ForretningForretningsmuligheder

1c: Detail 8 - succesfuld kommerciel produkt C 1c

1C: Detail 8 - vellykket handel med produktet 1C.

1C Løsning: Detail 8 anvendes til automatisering af forretningsprocesser butikker og andre detailforretninger engageret i detailhandel, herunder butikker, forenet i handelen.

1c Detail automatiserer registrering af et stort antal transaktioner, herunder:

- ankomsten af varer på lagre af virksomheden;

- salg af varer og tjenesteydelser entreprenører;

- flytning af varer mellem de forskellige salgssteder, intern lager og butikker af en bestemt virksomhed;

- gennemførelse af sæt af varer, der er oprettet ved salgsstedet, så vel som ved forbehandlingen;

- return produkter kunder, herunder gennemførelsen af afkastet efter lukningen af kontorer;

- at holde et varelager;

- registrering kontante ordrer i selskabets butikker;

- Registrering af salgsindtægter og den konsoliderede beretning i overensstemmelse med de pengeautomater, samt returnering af varen i ét skift;

- flytning af penge mellem interne kasseapparater, butikker og kasseapparater af virksomheder;

- konto til at betale for varer med betalingskort, konto erhverve aftaler, samt arbejde med banklån;

- brugen af loyalitetskort og rentegodtgørelser på dem, både faste og besparelser. Mulighed for at opdele rabat shopping, rabat på modparter, samt rabatter på beløbet på den check, tidspunktet for handling, betaling type og mængde af indkøbt produkt;

- Støtte til Handel udstyr, herunder finanspolitiske printer, stregkode scannere, kundedisplays, elektroniske vægte, erhverve systemer og meget mere.

Detail 1c 8 giver dig mulighed for at arbejde med informationsdatabaser, geografisk fordelte. Med denne type arbejde udføres en klar opdeling af dokumenter til forskellige butikker, og det centrale knudepunkt af distribueret information database indeholder alle de datalagre.

1c kontrol detailhandel kan producere automatisk udveksling af oplysninger med styresystemet, som kan omfatte et program produkt 1C Trade Management.

Ud over at tage hensyn til flere butikker i dette program kan foretages på grundlag af flere selskaber, kan hver handel værelse tilhøre en bestemt virksomhed.

1c detail tillader brug af warrant-bevægelige ordninger, modtagelse på lageret, samt salg af varer. En sådan ordning indebærer registrering af en liste over produkter, der er nødvendige til forsendelse fra et lager eller tage til lageret. Operationen er optaget ved hjælp af ofres og kredit ordrer for varer.

Hertil kommer, at konto 1c detailhandlere, herunder oplagring og finansielle transaktioner, automatiseret, så du kan arbejde hurtigere og mere præcist.

Med dette program kan du også oprette etiketter og prisskilte for merchandise.

Produktet 1C har en mekanisme til automatisk at bestemme momsen direkte til salgsstedet. skat periodiseret systemet indstilles separat for hver butik lager. På tidspunktet for salg af varer, er det lager, hvorfra du ønsker at sælge produkter som afgøres ved brug kontanter salg af varerne, samt nomenklaturen gruppe, der ejer det solgte. Denne ordning gør det muligt at indtaste dokumenter i butikkerne korrekt, nyder en blandet skat beregningssystem.

Endvidere 1C Detail 8 tillader distribution kredsløb lager varer i en automatisk tilstand. Det vil sige, under modtagelse af varen, operatøren tildeler leverancer i handel haller eller lagre lagre i overensstemmelse med nomenklaturen for hvert enkelt produkt gruppe.

Således gennem brug af softwareløsninger 1C 8 Detail, distribution, regnskabs- og salg af produkter bliver meget lettere og hurtigere.

Køb dette produkt kan du på hjemmesiden 1C marked. Bedste licenseret software, detaljerede beskrivelser af produkter og overkommelige priser - alle venter på dig i vores onlinebutik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.