra toppen. Det første stykke af oplysninger vil blive afsat til information om den uddannelsesinstitution, hvor den studerende lærer. Den første linje er uændret for alle institutioner:

Ministeriet for uddannelse og videnskab i Den Russiske Føderation.

Dette efterfølges af oplysninger om institutionen og dens navn. For eksempel

Statens uddannelsesinstitution for videregående uddannelse

Kimovsk Tekniske statsuniversitet

Bemærk, at de data, der er anført ovenfor som et eksempel, er fiktive, og du på din forside skal angive oplysningerne om din skole. Hvis du ikke tror, du ved det, er det bedre at henvende sig til læreren eller dekanen. Nedenfor er den afdeling eller fakultet.

Gør omslaget selvfølgelig bordplade blok: skrifttype (uniform for alle ESP) Times New Roman, størrelse 8 (for de første to rækker), 12 (for at skrive navnet på den institution), 14 (til visning af afdelingen og fakultetet) centreret.

Titel på arbejde

I midten af siden 20. skrifttype angiver navnet på kurset. Bemærk venligst, at slutningen af sætningen er ikke en prik, og anførselstegn bruges ikke. Alle bogstaver i titlen skal kapitaliseres. Forslag passer i en linje er ikke nødvendig.

Gør omslaget selvfølgelig arbejde. Data om elever og lærere

Efter navnet på kurset arbejde er nødvendigt for at trække sig tilbage to rækker og indtaste oplysninger om den studerende. For eksempel:

kursusaktiviteter

3. års studerende

Panteleeva I. K. (navn indikeres i genitiv)

Længere tilbage ned linjen og skrive information om fakultetets rådgivere:

videnskabelig leder

Doctor of Historical Sciences

Rybkina O. S. (Lang nominativ)

Når du skriver af oplysningerne er nødvendig for at bruge 14 th skriftstørrelse og indstille justeringen til venstre side. Til allersidst, på den næstsidste linje af arket, angives den by, og den næste - et år med at skrive og levering naturligvis arbejde. Det er, hvad der skal være registreret titelbladet af kurset arbejde.

Formatering Tips

  • Før du foretager titelbladet af dine egne, tjek med instruktøren, enten i dit universitet nogen særlig formular.
  • Fyld kun de data, du vide med sikkerhed. Hvis du ikke er en akademisk grad eller en undervisning holdning, så spørg ham eller besøge institutionens hjemmeside.
  • Bemærk, at på slutpunktet af forslagene ikke er opført. Undtagelserne er initialerne.
  • Formål arbejde og målet bør ordineres på det andet ark, på en separat formular.
  • Led af nedre og øvre kanter - 2 cm, den venstre - 2,5 cm, til højre - 1,5 cm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.