SundhedKvinders sundhed

Vask med trøske? effektive midler

Thrush - dette er et problem, som de fleste kvinder står over for. Til dato, valg af medicin til at bekæmpe svampen er enorm, men det påvirker ikke hyppigheden af prænatale pleje om dette problem. Messen sex klage: "Har du ikke tid til at gennemgå behandling som svampen begynder at jage igen." Derfor er der et spørgsmål om forebyggelse: vask til drosler, samt efter symptomerne aftage at forlænge remission i en længere periode?

vælge retning

I dag virkelig nok muligheder. Men de to hovedområder - brug af farmaceutiske innovationer, skum og geler, eller henvise til oplevelsen af herbalists og traditionel medicin. Den første mulighed er sikrere, billigere, og den anden som en naturlig, og derfor sikrere. , Vask til trøske, er det imidlertid ønskeligt at afgøre i en læge kontor, fordi det råd af venner ikke kun kan give effekt, men også skade dit helbred.

Kun inden for rammerne af forebyggelse

Eksterne bearbejdning kønsdele med til at forhindre udviklingen og forværring af sygdommen. Derfor, hvis du oplever alvorlig kløe og ubehag, der er teatralsk udledning, i første omgang er det nødvendigt at blive behandlet af en specialist, og derefter at vælge, hvad for at vaske med trøske. Imidlertid har lægerne gentagne gange påpeget, at hygiejnen bidrage til, at sygdommen er vigende, og den forværring indtræder langt mindre hyppigt. Dette gælder også for kunstvanding kønsdele med almindeligt vand, hver gang efter toiletbesøg. Ved hjælp af forskellige værktøjer øger effektiviteten af proceduren. I dag ser vi på, hvordan man kan vaske med trøske til helt at glemme alt om dette problem.

Midler til intimhygiejne

I dag er deres valg er særlig stor. Hver virksomhed beskæftiger sig med udgivelsen af vaske- og parfumer, tilbyder altid kvinderne en linje af intimhygiejne. Men vi taler om, hvad der kan vaskes væk med trøske, de mest populære middel til at udelukke fra området for hans opmærksomhed. Indeholde duftstoffer, og derfor kan ud over til de hele forårsage allergier.

Mens reklamer bevise for os, at sæbe kategorisk ikke egnet til personlig hygiejne, læger har en anden mening. Vask sæbe som muligt, hvis bare du ikke har individuelle reaktioner på denne sæbe til drosler. Ikke så mærkeligt, det anbefales til kvinder efter fødslen. Dette er en fremragende antiseptisk og alkalisk miljø, udgør det ikke lade svampe at formere sig.

Og igen vil jeg minde om, at sæbe - er ikke en kur, og forebyggelse. Ingen vil give en 100% garanti, at dette ikke vil give hygiejne sygdom blusser op igen. gynækologer bekræfter imidlertid, at kvinder, der regelmæssigt vaske væk sæbe, candida bekymrede meget mindre.

tjære sæbe

Fortsat at tale om intimhygiejne, skal det bemærkes, at sæben også skal fjernes fra kandidaterne. Det indeholder parfume og farvestoffer, og derfor reproduktive organer er ikke egnet til følsom hud. En undtagelse kan være kvalitativ Baby sæbe eller kogte selv.

Hvis vi betragter, end at vaske under drosler fra butikken midler, er det nødvendigt at stoppe valg på Degtyarny sæbe. Dette er et godt valg, da det er lidt udtørrer huden og slimhinderne, har en antiseptisk virkning, og alkalizes onsdag. Det er en naturlig sæbe, der ikke forårsager irritation og allergi. Vigtigst - skyl godt med vand.

Afkog af urter

Dette er den første ting, der kommer til at tænke. Og selvfølgelig, de mest nyttige for den kvindelige krop er en græs kamille. Når du ønsker at tilbringe forebyggelse af drosler, især hvis du planlægger at blive gravid, hvorunder behandling af svamp meget vanskeligt, vil afkog af kamille være for dig et glimrende valg.

For at gøre det helt en spiseskefuld urter hæld kogende vand. Allerede efter 20 minutter det vil være muligt at tømme og bruge. Dette anlæg har en antiseptisk, sårheling, antibakterielle og antiinflammatorisk virkning. det er egnet som et belejligt tidspunkt til vask kønsorganer. Efter indgrebet skylning med almindeligt vand ikke er påkrævet, tilstrækkelig vådt håndklæde. Kan bruges til at øge virkningen af infusion af calendula og kamille sammen.

Eg bark og brændenælde

To flere planter, som er hjælpere til kvinder. Kamille - det betyder mere for forebyggelse, mens egebark kan, i nogle tilfælde, udføre fuld behandling. Først og fremmest giver det dig at komprimere infusion af slimhinden, som i løbet af livet af svampen bliver løs. Derudover egebark reducerer dens hævelse og reducerer følsomheden.

Du bliver nødt til at købe i håndkøb plantemateriale. Meget godt til egebark parret med brændenælder, så det er værd at købe, også. To spiseskefulde cortex hældes liter kogende vand og koges i 10 minutter. Derefter bouillon tilsættes 2-3 spiseskefulde brændenælde blad. Lad det trække i 20 minutter. Derefter er væsken filtreres og bruges til vanding af genitalierne. Ved brug af dette værktøj, drosler symptomer forsvinder meget hurtigt.

burre rod

Lukker de tre mest passende midler til urtemedicin, er det overraskende lægeplante. Det kan ikke kun bruges til vanding af genitalierne, men også spiser inde. Dette gør det muligt at øge immunforsvaret, og dermed styrke kroppens egne styrker i forsvaret mod svampen. For at forberede bouillon vil du få brug burre rod. Hak forsigtigt 5 spsk rå materiale og placer i en gryde. Hæld en liter vand og sat i brand. Efter at blandingen kog, reducere varmen og lad simre i ca. 10 minutter for at vaske denne infusion er ønskeligt at to gange om dagen.

Brug husstand lud

For udvikling og normale funktion af svampen brug et surt miljø, hvilket er normalt, og er understøttet i skeden, fordi det lever fordelagtige mælkesyrebakterier og bifidobakterier. Gynækologer bekræfte, at det er muligt at vaske soda trøske, at stoppe progressionen af sygdommen og lindre kløe. Det vil sige, det betyder god hjælp, selv i avancerede tilfælde. Men husk på, at regelmæssig brug af dette middel kan ikke, fordi du kan forstyrre den naturlige balance i den vaginale miljø.

Fremstil en opløsning er en snap. For at gøre dette skal du bruge den fulde spiseskefuld bagepulver og en liter kogt vand. Vand skal køle af til en behagelig temperatur, omkring 37 grader. Vask sodavand til trøske kan være flere gange om dagen, som morgen og aften.

Kombiner med iod

Tilstrækkeligt ofte til at forstærke effekten gynækologer anbefaler at tilføje en opløsning af soda teskefuld alkohol tinktur af iod. Den færdige opløsning kan også anvendes til kunstvanding kønsorganer efter afføring eller siddebadekar. For at gøre dette, hæld opløsningen i en handy bassin og sidde i den i 15 minutter. Kun 6 sådanne procedurer vil bidrage til at glemme alt om den delikate problem. Men hvis en velkommen lettelse ikke kom, skal du sørge for at konsultere en læge, er problemet ikke i svampen Candida.

Kaliumpermanganat - at beskytte vores sundhed

Denne facilitet er i hvert hus, vi plejede at bruge det i behandlingen af forskellige sår. Er det muligt at vaske kaliumpermanganat til trøske? Først og fremmest skal du vide, at dette er en meget stærk antiseptisk, der vil helbrede alle små revner og skader på skeden, er det uundgåeligt for trøske, da hun slim bliver meget løs.

Kaliumpermanganat har garvning og ætsende virkning, dvs. den kan bruges ikke kun til forebyggelse, men også til behandling. Vigtigere, kaliumpermanganat har en virkning desodorisering. Det er i stand til at neutralisere de toksiske enzymer secerneret af svampe. Hvorved der udvindes den normale syre-basisk miljø i vagina. Den arbejdsopløsning skal være meget svag, for ikke at brænde slimhinderne. Til dette formål 200 mg vand, tilsæt 0,2 mg af kaliumpermanganat. Opløsningen skal være lyserød.

Og du kan vaske "furatsilina" trøske?

Denne antiseptisk opløsning, som også er en hyppig gæst i ethvert hjem. Fremragende værktøj, som hjælper til effektivt klare slimhinderne sekreter og forhindre udviklingen af bakterieflora. "Furatsilinom" sælges på apotekerne som en klar løsning. Men du kan købe pillerne og opløse dem selv. For at gøre dette, til 10 tabletter sat i en gryde og hæld en liter vand. Derefter bør bringes i kog og cool. Opløsningen er klar til brug, er det et effektivt middel til forebyggelse og behandling af svampeinfektion. For at forbedre de antiseptiske egenskaber af dette værktøj, skal du tilføje en lille bagepulver.

i stedet for en konklusion

Som du kan se, er det ikke nødvendigt at vente på et nyt udbrud. Det er nok at vælge antallet af midler til forebyggelse og jævnligt bruger dem. Selvfølgelig betyder det ikke give en 100% garanti, men i høj grad vil mindske risikoen for en ny gentagelse. Pre anbefales at konsultere en læge og gennemgå den nødvendige behandling, og derefter at bruge den valgte forebyggende middel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.