ForretningLandbrug

Inkubator hjem "Lag". Inkubator "Lag": beskrivelse, instruktioner, anmeldelser. Undersøg inkubator "Lag" til jævnaldrende

Køb kyllinger på markedet, er ikke nødvendigvis i dag. Som slagtekyllinger og æglæggende høner kan udledes uafhængigt ved at købe en inkubator. Vis alle modeller af sådant udstyr er der en enorm mængde. En af de mest populære blandt boligejere i private husholdninger er kuvøsen "Lag" - BI-2 og BI-1. Om hvilke specifikationer udstyret er anderledes, og vi vil tale senere.

Beskrivelse af modellen

"Lag" - en inkubator, hvor strukturen omfatter følgende elementer:

  • Styreenheden er ansvarlig for alle grundlæggende model automatiske funktioner: opretholdelse af temperatur og fugtighed, samt æg revolution med forudbestemte intervaller.
  • Det automatiske revolution apparat tilsluttet nettet.
  • LED monteret på bagsiden af coveret nødvendige til belysning af indvendige rum.
  • 4 under rist plade æg.
  • Ultralyds vand fordamper.
  • Levere vand påfyldning.
  • To lysdioder på topdækslet (kontrol af vandstanden, temperatur og tilstedeværelsen af strøm i netværket).

Made inkubator "lag" af skummet. I sine tykke nederste bakker har udsparinger, hvori at opretholde den ønskede fugtighed i indretningen er fyldt med vand. Dette bør ske på en sådan måde, at væsken er fuldstændigt dækket og fordamperen sensor. Topdækslet har et lille vindue af inkubatoren, en lukket glas. Inkluderet med dette produkt Bog Fjerkræ og betjeningsvejledning. Management "Lag" er ikke så svært. Dette-fuldt automatisk inkubator. Og alt hvad du behøver at gøre for det til at fungere - at oprette menuen. Yderligere giver lidt brugermanualen til, hvordan denne handling udføres.

Styreenheden: hvordan man opsætter menuen

Digital termostat model, og på samme tid og luftfugtighed kontrol, samt æg kup fastgjort på forsiden af indretningen og er forsynet med en elektronisk tavlen. Til venstre for det er kontrol lysdioder, og på højre - tre knapper (nogle modeller er i bunden af resultattavlen). Den første ( "C") er nødvendig for at betjene menuen. To andre markante tegn "+" og "-" er ansvarlige for indstilling af temperatur og luftfugtighed.

Efter at have trykket på knappen "C" og holde den på resultattavlen viste bogstavet "C" og en rød lysdiode. Således styreenheden overføres til indstillingsfunktionen. Ved at trykke på "plus" eller "minus", kan du vælge den ønskede temperatur indstilling værdi. Som standard er det 37,7 grader.

Ved at trykke på knappen "C" sætter styreenheden i kuppet æg områdevalg tilstand. Denne værdi kan variere fra 0 til 8 timer. Klik derefter på knappen "C" giver dig mulighed for at vælge den ønskede luftfugtighed værdi (51-84%) Ved at trykke på "C" igen, kan du gå til markeringstilstand af inkubationstiden (1-45 dage). Nedtællingen starter fra det øjeblik enheden til netværket.

Her på denne måde og oprette inkubatoren. Instruktioner, som du ser, er faktisk meget simpelt. Når alle indstillinger er foretaget, trykkes på knappen "C" for sidste gang. Derefter inkubatoren fuldstændigt omdannet til automatisk styring. For at finde ud af den aktuelle værdi af fugtighed inde i enheden, skal du klikke på knappen "+". Mindre viser temperatur. Efter tryk på denne knap tændes også på displayet luftfugtigheden værdi.

Batteriets levetid

"Lag" - inkubator, som skal anvendes sammen med en lille indenlandske batteri til 12 volt. Til tilslutning er der to terminaler heraf på toppen af dækslet indretningen. Rød forbindes til den positive Sort, henholdsvis - til minus. I nogle tilfælde er batteriet følger med inkubatoren. I dette tilfælde vil modellen koster lidt dyrere.

Ejere af private grunde, der ønsker at købe en inkubator "Lag" skulle blandt andet, at vide, at når den kører på batteri ikke vil blive inddraget funktioner såsom bevægelsen af gitter (æg kup), magnetisk fordamper og lys indeni. Resultattavlen vises ved tilslutning til batteriet "220". På samme tid som den røde LED lyser.

Gitter inkubator "Lag"

Således er vi med dig i alle detaljer overvejes, dvs. en inkubator "Lag". Instruktioner om, hvordan man bruger, er anført ovenfor, kan hjælpe nogen undgå fejl i udledningen af kyllinger eller ællinger. Men, selvfølgelig, nogle ting er værd at være opmærksom på, når de køber. For eksempel, skal du huske at se på, hvor mange æg beregnet enhed. Moderne fabrikanter fremstiller modeller 36-160 stykker. Den mest populære er enheder 77 æg. Modeller med 104 stk. er lidt dyrere (ca. 500 rubler).

Lattice incubator "Lag" indstillet på særlige hylder fastgjort til væggene, og bevæges med en særlig anordning med en given vært intervaller. Som et resultat, er der et kup æg.

boliger

Denne grundlæggende element inkubator er lavet af skum. Væg i legemet er tykke nok til ikke at bryde og holde på varmen godt. Som nævnt ovenfor, låget har et lille vindue, der gør det muligt at overvåge kvaliteten af æg tumbling. Der er huller i kroppen og til ventilation. Nederst er der fire recesser bakke under vandet. Hæld det før lægge æg. Det er bedst at bruge vand ved stuetemperatur.

Tekniske karakteristika for "Lag"

Så har vi undersøgt i detaljer, hvordan du opsætter inkubatoren. Vejledning i brugen af modeller af dette mærke er ganske enkel og intuitiv kontrol.

Nedenfor præsenterer vi dig bordet, hvorfra du kan lære om, hvad de forskellige parametre inkubator "Lag" i flere detaljer.

æg kup

automatisk

Temperatur nøjagtighed

1 grad

termostat

analog

strømforbrug

40 W

Nødvendig netspændingen

220

Dimensioner

67h52h29 cm

vægt

2,4 kg

Som du kan se, inkubatoren "Lag" - automatisk i alt udstyret er faktisk i brug er meget bekvemt.

Anmeldelser af modellen

Udtalelse om væksthuse i de varemærkeindehavere tilstødende gården økonomi har udviklet sig meget godt. De første noter af deres pålidelighed og lang levetid. Også, netværket har gode anmeldelser om den praktiske og brugervenligheden af enheder af dette mærke. Inkubatorer "lag" er lette, kompakte, sofistikeret design og nem administration. Elektronisk display viser temperaturen og luftfugtigheden er sandt, bryder ikke. Alt andet, "Lag" - en inkubator, hvor prisen er meget lav. Selvfølgelig vacationers gælder dette også for de ubestridte fordele ved disse modeller.

Blandt de konstaterede mangler kun alt for let at bruge pakke. Heat skum holder fint. Men desinficere det efter klækning ganske vanskeligt. Der er udsigt over nettet og flere ujævn opvarmning op inde i kuvøsen. Forskellen i temperaturen ikke er for mærkbar, men andelen af klækbarhed ringe indflydelse det kan have. Batteriet model af dette mærke fungerer korrekt. Spørgsmålet om, hvordan man bruger kuvøsen "Lag," absolut ikke kompliceret selv for denne grund. Temperaturen holdes på det programmerede plan. Men, som det normalt er el slukkes for en kort tid, mange ejere af sådanne inkubatorer ved underspænding i netværket simpelthen dækkede dem med tæpper.

At kontrollere temperaturen i indretningen, rådgive fleste ejere af private husholdninger desuden erhverve en alkohol termometer. Sæt det direkte på risten. Det er således muligt ikke blot at styre temperaturen af luften inde i kammeret, men også overfladen af æg.

Viser kyllinger ved hjælp af inkubator (hvis pris er meget lav), de fleste ejere af private husholdninger til personlig avl. Dimensionerne af alle modeller er små, og derfor får nok kyllinger til salg er usandsynligt, at lykkes. Selvom de 160 stykker af modellen kan være passende til dette formål. Den procentvise udklækkelighed i "Lag" i de fleste af ejerne af enhederne er omkring 85%.

Priserne for inkubatorer

Kostprismodellen "Lag" (Scheme inkubator, som du og jeg fandt meget let), ikke for dyrt. Afhængigt af hvor mange æg designet enhed, såvel som leverandøren, kan prisen variere fra 4.000 til 6.000 rubler. Selvfølgelig, med sådan et snuptag, og pålideligheden er ikke for dyrt. Inkubatorer normalt købt over internettet. De, der ønsker at købe dette udstyr er nyttigt at finde en leverandør tættere, så levering vil være billigere.

Anbefalede outputindstillinger

Selvfølgelig, den procentdel af få kyllinger ved hjælp af en enhed, såsom en inkubator for "æglæggende høner" æg, afhænger af, herunder hvor meget der vil blive gjort ordentligt setup. lufttemperaturen i enhedsproducent standard er sat til 37,7 grader. De fleste af ejerne af lodder i avl kyllinger rådes til at lade det blive ved det. For kyllingerne andre økonomiske indstillinger fugle kan have til at ændre sig. Nogle gange, selv om dette ikke nødvendigvis er ejerne af grønsagskasse skifter temperatur, afhængig af periode med udvikling af embryoner og æg. Om hvad det skal være på et givet tidspunkt efter lægning, henvises til tabellen. Også under de anbefalede parametre oplevet fjerkræ hus ejere fugtighed og antallet af nødvendige omdrejninger.

inkubationsdag

Temperatur (C)

Fugtighed (%)

Flip (banke på)

Køling (om natten)

1-7

37,8

omkring 55

4 gange

ikke påkrævet

8-14

37,8

45

4-6 gange

ikke påkrævet

15-18

37,8

50

4-6 gange

2-3 x 20 minutter

19-21

37,5

65

behøver ikke

ikke påkrævet

Sammenligning med væksthuse "Kvocka"

Enheden "Lag" (mærket inkubator ordningen er enkel nok, og derfor pålidelig) fra truckere og landsbyboere er meget populære. Men, selvfølgelig, på markedet er der andre mærker af enheder, som efterspørges af ejere af lodder. For eksempel, meget ofte på hjemmesiderne for leverandørerne købte inkubatorer "Askepot", "BLITZ" og "Kvocka". Dernæst giver vi en sammenlignende beskrivelse af alle tre modeller.

Inkubatorer "Kvocka" fås i forskellige prisklasse og kan have forskelligt udstyr. De mest populære modeller er enkle med termostat og automatisk tilstand æg kup. de er mærket som "Kvočka MI-31." De koster omkring det samme som og "Lag". Inkubatoren af dette varemærke har den forskel, at kuppet den udføres ikke ved at bevæge gitteret, og vippe huset (manuelt). Til dette formål modeller er udstyret med et specielt formede ben. I stedet for den gitter partitionering anvendes indvendigt. De fleste af ejerne af husholdningernes gårde mener denne metode er mere effektiv. Udklækkelighed procentdel i dette tilfælde forøges. Selvom den manuelle metode til revolution, selvfølgelig, er ikke meget bekvemt.

I modsætning til "Lag" i "Kvocka" ingen fugtighedskontrol. I stedet bruger specielle servietter indehavere, fugtet med vand fra felterne. Nogle fordel "Kvocka" foran "Lag" er, der er udstyret med en lille ventilator. Det er, sådan ulempe er ikke meget ensartet opvarmning af luften i indretningen, inkubatoren har.

Sammenligning med de modeller, "Askepot"

Boliger udstyr af mærket som "Lag" og "Kvočka" lavet af skum. Designet inkubator "Askepot" kan være på et andet antal æg. Vandet i disse modeller er ikke hældes i bakker, møbleret lige i bunden, og i de enkelte plastbakker. Dreje æg som en "høne", lavet af gitter fastgjort til en særlig automatisk anordning. Kontrol af fugtighed udføres også ved anvendelse af en speciel sensor. Æg inkubator, der vender 10 gange om dagen. I tilfælde af en strømafbrydelse i modellen giver mulighed for at arbejde på batteri. Magnetiske fordamper og ventilator modeller af dette mærke er ikke givet.

Samlet Inkubator "Askepot" har en enklere design end de "Lag" og "Kvocka", men det koster en lille smule billigere. Det vigtigste træk ved denne indretning er evnen til at markere luften inde temperaturstyringen betyder ikke blot automatisering, men varmt vand. Den hældes i hullerne i låget. Opvarmningen udføres varmeelementer. Dette er meget nyttigt i de områder, hvor hyppige overspænding i netværket forekomme.

Sammenligning med inkubatorer BLITZ

I modsætning til tidligere modeller, er husets anordninger af denne varemærke fremstillet af vandtæt krydsfiner og foret indvendigt metalliske substrat praktisk i vedligeholdelse. Inde væggene i skummet. I denne henseende inkubatoren BLITZ kan betragtes mere pålidelig end "Lag". sin væg temperaturen blev holdt lidt bedre. Den største fordel ved de modeller af dette mærke er meget glat og blid kup æg. Produceret ved at rulle den ikke kan lide "Lag" og tilt boliger som "Kvočka" og den automatiske rotation af grillen bund ved 45 grader. Også et plus er tilstedeværelsen af en blitz på forsiden af vandindløbet i bakkerne. Til denne operation, er det ikke nødvendigt at åbne dækslet modeller, og derfor ikke forstyrres i varmen tilstand.

Desuden i Blitz og forudsat en digital termostat og fugtighed styreindretning. I denne henseende "Lag" disse inkubatorer er ikke ringere. En anden nyttig anordning er en fan deri, og fugt distribuere varm luft jævnt over kammeret. Blitz inkubatorer er lidt dyrere end "æglæggende høner", "Askepot" og "Kvochek".

Sammenligning med "turn grå"

Denne kuvøse har en meget stor kapacitet. Det udelukkende er fremstillet af krydsfiner. Monteret anordning af dette mærke på en særlig rack. Fixed til huset er det nemt drejes 45 grader (automatisk). I modsætning til "Lag" æg i den model af mærket lagde ikke på toppen, og foran. Efter udlægningen model steg glas, hvorigennem det er bekvemt at se udrugningen. Varmeafgiverhuset side er knapper og rotation. I nærheden det elektroniske display styreenhed. Oven på dækslet har en hul, i hvilket der er indsat en medicinsk termometer. Fordelene ved denne model omfatter tilstedeværelsen af ventilatoren. Bakker af æggene er indstillet på særlige hylder. at de ikke er meget godt at holde varme væksthuse største ulempe ved dette mærke anses. Værter skal overvåge temperaturen omhyggeligt. I denne henseende, "Lag", "turn grå" mindreværdige.

Vandet i modellerne af dette mærke hældes i særlige lange bade, monteret på bunden. Nogle ulemper ved kuvøser "turn grå" landskaber og omfatter manglen på fugt. Efter den første nakleva inde i kammeret falder yderligere æglæggende våd klud.

lille tilbagetrækning

Således kan inkubatoren "høne" (BI-1 og BI-2) overvejes i priskategori udstyr meget god og komfortabel. Den eneste ulempe ved denne model omfatter kuppet proces rullende. denne metode påvirker dog udrugningsevnen er ikke for meget.

Således, for at bringe et tilstrækkeligt antal kyllinger til personlig subsistenslandbrug, inkubator "høns" vil være tilstrækkeligt. Men hvis du ønsker at hæve kyllinger, ænder, gæs, og så videre. D. til salg, din bedste chance er at købe en professionel model. Din virksomhed - dette er naturligvis, meget god. Men som regel gartnere foretrækker stadig at avle fjerkræ for sig selv. Penge er optjent på andre måder. I dag er det let at lave, selv, for eksempel, og på internettet. Bestemt nogle har hørt navnet "Zeus inkubator." I virkeligheden er det ikke udstyr til produktion af unge fjerkræ, og online kurser for iværksættere, der ønsker at gøre deres forretning på internettet. Måske nogen vil være nyttig, og information om modellen. Men vi vil fortsætte med at tale om "Lag".

Betingelser for brug

Vis kyllinger modeller af dette mærke, så ikke alt for svært. De regler, som i dette tilfælde skal overholdes, praktisk talt ikke adskiller sig fra anbefalingerne fra eksperter til inkubation af kyllinger i alle andre modeller.

Dernæst præsenterer vi til din opmærksomhed en plade med forskellige typer fjerkræ Outputtilstandene kalve i en enhed, såsom en inkubator hjem "Lag".

ænder

gæs

vagtler

perlehøns

temperatur

Den første uge af 38 gram, de næste par dage -. 37,8 g. Startende fra den 26. dag blev temperaturen reduceret til 37,5 g.

Fra den første dag på 28 - 37,8 g. Senere, før den 30. dag - 37,5 t.

De første to uger af 37,8 gram. Fra 15 til 17 dage - 37,5 g.

De første to dage - 38 gr. Ved siden af 25-th dag - 37,5 t. Op til 28 th dag - 37,2 t.

fugtighed

I den første uge - 70%. Indtil den 25. dag - 60% op til 28 dage - 90%

Samt for ænder

Den første uge 59%, den anden - 45%, op til den 17. dag - 60-70%

De to første dage - 65% frem til udgangen af den anden uge - 60%. Indtil den 24. dag - 50%, op til 28 - 70%

ventilation

Startende fra den 15. dag, 2 gange om dagen i 20 minutter

Den første uge 4 gange om dagen, så - 6 gange. Den 27. dag i luftning stopper

De første to uger af 4-5 gange om dagen. På den 15. dag i luftning stopper

De første to dage er ikke luftes. Indtil slutningen af den anden uge af åben kuvøse i 5 minutter. en gang om dagen. 24. dag - 8 gange om dagen. Næste stop luftning

Som du kan se, inkubatorer, "lag" - modellen er ganske praktisk og pålidelig. Til produktionen af unge fjerkræ forretningsenhed i brand fit meget godt. Under alle omstændigheder, at købe "æglæggende høner" kan roligt ignoreres. De, der ønsker at starte deres egen virksomhed i netværket, er perfekt til en anden "model" - "Zeus", en inkubator for unge (og ikke så) Internet-iværksættere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.