BilerBiler

Lattergas til biler: beskrivelse, anvendelse, effektivitet og resultater

For mange er der et behov for at øge kapaciteten af motoren i køretøjet. Dette kan opnås ved forskellige metoder, der eksisterer i dag. En af dem er lattergas til biler.

Hvorfor nitro-system?

En sådan metode til tuning er gjort tilgængelig for alle typer bilister og kan bruges på stort set alle maskiner. Den væsentligste årsag til dens anvendelse er evnen til hurtigt at øge motorens effekt, pålideligheden forbliver på samme niveau, og der er ikke behov for at foretage ændringer i designet.

På trods af fordelene ved at bruge motoren med en lignende supplement begynder at arbejde i nøddrift, så valget af en særlig variant er lavet på baggrund af et bestemt mærke af bil. NO2 - er den kemiske formel for lattergas til biler, der ofte anvendes som navnet af systemet.

historie

For første gang blev kvælstof anvendt inden for luftfart i det sidste århundrede. Lige så nu er det blevet brugt til at forbedre effektiviteten af forbrændingsmotorer. I bilen blev han først etableret i 70'erne. Han fandt også dens anvendelse som brændstof og et oxidationsmiddel i raketmotorer monocomponental. Mange mennesker har lært, at et lattergas-system (NOS) fra film, men har stadig nogle af dens virkemåde er stadig et mysterium.

Fra hvilke magt afhænger

For at forstå driften af systemet, er det nødvendigt at kende de vigtigste faktorer, der påvirker kapacitet af motoren.

En tilstrækkelig mængde oxygen sikrer fuldstændig forbrænding af brændslet. Enhver ordning anvendes til at forøge effekten, alligevel involverer et højere indtag af brændstof og oxygen. Det er værd at bemærke de vigtigste måder:

  • brugen af dinitrogenoxid, blæser og kompressor;
  • anvendelse af ventiler og karburatorer forstørret diameter;
  • ændringer i udformningen af knastakslen.

Hver af dem har sine fordele og ulemper, den største effektivitet er lattergas er forskellig for biler, hvis pris er i intervallet 40 tusind rubler pr sæt.

En yderligere faktor er den intensive sprøjtning benzin. Alle ved, at brændstof antændelse er kun muligt, når den kommer ind i forbrændingskammeret i en sprayform. Benzindampe formular skal erhverve at opnå det ønskede niveau af forbrænding, er det muligt takket være den injektion eller injektion termomekanisk virkning i radiatoren.

Dimensionerne af de forstøvede dråber er af særlig betydning. Forøgelse af kapaciteten og hastigheden for antændelse sker med et fald i denne parameter.

Kvaliteten af brændstofblandingen har ikke mindre indvirkning på motoren. Drift ved fuld kapacitet er kun mulig, hvis det atmosfæriske tryk passende styrke, temperatur og fugtighed.

Naturligvis ændrer i miljømæssige betingelser en person ikke har råd, men sammensætningen af blandingen kan variere i henhold til behovene hos ejeren. Brændstoffet afkøles så længe det ville være i motoren. Power stiger med stigende tæthed struktur. Dvs. lattergas til biler Ud over den kølende sammensætning er stand til at forøge tæthedsparameteren med mere end 50%.

virkemåde

Systemet "optimerer" den indkommende luft og erstatte den med en høj kvalitet mix. Motoren træder sammensætning med ideel komponent ratio, hvorved maksimal effekt genereres i forbrændingsprocessen.

Det menes, at lattergas er et brændstof til biler. Selvfølgelig er det ikke, det er en ekstra luftmængde, der giver mere intens forbrænding benzin.

Ved anvendelse af systemet uden at øge er umulig mængden af brændstof, der leveres for at opnå noget resultat, bortset fra en kraftig detonation. Lattergas til biler har visse ligheder med den sædvanlige motor tuning - ved hjælp af karburatoren har et større tværsnit, forbedrede rørsystemer, optimering af kompressoren og andre tilsætninger, som et resultat af hvilket øger mængden af brændbar gas.

Luft ind i motoren er forholdsvis enkel sammensætning: 21% oxygen, 78% nitrogen og 1% andre gastyper. Dette bevirker en kemisk reaktion blandingen efterfulgt af stigningen i mængden af tilført oxygen.

Øget effektivitet

bruges øjeblikket et stort antal forskellige systemer, der bidrager til at øge kardinaliteten af indikatorer og samtidig reduktion af finansielle omkostninger. For eksempel tidligere forbedring i brændstof systemer kræver store investeringer af penge og tid, og en nitro alting bliver meget lettere. For de bedste resultater, først indstille nitrogenoxid, fremgangsmåden bliver en mekanisk optimering komplementsystemet. Dette antyder, at denne mulighed er den perfekte løsning til bilejere, der har brug maksimal effekt med minimale omkostninger. I dette tilfælde, slid design, fordi det meste af tiden motoren kører i standardtilstand mærkbart reduceret.

Tilføjelser til motoren kræver forsigtighed, om udskiftning af hele enheder eller enkelte elementer, da det kan føre til et fald i motoren levetid og andre performance problemer.

værdighed

Det er værd at bemærke, hvordan fordelene ved lattergas:

  • Der er ingen tvivl i effekten og sikkerheden af en bil, da systemet har en masse test og dens indvirkning har længe været kendt. Så hvis en producent garantier øget magt indstilling til 100 liter. sek., er det på så meget, og det er stigende.
  • Afprøvning udføres i overensstemmelse med disse driftsbetingelser på særlige stande. Systemet er af høj kvalitet, det vigtigste - at vælge en erfaren installatør, fordi meget afhænger af overholdelsen af reglerne installation.
  • Denne metode til at øge styrken blev oprettet omkring tredive år siden, og i løbet af denne tid alle de mulige problemer under brug på en bred vifte af køretøjer blev fjernet.

arter

Der er to typer af fodersammensætningen. Den første af disse involverer installation af en særlig pladeelement forsynet med injektionskanaler. Dvs. mellem karburatoren og fremløbsfordeleren monteret separering plade. Det anvendes som en port til modtagelse af dinitrogenoxid og en yderligere mængde benzin.

Den anden type er baseret på indsprøjtningsdyser. De er designet til at levere brændstof og kvælstof.

Direkte levering giver kortvarig stigning i motorkraft på 400-600 liter. a. Men det er naturligvis vedrører de særlige racerbiler i stedet for standard maskiner.

justering

Installationen af systemet kræver en omhyggelig holdning, men ikke mindst, skal det defineres. Ellers ville opnå det ønskede resultat være umuligt. Lanceres med minimal strøm, kan du ikke være i en fart, da dette kan medføre skader på nogle dele.

Må ikke overvurdere mulighederne i motoren. Hvis der er nogen tvivl om, at han er i stand til at bære en ekstra byrde, er det nødvendigt at konsultere en specialist. For at opnå de ønskede egenskaber bør overholdes volumen mellem N 2 0 og benzin. Ved at ændre mundingsstørrelse og tryk af den mængde brændstof, der strømmer nitrogen varierer.

trykniveau bestemmes af en særlig sporvidde, er det normalt gennemføres sammen med den kvælstofoxid.

Justering af lydstyrken af den indkommende produceres, når en grå plak, sorte pletter på stik og eventuelle andre tegn på detonation. I tilfælde af de mindste tegn på smeltende stearinlys krævede også justering, og i nogle tilfælde, udskiftning af punkterne selv. Den optimale udformning vil blive elementer med en lille "skørt" tyk og svien.

På trods af behovet for en grundig kontrol af alle komponenter, ligesom søgemaskine optimering teknik giver en stigning i magt og ikke fører til hurtig forringelse.

Lattergas: sandhed og fiktion

  • Luftforurening. De fleste af de udført på systemet tests overholder alle etablerede normer vedrørende mængden af skadelige stoffer i udstødningen. De fås i mange lande og er givet i licens. Der er også muligheder, der ikke kan installeres på konventionelle motorer.
  • Systemet skader bilen. Den største fordel er fraværet af skade på motoren og øget slid. Men dette er kun muligt, hvis udvælgelsen nitro kompetent i overensstemmelse med den eksisterende køretøj. Visse sikkerhedsmargin er på alle detaljer, og når den overskrides, selvfølgelig, der er nedbrud. For at få den ønskede virkning, glem ikke om en modernisering af indløb / udløb, CSV og andre komponenter.
  • Lattergas til auto skader katkollektor. katalysator øges effekten i overensstemmelse med at forøge mængden af oxygen i udstødningen, men en stigning i temperaturen forekommer i en kort periode og ikke påvirker systemet.

Lattergas: indstilling

Biler kan udstyres med et sådant system på egen hånd, uden hjælp fra eksperter, det vigtigste - at overholde alle regler og anbefalinger. Nitro realiseres med de nødvendige elementer, standard sæt består af et rør, der strækker sig til motoren, nitrogenflasken og de lyse knapper anbragt på instrumentbrættet, hvor presningen er tilstrækkelig til at forøge strøm.

Lattergas til biler med sine egne hænder til at sætte realistiske, men kræver opfyldelse af visse af de regler, der er nødvendige for at sikre sikkerheden for føreren og andre. Bevægelse af nitrogen gennem røret finder sted ved et tryk på 50 atmosfærer, så alle elementer og forbindende dele af rør skal være fremstillet af materialer resistente over for højt tryk, og ballonen er tæt fastgjort. Forbudt tilvejebringe forbindelser med lim, svejsning og andre metoder upålidelige.

Backbone er fremstillet af polytetrafluorethylen eller metal. Fordi Kvælstof er et aktivt stof, det ødelægger strukturen i gummi, så det er ikke egnet til brug som et rør. Fælles tilslutning udføres med PTFE pakninger eller kobber nødder, sølv loddemetal er optimalt egnet til lodning. Find PTFE let, er det sælges i store mængder på radio og koster et minimum.

Hvad du bør vide

På linje bør der ikke være nogen ændring i tykkelsen af sektionen og gynger rør, da det ville reducere det trykniveau, stop, hurtig frysning væske og dannelse af forhindringer.

Det skal bemærkes, at ballonen ikke kan indsætte klistermærker, og male. Indbyggerne i små byer kan have svært ved at finde beholderen og sted, hvor det vil være i stand til at udfylde. I storbyområder findes ikke sådan problem, som denne tjeneste tilbyde tuning tjenester.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.