SundhedPræparater

Barken af en eg er nyttig

Ved du, hvilke helbredende egenskaber egetræsbark har? Jeg er sikker på, at mange af jer allerede har sørget for, at det simpelthen er uvurderligt. Nå, og hvis du pludselig ikke ved det, læs denne artikel, er oplysningerne helt sikkert til fordel for dig at slippe af med mange sundhedsproblemer. Men først lidt om selve planten.

Eg - et ret stort løvfældende træ, op til 50 m højde, tilhører bøgfamilien. Han lever op til 500 år, og nogle træer - og op til 2000 år, i diameter når 4 meter. Egen har spredt blade og en kraftig rod, dens bark er glat, og de gamle egetræer er spidsede, bladene er aflange og skinnende. Et træ vokser i egeskove og bredbladede skove.

For medicinske råmaterialer anvendes i almindelighed barken af eg, der høstes før bladets udseende, i løbet af sapflowet (når knopperne er spirende), og den opbevares kun i poser. Kun unge træer kan bruges til at samle barken. Holdbarheden af sådanne råvarer er 5 år. Der er ingen lugt i den tørre bark, men hvis den er gennemblødt i vand (især varmt vand), vil den karakteristiske aroma karakteristisk for frisk bark vises. Smag er en astringent. Du kan selv forberede råvarer eller købe på apotek.

Slaver, gamle romere og grækere betragtede træet hellig, tilbad ham og tilskrev mange mirakuløse egenskaber. Og nu er dette råmateriale et populært middel til at behandle alle mulige lidelser.

Egetbark: kemisk sammensætning

Barken i det mægtige træ indeholder tanniske stoffer, syrer, harpikser, flavonoider, pektiner, sukkerarter, fede olier, ellaginsyre, stivelse, proteinstoffer, levulin, flobafen. Selvfølgelig gik alle disse og mange andre komponenter ikke ubemærket. Derfor har barken fundet en sådan bred anvendelse i folkemusik og officiel medicin.

Fra egebarken laver de bouillon, pulver bruges som pulver, og tinktur bruges som medicinske og kosmetiske midler.

Eg bark: egenskaber, applikationer og opskrifter

Eg bark er iboende i astringent, antioxidant, sårheling og anti-inflammatoriske egenskaber.

Desuden bestemmer tanniner, der er indeholdt i barken, tanninegenskaben. Så, når man anvender egpræparater til sår og slimhinder, hæmmes processerne af inflammation, og smerter reduceres. Denne egenskab anvendes også med succes i maveforstyrrelser med det formål at "fikse" tarmene og også at behandle hovedets hud.

Udad i form af skylninger anvendes egenbarken til tandkød, slimhinde i svælg, hals, mund og strubehoved, som behandler inflammatoriske lidelser.

Uden hjælp af bark af eg kan ikke gøre med forbrændinger af varierende sværhedsgrad. Og hvis du har et problem med overdreven svedtendring, vil du også hjælpe egens cortex.

Påfør dette middel i form af afkog og rickets, milt- og lever-, scrofula-, mave- eller intestinalblødning, colitis, enterocolitis, dysenteri, skørbug, bedårer, kolera, forgiftning med salte af kobber og bly eller svampe.

Eg bark vil helt sikkert komme til undsætning i tilfælde af diarré eller generøs menstruation. Med succes anvendes den med hvide hos kvinder, og selv med en ubehagelig lugt fra munden, pharyngitis, gingivitis, stomatitis, tonsillitis og tonsillitis.

Med frostskader, svedning af håndflader og fødder anbefales hudsygdomme og hæmorider at bade med afsætning af bark. Og med betændelse i øjnene pålægge lotioner.

Lotionerne er også lavet på brændte overflader, hvoraf der dannes en film på brændeområderne, som forhindrer penetration af mikrober og beskytter mod kemiske irritationsmidler, hvilket gør processen med vævsregenerering hurtigere. Eksem, forbrændinger og sår i underbenet kan behandles med kompresser med afkog fra barken.

Og nu vil din opmærksomhed gerne præsentere nogle opskrifter på basis af dette lægemiddelråmateriale.

1. Til smøring sengetager i seng gør patienter salve: klokken 2 eger, en del af knopper af poppel sort, 7 dele koens olie. Ingredienser sat i støbejernsretter, sat i en varm ovn hele natten, kog i en halv time blandingen opnået ved lav varme, filtrer, klem og hæld i en krukke. Efter at have ventet på afkøling, behandle med salve påvirkede områder af huden.

2. Når svedende fødder gør et sådant bad: en liter kogende vand hæld 50 g egebark, og så snart vandet køler ned, sænk det i 15-20 minutter. ben. Gør sådanne bade hver dag, efter 10 dage vil du glemme dette problem.

3. Afkog til bekæmpelse af diarré, gastrit, mave eller tarmblødning (indvendig) og også til skylning med tonsillitis, stomatitis og andre problemer i mundhulen: Hæld 20 g egebark med et glas kogt koldt vand og læg i en halv time på et vandbad, Omrøring regelmæssigt. Derefter fjernes buljonen og afkøles, filtreres og tages inde med 100 ml om morgenen, ved frokosttid og om aftenen (eller skylles).

4. Ved behandling af forbrændinger, eksem, hæmorider, overdreven sveden af ben og hænder, forskellige sår og sår bruger man denne afkogning: 200 gram vand hældes på 40 g bark, de får lov til at hælde i en halv time, derefter efter infusionsvæske i 2 timer, filtreres og anvendes til Bade, enemas eller lotion.

5. Ved gastrisk blødning tager kvindesygdomme med rigelig månedlig, hyppig vandladning, med nyreproblemer, engelsk sygdom, udseende af blod i urinen og diarré inde, afkogning fra 40 g egebark pr. Liter vand.

Præparater fra egebarken har dog ingen bivirkninger eller kontraindikationer, hvilket er en betydelig fordel i forhold til andre medicinske produkter og præparater. Så dristigt bruge barken af eg for dit helbred!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.