Kunst og underholdningKunst

Dukker, der ligner mennesker: interessante fakta

Billeder af dukker, som folk i stigende grad kan ses i en række forskellige publikationer. Hvad det er: en anden indfald af modeluner, eller tværtimod, en tilbagevenden til traditionen? Prøv at forstå.

Dukker stjerne

Som et eksempel, straks husker voks tallene i museum Madame Tussauds. Men vi sandsynligvis stadig efterlade dem til side, efter alle disse dukker - metervarer, gør dem kun på bestilling, fuld længde og ofte klædt i de ting, mand, med hvem og lave en kopi. Vi taler om små figurer, der skaber godt lavet, men sælges til en mere overkommelig pris. Ønsker du at købe en mindre udgave af Dzhastina Timberleyka, Angelina Jolie og Robert Pattinson? Så være parat til at skallen ud $ 3000 for eksempel. Det er en masse, men nogle fans er villige til at betale det angivne beløb, fordi den eneste ikke kommer til at være tættere på din favorit stjerne!

Doll-babyer

Unikke dukker, der ligner mennesker, begyndte at gøre i begyndelsen af 1990'erne i USA. Skaberne af de nye retninger i kunsten begyndte at kopiere spædbørn. Disse dukker kaldet Reborn og selv mestre rebornistami. Kunstig baby er ikke udstyret med nogen mekanismer, de er lavet af speciel plastik, nogle gange med en smag, der bruges til fremstilling af børns kosmetiske olier. Selv vægten af en nyfødt dukke simulerer tyngdekraft - omkring 3,5 kg. I virkeligheden er disse dukker er ikke legetøj. Nogen samler en samling af dem, og nogen forsøger at bruge dem til at udskifte deres voksne børn. Nogle mennesker refererer til disse "levende" babyer meget alvorligt - bader dem købe vugger, klapvogne, autostole til biler, går med dem i parkerne.

historiske fakta

De første dukker, ligesom mennesker, er dukket op i det gamle Egypten. Siden da deres produktion er en del af verdens kultur. For eksempel i de 17-18 th århundreder var det moderne at lave kopier af børnene, for det sidste selv tog hår - så dukken ser mere naturligt. Selvfølgelig, fordi jo før en person ikke havde de fineste værktøjer og moderne teknologi, lighederne og vendte meget fjernt. Men i dag, dukker, ligesom mennesker, er simpelthen ikke til at skelne fra mennesker. På deres produktion tegnede sig for de mindste detaljer: efterligning vener, overflade "hud", kroppens naturlige farve, hår og meget mere. Uden tvivl, dukker, der ligner mennesker - det er en meget sofistikeret og tidskrævende kunst. Det er tid til at bruge nye materialer og teknologier nået et skræmmende lighed. Sagde, at når politiet åbnede bilen, fordi Reborn blandet med en levende baby. Politiet besluttede, at barnets forældre uforvarende glemt.

Men hvad er interessant: nylig i medierne i stigende grad glimt ikke kun billeder af dukker, der ligner mennesker, men også folk, der har en typisk dukke-lignende funktioner. Piger, tynde til gennemsigtighed, med unaturligt store øjne og lange ben - bare genoplivet "Barbie". Denne lighed opnås ofte på bekostning af plastikkirurgi. Man kan argumentere sig hæse om, hvad skønhed er bedre: den fysiske eller "marionet", men faktum er - pigerne ønsker at ligne en eventyrlige figurer og gå til en hvilken som helst offer for at opnå et resultat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.