ForretningLandbrug

Gøre disken Hillers med hænderne. fremstillingsteknologi

Hyppeplov - en anordning til bearbejdning af jord. Dens anvendelse i husholdningen og industriel skala. Til personlig brug, kan du gøre disken Hillers med hænderne.

Disc Hyppeplov: hvad er det?

opgørelse struktur er simpel. Det ligner en metalramme, hvortil er bundet hjulene, og hjulene er ophængt. Disc Hyppeplov forsøger at gøre deres egne hænder. konstruktionstegninger og komponere selv. For at samle udstyr vil bruge følgende:

 • vantskruer (skrue) - hjælper med at regulere rotationsvinklen af diske;
 • T-formet snor;
 • hjulene på en vis diameter;
 • Rack (2 stk.).

Justerbare stativer ændrer afstanden mellem kanterne på skiverne. Den mindste bredde på 35 cm, den maksimale - 70 cm.

Vi kører de samme drejningsvinkler skal udstilles. Du kan gøre dette ved hjælp af vantskruer. Hældningen af skiverne er ikke reguleret. Dette tal ændrer ikke efter opførelsen forsamling.

Hvis der skal anvendes udstyr til at gå traktor, skal gives diameteren af hjulet udstyr. Han bør være 70 cm, bredde - 10-15 cm Derfor vil hjulene ikke skade midtergangen og plantede afgrøder ..

Desuden kan opgørelsen bruges manuelt. De vigtigste strukturelle elementer svarende til de ovenfor beskrevne. Således Hiller indehaver er et metalrør med en diameter på 2-5 cm. Dette parameter afhænger af størrelsen af det fremtidige byggeri. For den er svejset alle elementer i udstyret.

Vi gør opgørelse på deres egne

Disc Hyppeplov at bygge med deres egne hænder, ikke kræver stort set ingen finansiel investering. Det kan være lavet af de tilgængelige værktøjer.

Sikkert hver mand i skabet har gamle potter, som han ikke nyde. Vi har brug for at dække fra dem. De bør have en diameter på 40-60 cm. De er nødvendige for at skærpe kanterne, for eksempel med en drejebænk.

Så har du brug for at bøje dækslet på en sådan måde, at på den ene side har en konveks plan, og på den anden - konkave. Dette er nødvendigt for at sikre, at når du laver en disk Hyppeplov med sine hænder, ville han have løftet jorden og dækket med buske. Derudover kan du bruge gryder og gamle hjul plantageejer.

Derudover skal du bruge:

 • T-formet snor;
 • vantskruer (2 stk.);
 • Rack (2 stk.).

Alle konstruktionsdele fastgøres sammen med bolte. At øge deres styrke kan svejses til hinanden. Justerbare hjul forbinde lederne. De er placeret symmetrisk på begge sider. Afstanden mellem dem, bør svare til bredden mellem rækkerne.

Den resulterende konstruktion er fastgjort til konsollen ved hjælp af en ledende motor kultivator, bolte og skiver. Det er nødvendigt at kontrollere kvaliteten af tilslutninger, så efter du gøre disken Hillers med hænderne, i processen, de er ikke deformeret.

Princippet om driften af udstyret

Den beskrevne udstyr er beregnet til jordforbindelse op kartofler og andre vegetabilske afgrøder. Og trods det faktum, at det kan købes i specialbutikker, økonomiske disk Hillers gøre deres egne hænder. Det er fastgjort til fræsere med bolte, spændeskiver og prop. Når walking traktor hjul begynder at dreje. På dette tidspunkt, de fange en del af jorden og skabe en pude. Rotation drev tillader male jorden og løsne den.

Hillers disk manuelt med hænderne at gøre og alle kan. Det hjælper til hurtigt og effektivt dyrke jorden før plantning og efter høst. Brug også den til at håndtere de midtergang og Hilling kartofler. Som vi har sagt, er denne enhed monteret på eller walk-behind rorpind.

Parametre disk Hiller

Dette udstyr er meget udbredt i landbruget. Med hjælp fra kamme opnås selv og høj. Følgelig begrænse den tid der kræves til forarbejdning af rækkeafstand, og til at arbejde med en forholdsvis enkel indretning.

Der er visse parametre, der skal opfyldes ved at fremstille en disk Hillers. de skal gøre det samme med deres egne hænder, husk følgende:

 • tykkelsen af skiven;
 • deres diameter;
 • materiale til fremstilling;
 • mekanismen for indstilling af udstyret.

Med fokus på den foreslåede artikel tegning, kan du gøre opgørelsen på egen hånd og spare en masse penge.

Specifikationer opgørelse

Fordele ved udstyr:

 • brugervenlighed - indretningen er fastgjort til walk-behind eller metal hammer;
 • styrke - struktur er forsvarligt fastgjort med bolte og skiver;
 • lang levetid - livet af udstyr for over 10 år (med ordentlig pleje);
 • Fleksibilitet - værktøjer kan bruges til en hvilken som helst grøntsag Hilling.

Haven kan ikke undvære en sådan anordning. Det kan købes færdige eller gøre dig selv. Hillers, der sælger i specialbutikker, er udstyret med overlegen ydelse. De har én ulempe - den høje pris. Hjemmelavede produkter kan bygges ud af skrot. Dette vil spare dig penge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.