ModeShopping

Stil kezhl: udtryk først og fremmest!

Mange mennesker forsøger hele tiden at følge mode, og mode, som du kender - damen lunefuld og holde op med det er nogle gange ganske vanskeligt. Desuden er nogle af de damer ofte forveksler begrebet "mode" og "stil". Hvad er stil? Passende synonym ville hellere "unik", men ikke "mode". Og hvis du er på vej af sjælen, som har næsten ingen rammer og konstant forandring, den kezhl stil - det er det, du har brug for!

kendetegn

På engelsk afslappet - "hverdag" (men dette gælder kun for beklædning). Der er forskellige versioner af forekomsten af denne stil. Nogle mener, at det opstod i England, den anden - i Skandinavien og Nordeuropa. Men under alle omstændigheder bliver det mere populær dag for dag, fra år til år.

Comfy trøjer og jeans, enkle t-shirts, skjorter, sweatshirts, bukser - alt dette stil kezhl. Mange foretrækker det til ham, ikke kun på grund af den praktiske og bekvemmelighed, men også fordi det ikke indebærer klare grænser for, hvordan man klæder, til præcis matcher den valgte stil. Det er ikke konventionerne for mode, og hans egen opfattelse af den enkelte.

kvindelige kezhl

Det kan opdeles i flere varianter:

- Business kezhl ofte omtalt som business stil. Alle ved, at der er en temmelig streng dresscode på mange virksomheder. Men nogle virksomheder ofte praktiserer den såkaldte frie fredag. Det er i denne dag, medarbejderne kan klæde mindre formelt. Det er denne form for beklædning - stil kontor kezhl.

- Sports kezhl. Denne mulighed er bedst for dem, der elsker at gå i træningsdragter, jakker, bombefly, T-shirts, sneakers og windbreakers.

- Gade kezhl. Der er tilladt de mest dristige kombination, kan du kombinere den mest inkonsekvent væv og stilarter.

- Glamour kezhl. Egnet for piger, der ønsker at se meget feminin, men ikke prætentiøst. Med andre ord, denne stil kezhl - en kompetent kombination af afslappet tøj og romantiske ting. Flæser, lys strømmende stof, jakker, dybe nedskæringer - alt dette ville være passende

- Ol-out-kezhl. Den mest skødesløse stil sort. En sådan billede vil se bedst på ferie: i landet, i skoven, på floden og så videre. Du er velkommen til at eksperimentere, er der ingen begrænsninger.

Mand kezhl

Mænd har også ret til at smide den strenge jakkesæt og kjole i behageligt tøj. Ønsker du at slippe af monotoni og stivhed? Vælg derefter kezhl - stil af herretøj designet til succesfulde og selvsikre mænd. Han vil være passende, og arbejde, og på spil. Grundlæggende ting af denne udvikling er det trøje med V-hals og et mønster af diamant figurer, t-shirts, poloshirts, bomuld bukser eller fløjl jakker i et bur, cashmere trøjer, læderjakker og mange andre ting.

Moderne byboere vælger denne stil kjole. Kezhl giver dig mulighed for at se elegant og imponerende, selv uden en fed tegnebog. Hvis du er uafhængige af de stereotyper pålagt af samfundet, ikke på kontoret fra morgen til aften, aktiv, på udkig efter komfort og funktionalitet, denne stil er for dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.