ForretningLandbrug

Svaret på spørgsmålet om, hvordan man kan avle fugle, vil hjælpe alle til at blive millionær!

En af rentabiliteten af virksomheden i landbruget kan kaldes fjerkræ. Fjerkræ temmelig let at holde, især i landdistrikterne. Ud over kød, de giver deres ejere en velsmagende og sundt produkt som æg.

Tidligere mange husmødre bruges som fjer, fylde deres puder, dyner og tæpper. Senere begyndte de at sy jakker og børns overalls. Nogle bruges selv pennen rive bløde nap af en tyk pen rygsøjlen.

Men i dag, pennen gik næsten ud af brug. Dette materiale med succes erstatte syntetiske modparter: de er mindre allergifremkaldende, nemmere at vaske, de har mindre vægt og er ikke meget dyrt.

De fleste af de landsbyboere foretrækker at købe unge fjerkræ på fjerkræbedrifter - som de daggamle kyllinger, gæs, kalkuner, ænder og månedlige eller hver anden måned hønniker. De mener, at de ynglende fugle i hjemmet - det er omhyggelige, tidskrævende og energi.

Og risikoen er alvorlig. Incubator - det er kuvøsen: pludselig bryder ned eller slukke lyset? Meget lettere at overlade dette arbejde til fagfolk.

praksis viser dog, at indsatsen og tid på reproduktion og udvikling af fugle huse med hjælp fra inkubatoren derefter tilbagebetales med renter. Dette gælder især for dem, der har besluttet at komme til livs med tilbagetrækning af fjerkræ kunstigt.

Selvfølgelig, for at virksomheden bringer i nok indkomst, du har brug for at vide, hvordan man opdrætte fugle. Ved at tage hensyn til alle de nuancer, kan du undgå tab og svigt i produktionen. For eksempel, hvis vi sammenligner som formerer vandfugle og kyllinger, er konklusionen, at ande- og gåseæg kræver en højere temperatur under inkubation og højere luftfugtighed.

Det er dog meget muligt "for at tillade at nærme" om nødvendigt under klushku med høns ænder. Kun det skal gøres forsigtigt, er det bedst om natten, når klushki begynder at klække deres babyer.

Men at vide, hvordan at avle fugle af andre arter såsom kalkuner og kyllinger, er det muligt at kombinere dem i inkubatoren æg.

Faktisk har mange fjerkræavlere placeres under kalkun æg, at bemærke, at kalkun-mor mere omsorgsfulde og opmærksomme på deres yngel. Og for at bringe denne fugl kan være unge meget mere end kylling høne.

Det holder sådan en oplevelse, når kyllingen tager ællinger og ænder, på den anden side, kyllinger. Men i denne proces, er den største fiasko, fordi, som nævnt ovenfor, inkubationstiden og temperatur, der kræves for udviklingen af embryonet, disse forskellige fugle.

En mere erfaren fjerkræproducenter har gjort en bemærkelsesværdig opdagelse: du kan få til at sidde på æg klushku, ud over det faktum det vil! Snarere at sige ellers: du kan gøre kylling, "ønsker at" blive til en høne. Hvordan? Et meget simpelt!

opdrætter Fjerkræ vælger en sund ung kylling, og det blev deponeret i cellen fra resten af fuglene. På den første dag af hendes to eller tre gange udbyttet med korn foderpiller, rullede fra "levende" gær. Det er også godt at give en fremtidig høne syret surdej, forudsat at det ikke gør perekisshaya.

Endvidere bør inden for 10 dage fodres kylling live proteinfoder. Perfekt egnet regnorme, som er nemme at ringe i den tid af plantning kartofler eller forberede senge til vegetabilske afgrøder. Behøver kun har til hensigt at gøre jord arbejde, altid bære en skål med et låg til at indsamle orme.

Stadig nødt til at følge den konstante tilstedeværelse af isolerede fugle rent vand. Du kan også tilbyde hende en ekstra proteinfoder: gennemblødt ærter, bønner, majs, kogt æg, skiver kogt kød. Ikke ondt og en lille mængde af revet gulerødder - det er en god vitamintilskud. Pebbles, shell æg og kridt - krævede ingrediens er kylling menu.

Efter 10 dage, kan kyllingen blive frigivet til almindelig flok, men behøver kun at se nøje, hvor hun vil lægge sine æg til hendes kobling ikke var tabt.

For renheden af eksperimentet er muligt at afsætte et særligt kabinet til moderen, hvor hun køre en hane. Og så kan du være helt rolig: kylling trop to uger senere æg og hatch kyllinger sidde.

Mange fjerkræavlere i dag, at lære at opdrætte fugle af eksotiske arter, også har deltaget i erhvervslivet ved afslutningen af strudse. Det er virkelig travlt, og det virkelig indbringende! Kun ét æg en lille fugl vejer næsten to kilo! Jeg tilberede en omelet af tre æg af disse - og endda foder hele virksomheden af soldater!

En skallen af strudseæg lavet en masse interessante ting: på lampeskærme, vaser, slik, salat. Hvad kan vi sige om kød, der også kan fås fra struds.

Ingen, selvfølgelig gør ikke alle overalt at avle fjerkræ. Men hvis pludselig nogen kommer ind i mit hoved lide tanken meget jeg vil gerne ønske ham stor succes på dette område!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.