SundhedPræparater

"Teraflex" for leddene. Det stof "Teraflex": anmeldelser, pris

Drug "Teraflex" for leddene foreskrevne meget ofte. Hvad egenskaberne for dette stof, hvor meget det koster, om de bivirkninger og kontraindikationer, vi får at vide i materialer af denne artikel.

Formen, beskrivelse, sammensætning og emballering af lægemidlet

Medicin til "Teraflex" fælles fås i to forskellige former. Overvej deres struktur i flere detaljer.

  • Hårde gelatinekapsler med et hvidt pulver indeni. I salget af en sådan form er præparatet leveres i plastflasker på 60, 30 eller 100 stykker. Lægemiddelaktivstoffer omfatter glucosamin hydrochlorid og chondroitin natriumsulfat. Lægemiddel indbefatter også excipienser, såsom mangan sulfat, magnesium stearat og stearinsyre.
  • "Teraflex" salve. Prisen for en sådan form, er lidt lavere end den foregående. Det stof er beregnet til udendørs brug, sælges i form af en creme med lugten af kamfer og menthol, hvid og gul. Det er produceret i plastrør af 56 eller 28 I 1 g salve indeholder: pebermynteolie, glucosamin, chondroitin og kamfer. Også medikamentet indeholder et yderligere stof i form af træ aloe, lanolin, renset vand, macrogol, alkohol cetylalkohol, propylenglycol og dimethicon.

Den farmakologiske virkning af lægemidlet

drug "Teraflex" Hvordan virker det? For samlinger, dette stof passer meget godt, da det hjælper til at genoprette brusk.

Den høje effektivitet af dette værktøj er på grund af sin sammensætning. Chondroitinsulfat og glucosaminhydrochlorid fremme syntesen af bindevæv, hvilket forhindrer skade på brusk. Sidstnævnte materiale beskytter beskadiget brusk fra dens yderligere opdeling, som kan forekomme hos patienter i behandling med ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler og corticosteroider. Denne komponent har en moderat antiinflammatorisk virkning.

Som for chondroitinsulfat er stoffet designet til at opbygge brusk. Det hjælper syntesen af proteoglycaner, kollagen og hyaluronsyre samt inhiberer egenskaberne af enzymer, der ødelægger brusk, og synovialvæske giver viskositet.

I en sådan sygdom, såsom osteoarthritis, chondroitinsulfat reducerer markant alle symptomer på sygdommen.

Kamfer, del af salven tilvejebringer en irriterende virkning, og forbedrer også blodcirkulationen i huden og subkutant væv.

Pebermynteolie er i stand til at udøve en distraherende og mild antiseptisk virkning. Det reducerer også smerte og inflammation.

Drug "Teraflex" henviser ikke til biologisk aktive tilsætningsstoffer. Dette stof, som er gennemtestet og garanterer effektivitet og sikkerhed.

De farmakokinetiske egenskaber af lægemidlet

Hvorvidt lægemidlet absorberes, "Teraflex" (for leddene)? Når der modtages medikamentet i biotilgængeligheden af det aktive stof - Glucosamin - er omkring 25%. Dens maksimale koncentration opretholdes i lang tid i leddene, nyrer, brusk, lever, og knogle- og muskelvæv.

Halveringstiden af nævnte komponent er omkring tre dage. Udgang det primært gennem nyrerne.

Med hensyn til biotilgængeligheden af chondroitinsulfat, er omkring 12%. Dette stof metaboliseres gennem desulfurization reaktioner. Halveringstiden af komponenten - 5 timer. Det viste hovedsageligt nyrerne.

Indikationer

Hvis eventuelle afvigelser ordinerende læger "Teraflex", hvis pris er vist nedenfor? Betragtes som aktive middel anvendt til behandling af sygdomme i led og rygsøjle, som er degenerativ-dystrofisk karakter (f.eks, lændesmerter og osteoarthritis).

Kontraindikationer for brug af narkotika

Drug "Teraflex" for leddene kan ikke anvendes under følgende forhold:

  • svær nyreinsufficiens;
  • under graviditeten;
  • intolerance medikament midler;
  • under amning;
  • hos børn (under 15 år);
  • beskadiget hud (for salve).

I diabetes og astma, samt i tilfælde af anlæg for blødning, er det lægemiddel ordineret med ekstrem forsigtighed.

Vejledning til brug af lægemidlet "Teraflex"

Prisen for disse penge er ganske høj. Men på trods af dette, mange patienter erhverve denne bestemt lægemiddel til behandling af leddene. Deres valg, de forklare sin høje effektivitet.

For børn over 15 år, samt voksne i de første 3 ugers behandling, medicinen ordineret en kapsel tre gange om dagen. Efter dette præparat tager 2 gange om dagen. Denne behandling bør fortsættes i 3 til 6 måneder. Kurser kan gentages med jævne mellemrum.

Kapslerne er tilladt at tage på ethvert tidspunkt, uanset måltidet. De har brug for at drikke postevand (i små mængder).

Hvordan skal jeg ansøge salven "Teraflex", hvis pris er vist nedenfor? Den eksternt præparat i en mængde på 2-3 cm gnides over det berørte sted indtil den er helt absorberet. Gør det tre gange om dagen.

bivirkninger

Ved oral indtagelse kan lægemidlet hos patienter opstå: oppustethed, mavesmerter, diarré, forstoppelse, søvnløshed, svimmelhed, døsighed, hovedpine og smerter i benene, hjertebanken, underekstremitet ødem, allergisk.

Som for udendørs brug af stoffet, kan sådanne procedurer bidrage til fremkomsten af lokale allergiske reaktioner.

lægemiddelinteraktioner

På hvilke analoger "Teraflex" for leddene billigt giver farmaceutiske virksomheder, vi beskriver nedenfor. Nu skal det fortælle os om lægemiddelinteraktioner af dette stof.

Dens samtidig brug med tetracyclin antibiotika øger deres absorption. formulering reducerer også effektiviteten af halvsyntetiske penicilliner og chloramphenicol. Derudover kan chondroitin forbedre virkningen af antikoagulanter.

Forsigtig

Nu ved du, der er en forberedelse til leddene "Teraflex". Gæst eksperter siger, at i tilfælde af eventuelle bivirkninger på den del af fordøjelsessystemet medicindosering bør reduceres til det halve, og helt aflyse evt.

Betragtes som en kur samlinger er meget ofte administreres i en kombinationsbehandling med kortikosteroider og NSAID.

Analoger af lægemidlet og dets pris

Prisen for de midler, spænder fra 300 til 1.200 rubler (afhængigt af formen af problemet, og antallet af kapsler pr boks).

Strukturelle analoger i bægeret "Teraflex" nej. Som for den orale form af lægemidlet, så det har en temmelig meget lignende midler (for eksempel "Chondroxide", "Mukosat", "Struktum", "Artra", "Hondrogard", "Kondronova", "Hondroglyuksid", "Don" osv ).

Er der "Teraflex" modparter for fælles billigere? Du kan altid finde en billig, men ikke mindre effektiv erstatning medicin. For eksempel er den russiske svarer til "Hondroglyuksid" indeholder også glucosamin og chondroitin, men er meget billigere (ca. 190 rubler).

Der er også en billigere medicin "Kondronova" (ca. 160 rubler). Det indeholder imidlertid i sin sammensætning minimalt antal aktive komponenter.

medicin anmeldelser

Det er ingen hemmelighed, at chondroitin og glucosamin spiller en væsentlig rolle i den normale funktion af led og brusk.

I øjeblikket er mange anmeldelser nævnt formulering blandet. Nogle patienter er begejstrede den terapeutiske virkning af lægemidlet, mens andre klager over, at de har spildt deres penge.

Positiv feedback om forberedelsen af den fælles "Teraflex" indeholder oplysninger, at stoffet temmelig hurtigt hjulpet dem med at slippe af med smerten og en crunch i leddene og øge mobiliteten. Men sådanne patienter siger, at selv om dette stof er meget effektiv, men det koster meget dyrt.

Med hensyn til bemærkningerne fra eksperter, de også er blandet og afhænger af lægens tro på brugen af chondroitin og glucosamin til fuger.

Generelt kan vi roligt konkludere, at kapslen, samt "Teraflex" salve har en markant terapeutisk effekt, når langvarig brug (omkring seks måneder), i de ikke meget fremskredne stadier af sygdommen, og i kombination med anti-inflammatoriske lægemidler og andre terapier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.