Kunst og underholdningFilm

Liste over sovjetiske tegnefilm, favorit af mange generationer

Hvad kan bedst lære dit barn at venlighed, loyalitet og mod? Folkeeventyr og gode indenlandske tegnefilm. I tidligere tider, staten fuldt tage sig af godkendelse og sikre de moralske og menneskelige normer i den yngre generation. De gamle sovjetiske tegnefilm, som vil blive nævnt nedenfor, er et perfekt eksempel demonstrerer de bedste menneskelige kvaliteter. Men vigtigst af alt, de ser interessant ikke kun for børn, men også for voksne.

Liste over sovjetiske tegnefilm

"Tsvetik-semitsvetik" - en vidunderlig historie om, hvordan en pige Jack får fra hekse usædvanlig blomst. Han har syv lapper, som hver især kan opfylde ethvert ønske. Den første seks pige brugt forgæves: til legetøj og slik. Det var kun den syvende kronblad gik på en virkelig ædel sag.

"Peter Plys" - en meget god tegnefilm om sjove bjørn og hans venner. Han skriver og chants pyhtelki og mest af alt elsker honning. Den særlige charme af animerede film giver stemme uforlignelige Evgeniya Leonova.

Fortsætter vores liste over sovjetisk tegneserie "Nå, vent et øjeblik!". Dette er en serie om, hvordan alle de kræfter i den onde ulv ønsker at fange en lille, men kloge og adrætte hare. Hver gang de kommer i sjove situationer. Tegn udtrykt af dygtige berømte Anatoly Papanov og Clara Rumyanova.

Listen over sovjetiske tegnefilm, som er værd at se nogen går ind i "The Kid og Carlson". Du lærer om en dreng, der drømmer om en hund. En dag sad han ved vinduet, trist, men pludselig kom ind i rummet, "manden i sin bedste alder" med en propel på ryggen. Cartoon fortæller om de usædvanlige eventyr af The Kid og Carlson.

"En pose æbler" - det gode sovjetiske tegnefilm om, hvordan lederen af hare familie gik for æbler. Han scorede en taske, men på vej hjem gav alle skovens indbyggere. Men fortællingen - ikke et eventyr uden en god slutning. Det er godt, at i skoven er der ikke kun fjender, men venner, som reddede haren.

Ikke ligefrem den sædvanlige animerede film er "Pindsvin i Fog". Panache i det temmelig grum, har sløret funktioner. Men denne historie er meget god og interessant. Det handler om en lille pindsvin, der gik gennem tågen til at bære. Skræmmende lyde og skygger ikke forhindrede ham at finde vej til sin ven, fordi de er vant hver dag for at drikke te med hindbær marmelade og tælle stjernerne.

Det fuldender vores kort liste over sovjetiske tegnefilm vidunderlig historie, "Flying skib". Prinsesse Fun - meget smukt, og feje Ivan forelsker sig i hende ved første øjekast. kongen ønsker dog at gifte sig med hende til Polkan - en velhavende adelsmand. Sjov sagde hun ville gifte sig kun for den, der vil bygge en flyvende skib. Kom til hjælp Ivanushka fabelagtige kraft: Vand og bedstemor Yozhka. Men Polkan ikke vil give op bare sådan.

Vi kan sige med tillid til, at stort set alle sovjetiske historier, tegneserier (en liste over nogle af dem blev givet i artiklen) - er en fantastisk måde i form af et spil show børn, at der er godt og ondt, for at undervise venskab og kærlighed, for at forklare vigtigheden af at være opfindsom og modig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.