LovOverholdelse om regulering

Straffen for forsikring

Siden begyndelsen af 2012 trafikken er steget sanktioner for visse typer trafik krænkelser på vejen. De fleste ændringer har påvirket for ansvarsforsikring for motorkøretøjer politikker. Denne auto forsikring, med henvisning til den kategori af obligatorisk. CTP giver mulighed for at betale økonomisk kompensation til ejerne af køretøjer, når sager opstår, når der er skade på deres helbred, liv og ejendom. Beløbet skal betales, kan være op til 400 tusind. I tilfælde af mere skade forskel er betalt gerningsmand.

Retsakt af ibrugtagning CTP handling blev vedtaget i 2003. Under dens bestemmelser, er kontrollen over køretøjet i fraværet af den politik, der bekræfter indgåelsen af "avtograzhdanki 'aftale forbudt. Lovgivningen giver mulighed for en fin uforsikrede chauffør. Trafik politi-inspektør i dette tilfælde har ret til at afhente bilen på bilen pund. Fraværet af en forsikringspolice er grunde til afslag på registrering af køretøjet, fjerne den fra registeret og passerer inspektion. Formålet med CTP er at beskytte køretøjets ejer til at betale erstatning til ofrene.

Straffen for forsikring i tilfælde af førerens fravær kan være lavet af hundrede rubler. Men inspektøren har ret til at begrænse en advarsel. I dette tilfælde bør kontrakten CTP gøres obligatorisk. Straffen gælder kun for manglen på en politik i hænderne på føreren.

Straffen for forsikring i mængden af tre hundrede rubler er opkrævet i de situationer, hvor kørslen ikke er dokumenteret. Den samme mængde, kan chaufføren tabe, hvis han overtræder vilkårene i en forsikringspolice på datoen for brug. Det faktum, at fristen for lovpligtige TPL forsikringskontrakter - tolv måneder. Periode for brugen af køretøjet kan reduceres, hvis føreren ønsker. Omkostninger af politikken falder. Reduceret og den periode, hvor den mulige anvendelse af køretøjet. Ofte er denne ret nydes af chauffører, der foretrækker ikke at gå ud af garagen med anfald af kolde vejr. Samme bøde og får den person køre bilen, hvis den ikke er specificeret i CTP papir. Politikken bør indeholde sit fulde navn

Straffen for forsikring i intervallet fem hundrede til otte hundrede rubler kan udledes borger at føre et køretøj i det tilfælde, hvor skadevolders politik og aftale med de organisationer, der udstedte det, nej. Ifølge de retsakter i Den Russiske Føderation, er den periode, for køb af dette dokument er begrænset til fem dage efter modtagelsen af kørsel rettigheder. Straffen for manglende forsikring vil blive udledt inspektør, selvom perioden fra datoen for købet af maskinen endnu ikke har bestået. Betalingen af en sum penge kan erstattes af et forbud mod drift af køretøjet og fjerne sine nummerplader. Denne bestemmelse er i kraft siden 1. januar 2013. Værelserne og retten til at drive bilen vil blive returneret til borgeren kun efter eliminering af grundene til forbuddet.

Straffen for forsikring i tilfælde af en forsinkelse af gyldighedsperioden kan udledes i intervallet fem hundrede til otte hundrede rubler. Denne overtrædelse er den mest alvorlige af alle CTP regler. Hvad er straffen for at køre uden forsikring vil blive udnævnt inspektør, vil beslutte sig. Ud over behovet for at betale en sum penge, vil bilen miste de offentlige værelser, og føreren vil miste retten til at føre et køretøj. Hvis perioden med forsinkelse var mindre end tredive dage, er forsikringsselskabet ikke påtage sig forpligtelsen til at betale erstatning.

Opkøb ansvarsforsikringens politik er muligt med en gyldig billet, hvilket indikerer passagen af teknisk inspektion. Dette dokument kan erstattes af et internationalt certifikat eller diagnostiske kort. Alle dokumenter skal være gældende på tidspunktet for ansøgning om forsikring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.