Sport og FitnessOpbygning af muskelmasse

Vi ryster vores skuldre! Dette er grundlaget for dannelsen af en storslået torso

De fleste begyndere, der ønsker at blive ejer af en storslået torso, af en eller anden grund fokuserer deres opmærksomhed på at arbejde med ryggen, brystet og hænderne. Men grundlaget, som alle skal "holde", er de smukke skuldre. De skaber et visuelt billede af en god, proportional figur. Derfor, når vi ryster skuldre, skal vi sikre, at de bliver så vidt som muligt. Du kan gøre det med et sæt specielle øvelser.

Hvis du ryster dine skuldre korrekt, kan du opnå, at de vokser en muskelkappe, kraftig og veludviklet. De kan opdeles i tre zoner:

  • foran;
  • Mellem (lateral);
  • bagtil.

Når vi ryster skuldre, så er det for hver af dem nødvendigt at udføre et kompleks af konkrete øvelser, der er udarbejdet for os selv. Du kan selvfølgelig bruge de programmer, der er skabt af mastere.

I artiklen foreslår vi en række øvelser, der samtidig danner alle tre zoner. Når vi ryster skuldre hjemme, og ikke i gymnastiksalen, skal vi overveje følgende principper:

  1. Blandt de foreslåede øvelser bør en nybegynder først vælge kun en generel udvikling. Det skal prioriteres at løfte på brystet og trykke på.
  2. En mere erfaren atlet bliver nødt til at vælge en øvelse pr. Stråle, hvilket gør mindst fire sæt i hver.

Den første øvelse er at danne front- og sidzoner. Vi ryster skuldre ikke mindre end otte gentagelser. Træd fødder til at placere i en afstand på mindst femoghalvfems centimeter. Vi tager baren med et greb ovenfra. Afstanden er nøjagtig den samme som mellem benene. Vi løfter vægten til skuldrene, og så klemmer den over hovedet. Du skal give lidt tilbage, når linjen er øverst.

Den anden øvelse er, at du skal trække baren op og ryste sidehårene. Belastningen skal holdes på niveauet af hofterne i skruen, greb langs bredden af skuldrene. Vi begynder at trække det op og nå niveauet af kronen. Hold barbell på en afstand af 30 centimeter fra kroppen under øvelsen. Yderligere sænker vi meget langsomt. Vi ryster skuldre mindst otte gange.

Den tredje øvelse indebærer fastholdelse af vekslende presser, først fra brystet og derefter - sidder bagved hovedet. Takket være ham kan du pumpe laterale og forreste skuldre. Sid på bænken, halsen skal være i bunden af brystet. Hvat er gennemsnitlig. Klem over hovedet og sænk det bag dit hoved og på skuldrene. Klem igen. Så fortsætter vi: på brystet, så bag hovedet og så videre. Hævning af stangen ovenfor betragtes som en gentagelse.

Den fjerde øvelse er rettet mod side- og frontzoner. Vi ryster skuldre med det mindst otte gange. Håndvægte skal holdes i bøjede hænder, så håndfladerne ser på hinanden. Elbows at opdrætte i forskellige retninger og samtidig presse håndvægte op og nå niveauet af kronen. På den færdige bane skal palmerne kun se fremad. Så vender vi tilbage til startpositionen og gentages igen.

Den femte øvelse har til formål at danne en lateral zone. Sid på kanten, læn dig lidt fremad. Sæt dine hænder ned med håndvægte. Start så med at løfte dem i forskellige retninger til kronen. Gør det også otte gange.

Den sjette øvelse danner bag- og frontzoner. Hænder med håndvægte bør sænkes og bøjes lidt ved albuerne. Palmerne peges tilbage. Først skal du hæve den ene hånd og nå pandeniveauet og derefter den anden. Gør mindst otte gentagelser pr. Hånd.

Den syvende øvelse er "målrettet" i alle zoner. Benene sat sammen, håndvægte skal være på hofterne, og armene er lidt bøjede. Vi begynder at løfte dem på siderne, når ørens niveau, så kommer vi frem, så håndvægterne rører hinanden, og vi går ned til starten. Gør mindst otte gange.

Det foreslåede kompleks vil danne grundlag for arbejde på skulderzonen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.