ForretningLandbrug

Østershatte på træstubbe: voksende hjemme

I de senere år er flere og flere mennesker er begyndt at udvikle teknologi til at indsamle østershatte på træstubbe. Dyrkningen af disse svampe i hjemmet kræver ikke nogen særlig viden og færdigheder. Efter at have læst denne artikel, vil du lære om de vigtigste faser i denne proces.

Udvælgelse af mycelium

At indsamle østershatte på træstubbe, dyrkning bør startes med købet af høj kvalitet plantemateriale. Nogle sælgere tilbyder at købe myceliet i kiler. lang tids erfaring har imidlertid vist, at når de anvendes kan opnås den første høst på bare to år, og nogle gange senere. Derfor eksperter anbefaler at få frisk mycelium af havre eller hvede. Når der vælges et sådant plantemateriale skal sikre, at det ikke er nogen blå-grøn mug, overskuddet af hvilket indikerer en lav kvalitet af det foreslåede produkt.

Når det er bedre at plante østershatte på stubbe?

Dyrkningen af disse svampe er ønskeligt at begynde i efterårsmånederne. I denne periode de ikke kræver hyppig vanding, og afgrøden modnes hurtigere. Hvis fjederen såning svampe kan spise en halv senere, da efteråret - blot et år. I de første seks måneder af østers kræver særlig pleje, som består i hyppig vanding.

Alt dette betyder ikke, at det er nødvendigt at opgive foråret plantning mycelium. Bare i sådanne tilfælde er logfilerne med den næste høst ikke gravede i jorden, og placeret i kælderen og dækket med våde Jute, så de gradvist overgroet med mycelium. I efteråret de er udvundet fra kælderen og begravet i jorden.

såteknik

Det skal forstås, at dyrkning af østershatte hjemme på stubbe er en lang og besværlig proces. I dette tilfælde kan kun den sæsonmæssige afgrøde produceres, afhængigt af klimaet og vejrforhold. Stumps uddannelse bør begynde i slutningen af januar. Det er ønskeligt at vælge dem, på hvis overflade der er ingen tegn på mug. Inden du foretager plantemateriale, bør logfiler lægges i blød i vand i tre dage. Dette vil skabe høj luftfugtighed, er nødvendig for æglæggende gyde. kan tages træstubbe med mycelium i haven eller efter maj måned, når truslen forsvinder helt frost.

For at få en god høst østershatte på træstubbe, dyrkning og såning kan udføres af flere forskellige metoder:

  • I POLENOV boring huller, hvis dybde er omkring seks centimeter og diameteren - omkring ti millimeter. De bliver så fyldt med mycelium bønner og dække med mos eller tape.
  • På enden af stumpen spredning plantemateriale og dækket det med en forud savet logs disk, hvis tykkelse er omkring tre centimeter, og derefter fastgøres med søm.
  • Fra klodser konstruere en pyramide, hvor enden af hver to-centimetric logs overtrukne lag mycelium.

Efter såning træstubbe placeret i en kælder og dækfilm eller jute.

Voksende østershatte på træstubbe i kælderen

For at din venture skal lykkes, er det nødvendigt ikke blot at vælge myceliet, men også skabe optimale betingelser for det rum, du har valgt til dette formål. Det er vigtigt, at lufttemperaturen i kælderen har mindst femten og ikke mere end tyve grader og luftfugtigheden - i intervallet 80-95%.

Særlig opmærksomhed anbefales, der skal tages for at sikre høj kvalitet ventilation og belysning. Det skal også forstås, at dyrkning af østershatte på træstubbe i kælderen omfatter isolering og renovering af lokalerne. For at undgå ophobning af kuldioxid, er det bydende nødvendigt at installere fans. Som belysning er ønskeligt at anvende lysstofrør. For boligenheder med svampe i kælderen skal være præ-udstyret med specielle stativer. Fortrinsvis er de af holdbart plast, modstandsdygtig over for fugt.

Transplant til det åbne land

I maj hamp med østershatte kan flyttes til haven. Om parathed til landing på åbent terræn kan bedømmes ved tilstedeværelsen af tætte hvid belægning. For de mest succesfulde frugtsætning mycelia logfiler er det ønskeligt at sætte i skyggen, for eksempel et tæt grønne træer.

I bunden af præ-gravet hul foring fugtige blade, træstubbe og derefter plantet. Det er vigtigt, at dybden af indlejring af logfiler ikke bør overstige femten centimeter. Afstanden mellem tilstødende klodser bør være omkring en halv meter. Yderligere pleje af beplantninger er til periodisk befugtning jorden omkring logfiler. Den første høst kan afhentes i starten af efteråret.

Med vinteren, anbefales det at vikle hamp grangrene, blade eller halm. En sådan mycelium er rigeligt frugt i flere år. Det maksimale udbytte af svampe kan opsamles i det andet og tredje år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.